Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 01 27, 21:23)
pasirinkite atsiustame laiške viršuj atidaryti laišką naršyklėje ir tada aktyvavimo nuorodą ir man davė tada patvirtinti

Aš tikiuos, kad siuntiniai kurie užsakyti jau ir ateis tik kokį vasario vidurį tai bus priimti PA senu adresu Uk, nes kitaip busiu pikta..ir siaip pikta, turiu vos 2kg, galvojau dar uzsisakysiu, pakaupsiu, o kazi kaip dabar...

ir dar supratau, kad atsiėmimas bus iprastuose PA adresuose "Net 10 pagrindinių atsiėmimo vietų visoje Lietuvoje, kuriose pirkinius galėsite atsiimti už minimalią kainą.  Vienas iš šių taškų yra Jums įprastas PirkAnglijoje atsiėmimo punktas. "

o niekur nera pamineta , kad gal buti galima us ilgiau palaikyti siuntinius , na bent jau 2 savaites ? ar parasyta kas nors apie laikymo laikotarpi ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 27, 22:36)
o niekur nera pamineta , kad gal buti galima us ilgiau palaikyti siuntinius , na bent jau 2 savaites ? ar parasyta kas nors apie laikymo laikotarpi ?

Viskas gerai su tuo ESWD 4u.gif ko jūs taip nepasitikit ax.gif

nedideles siuntas nemokamai saugome Lietuvoje 2 savaites, kad spėtumėte sulaukti kitų siuntų ir užsakyti atsėmimą/pristatymą visoms siuntoms kartu.

Tik jei neklystu, sujungimas 0,9 eur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 27 sausio 2017 - 21:45
aš tai laikau tuos siuntinius ESWD ir po kelias sav., dar neteko mokėt papildomai už saugojimą
vienas va kaba nuo spalio, buvom sutarę kad išmes tiesiog, o sistemoj vis kaba biggrin.gif matyt pamete ta reklaminį laišką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 27, 22:44)
Viskas gerai su tuo ESWD 4u.gif ko jūs taip nepasitikit ax.gif

nedideles siuntas nemokamai saugome Lietuvoje 2 savaites, kad spėtumėte sulaukti kitų siuntų ir užsakyti atsėmimą/pristatymą visoms siuntoms kartu.

Tik jei neklystu, sujungimas 0,9 eur mirksiukas.gif

Kažkada pirkau iš UK per Tukį, bet vis kokia bėda išlįssavo. Tada reikėjo iš DE, užsiregistravau ESWD ir man visai gerai. Apie siuntinius informuoja, o iš vilkpėdės vyras paima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 27, 22:50)
Kažkada pirkau iš UK per Tukį, bet vis kokia bėda išlįssavo.  Tada reikėjo iš DE, užsiregistravau ESWD ir man visai gerai. Apie siuntinius informuoja, o iš vilkpėdės vyras paima ax.gif

ne viskas gerai su ESWD..
su svoriais apgaudinėja, su išmatavimais irgi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 27 sausio 2017 - 22:13
Ar teisingai supratau, kad landsend.co.uk iki sekmadienio papildomi 30% off sale prekėms? Gal kas rinktumėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 23:12)

Na aš nedaug perku, tai negaliu ginčytis ax.gif matyt nepasitaikė ar neatkreipiau dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 27, 23:28)
Na aš nedaug perku, tai negaliu ginčytis ax.gif matyt nepasitaikė ar neatkreipiau dėmesio ax.gif

iš dviejų 2 kai ne visai teisingai paskaičiuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 23:34)
iš dviejų 2 kai ne visai teisingai paskaičiuota  ax.gif

O tai kiek apskaiciavo?
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 23:12)

Apgavo ir mane jie doh.gif
Sumokėjau kaip už 1,2 kg, parsivežus namo pasvėriau - 400 g.
Prieš mokėdama niekaip nesupratau, kokiu būdu apatinių komplektas galėtų sverti 1,2 kg blink.gif
Ir kaip prieš mokant ir atsiimant patikrinti hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 27 sausio 2017 - 22:51
QUOTE(Perfecta @ 2017 01 27, 23:51)
Apgavo ir mane jie  doh.gif
Sumokėjau kaip už 1,2 kg, parsivežus namo pasvėriau - 400 g.
Prieš mokėdama niekaip nesupratau, kokiu būdu apatinių komplektas galėtų sverti 1,2 kg  blink.gif
Ir kaip patikrinti  hmm.gif

atsiimant venipak darbuotojas leido pasverti ir nusifotografuoti.
o antrą kartą paskaičiavo vietoj 22 cm - 220 cm ar pan. tai gavosi, kad siunta viršijo išmatavimus...
jeigu daug siuntų, venipakas turi išrašus su svoriais, kuriuos jie priėmė smile.gif
atsiimant venipak iš karto perspėjo, kad ESWD apgaudinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 27 sausio 2017 - 22:54
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 01 27, 21:08)
Ir as gavau ta eshop laiska, radau gmail tarp reklamu...

Man ir į spam'ą visi laiškai jų eina unsure.gif
Atsakyti