Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Junkitės, nebedaug trūksta iki nemokamo siuntimo thumbup.gif
QUOTE(simpa @ 2017 01 26, 23:10)
Parinkčiau Kaune Newlook su 20% nuolaida SALE prekėm  4u.gif iki nemokamo siuntimo tiesiai į LT

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 27, 17:03)
Merginos, pakonsultuokit prašau. Per ką labiausiai apsimoka siųstis iš adresų nuomų, jei norėčiau siuntos iki 2 kg. Mažai perku, nepririnksiu aš 7 kg.

eshopwedrop- iki 2 kg kaina 5,20 eurai atsiimant vienipak terminaluose, o pirkanglijuoja iki 2 kg 5,49eur. Skirtumas minimalus, tai jus pasiziurekite kur jums butu patogiau vaziuoti. Gal but jus gyvenate prie vieno is atsiemimo punktu visai salia
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2017 01 27, 13:54)
Gal Kaune kam reikia braskiniu kramtomu 180 vnt?
Pirkti cia:
http://www.boots.com...psules-10057234

4u.gif gal kas maziausiems turit Baby equazen Kaune?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 27, 16:25)
Australian Gold apsauginis su bronzatu  thumbup.gif

Parooo biggrin.gif

Elizieja matis pirkau amazonej. Kitus sykius uzsieny pirkdavau. Naudoju 10. As nedegu baisiai sauleje, nesu baltos odos tai man max 20. Mano vaikas irgi. Gali buti visa diena sauleje vos parausta. Tai tepu 30 max. Man geriau paciai po skeciu ir vaikas po skeciu nei tais kremais tepliot. Kazkaip nepasitikiu as tais tepalais ir ju sveikumu.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2017 01 27, 16:52)
Gavau siandien laiska is MyToys kad pasto islaidas uz grazinta preke perves per 5 savaites  blink.gif
Cia rimtai tiek laiko lauksiu? Suma enmenka vis tik 49 eur... unsure.gif

Ir dar per kiek laiko perveda pinigus uz grazinta preke?

Dar negrazino pasto islaidu uz gruozio pradzioj jiems grazinta brokuota preke:( Parasiau pretenzija ECC, bet dar negavau atsakymo
Atsakyti
Merginos, gal kas is vilnieciu greit pirksite amazon.co.uk ir galetumet su 1 smulkia preke prijungt? Nesurenku 20£ nemokamam siuntimui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 01 27, 12:52)
Sveikos, pasidalinkit patirtim, kokius ziemai perkat batus savo paauglem dukrom, noreciau ka nors prigriebt kitai ziemai...iki siol nesiojo crocs, bet daugiau ju nebenori... 4u.gif

Lasocki batai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 27, 18:59)
eshopwedrop- iki 2 kg kaina 5,20 eurai atsiimant vienipak terminaluose, o pirkanglijuoja iki 2 kg 5,49eur. Skirtumas minimalus, tai jus pasiziurekite kur jums butu patogiau vaziuoti. Gal but jus gyvenate prie vieno is atsiemimo punktu visai salia

Bet galiu ir 200 g siuntą siųsti? Neradau nei vienam iš puslapių minimalaus svorio. Jei taip, tai nebebijosiu jų paslaugom naudotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 27, 19:51)
Bet galiu ir 200 g siuntą siųsti? Neradau nei vienam iš puslapių minimalaus svorio. Jei taip, tai nebebijosiu jų paslaugom naudotis smile.gif

blogai ieskojote - PA - kainos - 2,99 0,5 kg http://pirkanglijoje.lt/kainos/

Eshop - 3 eurai 0,5 kg http://eshopwedrop.lt/kainos/

is ko galima daryti isvada , kad minimalus svoris yra 0,5 kg smile.gif zingsniai taip pat surasyti ir vienoje ir kitoje sveteineje. 0,5 1 kg, 2 kg -- 1 - iki 10 po 1 kg, nuo 10 iki 20 po 2 kg ( 10, 12, 14 ) nuo 20 iki 50 po 5 - 20 25 30 ir nuo 50 iki 100 po 10 kg , 50 , 60, 70

Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 01 27, 19:51)

kol nepradejote , galiu duoti patarima. Man asmeniskai PA patinka labiau , del to , kad neprivalai atsiimti siuntikus per savaite. Dabar vyko ispardavimai, tai visus siuntinukus , ka nupirkau vos ne per pusantro menesio sujungiau i viena. Svori tada skaiciuoja bendrai - PVZ 1 3 kg , kitas 0,5 , dar kitas 2 , tai jums paskaiciuos ne kaip uz kiekviena atskirai , kas gaunasi gan brangiai, o visu jusu siuntiniu svori skaiciuos kai viena bendra svori, ties uz kiekvieno siuntinio prijungima mokesite 0,30 centu. Bet man tai ju yra didziausias pliusas , kad gali pirkti, nors ir labai lengvus pirkinius , ir kaupti juos, tol kol noresite atsiimti. Nepamirskite, kad PA ir EShop skelbe apie sujungima, gal but greitu laiku kazkas pasikeis, bet kol kas , man tai yra pagrindinis PA pliusas . Tukio su 7 kg visai esuprantu verysad.gif((( kas ten dar siuncia
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 27, 21:01)
blogai ieskojote - PA - kainos - 2,99 0,5 kg http://pirkanglijoje.lt/kainos/

Eshop - 3 eurai 0,5 kg http://eshopwedrop.lt/kainos/

is ko galima daryti isvada , kad minimalus svoris yra 0,5 kg smile.gif zingsniai taip pat surasyti ir vienoje ir kitoje sveteineje. 0,5 1 kg, 2 kg -- 1 - iki 10 po 1 kg, nuo 10 iki 20 po 2 kg ( 10, 12, 14 ) nuo 20 iki 50 po 5 - 20 25 30 ir nuo 50 iki 100 po 10 kg , 50 , 60, 70

Papildyta:

kol nepradejote , galiu duoti patarima. Man asmeniskai PA patinka labiau , del to , kad neprivalai atsiimti siuntikus per savaite. Dabar vyko ispardavimai, tai visus siuntinukus , ka nupirkau vos ne per pusantro menesio sujungiau i viena. Svori tada skaiciuoja bendrai - PVZ 1 3 kg , kitas 0,5 , dar kitas 2 , tai jums paskaiciuos ne kaip uz kiekviena atskirai , kas gaunasi gan brangiai, o visu jusu siuntiniu svori skaiciuos kai viena bendra svori, ties uz kiekvieno siuntinio prijungima mokesite 0,30 centu. Bet man tai ju yra didziausias pliusas , kad gali pirkti, nors ir labai lengvus pirkinius , ir kaupti juos, tol kol noresite atsiimti. Nepamirskite, kad PA ir EShop skelbe apie sujungima, gal but greitu laiku kazkas pasikeis, bet kol kas , man tai yra pagrindinis PA pliusas . Tukio su 7 kg visai esuprantu verysad.gif((( kas ten dar siuncia

Ačiū labai už informaciją wub.gif Man PA patogesnis atsiėmimo adresas, netoli namų ir darbo.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 27, 20:01)

Norejau pasiteirauti, o kaip jungti I viena PA siuntinukus? Ar juoss jungia UK kaip tukyje ar LT, ar reikia jiems papildomai pranesti? skaiciau, bet kazkaip neradau
Aciu
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2017 01 27, 20:24)
Norejau pasiteirauti, o kaip  jungti I viena PA siuntinukus? Ar juoss jungia UK kaip tukyje ar LT, ar reikia jiems papildomai pranesti? skaiciau, bet kazkaip neradau
Aciu

jei jus kalbate apie savo siuntinukus, tai ta procedura tokia. Jus turite savo profilije lentele, i kuria suvedami siuntiniai ( kai pristato juos uk ) tada jus informuoja , kad siuntiniai vaziuoja i LT , tada informuoja , kad siuntinius jau galima atsiimti. Tokiu atveju jus pasizymite kiek siuntiniu norite atsiimti, ir jums automatiskai formuojama viena saskaita. Jei jus zinote , kad laukiate dar pora siuntinuku, paprasciausia nevaziuojate atsiimti jau atvaziavusiu daiktu ( nieko rasyti PA nereikia) tada laukiate kitu siuntiniu, vel laukiate kada jie pasieks lietuva, tai buna dazniausia antradieniais, ir kai nusprendziate , kad norite atsiimti, einate i savo profili , ir pazymite visus savo siuntinius.
Jei kalba eina apie kitu zmoniu siusntinius ( PA yra tokia paslauga , kad jus galite apjungti siuntinius su kitu zmogumi ) tai jus informuojate el laisku , apie tai , kad siunta tokia ir tokia butu priskirta tam ir tam zmogui. Jie priskirs jusu siuntini kitam zmogui, tada jusu siuntinis atsiras kito zmogaus profilyje, jis formuos saskaita , ir mokes ir uz jusu ir uz savo , kaip uz viena svori , plius minite 0,30 centu uz kiekvieno siuntinio prijungima. Taip galima sutaupyti nemazai pinigu .
Atsakyti