Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 01 27, 20:59)
2 min atgal
Papildyta:

Kazko man tas eshop nepatink. Gerai kad nors atsimt nereikes i kazkokia uodega trenktis.

taip dziaugiausi PA , del jau auksciau isvardytu galimybiu verysad.gif((( laikyti siuntinius ilgai , jungti su kitais zmonemis , ir man prie pat namu verysad.gif(((( dabar viskas , nuotaika sugadinta .
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 27, 21:59)
2 min atgal
Papildyta:

Kazko man tas eshop nepatink. Gerai kad nors atsimt nereikes i kazkokia uodega trenktis.

ar paspaudus Patvirtinimo nuoroda Jums ką nors atidarė?
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 21:02)

Nööö
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 27, 22:02)
taip dziaugiausi PA , del jau auksciau isvardytu galimybiu verysad.gif((( laikyti siuntinius ilgai , jungti su kitais zmonemis , ir man prie pat namu verysad.gif(((( dabar viskas , nuotaika sugadinta .

apie pasikeitimus pranešė prieš 2 dienas ir tos 2 dienos yra savaitgalis..
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 27, 19:11)
Dar negrazino pasto islaidu uz gruozio pradzioj jiems grazinta brokuota preke:( Parasiau pretenzija ECC, bet dar negavau atsakymo

Oba blink.gif
Nu parasyite prasau kaip seksis...

O uz grazinta preke pervede pinigus? unsure.gif
Atsakyti
Ir as gavau ta eshop laiska, radau gmail tarp reklamu...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 27, 22:05)

čia kuria tarme, kalba skaityti? biggrin.gif
Atsakyti
as tai laisko dar negavau , ir nenoriu gauti, bet aisku jau nieko nepriklauso nuo musu noru verysad.gif
Atsakyti
gal perkate rulonini popieriu ir zinote kur geriausia kaina ju galima rasti ?
Atsakyti
O tai Eshopwedrop negalima apjungti siuntiniu? Atsiimti kaip suprantu galima bus senuoju PA adresu.
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 21:02)

pasirinkite atsiustame laiške viršuj atidaryti laišką naršyklėje ir tada aktyvavimo nuorodą ir man davė tada patvirtinti

Aš tikiuos, kad siuntiniai kurie užsakyti jau ir ateis tik kokį vasario vidurį tai bus priimti PA senu adresu Uk, nes kitaip busiu pikta..ir siaip pikta, turiu vos 2kg, galvojau dar uzsisakysiu, pakaupsiu, o kazi kaip dabar...

ir dar supratau, kad atsiėmimas bus iprastuose PA adresuose "Net 10 pagrindinių atsiėmimo vietų visoje Lietuvoje, kuriose pirkinius galėsite atsiimti už minimalią kainą. Vienas iš šių taškų yra Jums įprastas PirkAnglijoje atsiėmimo punktas. "
Atsakyti
Man pliusas kad gavau nemokamai de it pl adresus. Ir jei de pl it uk siuntinius galesiu pasiimt is pa sandelio tada viskas ciki bari.
Atsakyti