Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2018 04 15, 21:35)
Neseniai gavau kur pirkau su akcija sportsdirect rankinį american tourister keturių ratukų, plastmasinį. Labai patenkinta. Atrodo kokybiškas.

Drauge turi ilga laika,bet maziuka, medziagini,atrodo kojybiskas ir po n kelioniu isvaizda normali. Mano maziukas is sd papigiaiskas pasilaupes. Tai kai sunesiosiu,sakiau american imsiu.
Atsakyti
QUOTE(niiki @ 2018 04 15, 22:25)

Tai ko reikia biggrin.gif kur matot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 16, 06:46)
Tai ko reikia biggrin.gif kur matot? biggrin.gif

Prie Size. Nugis geriau pažėk biggrin.gif dar pavadinime pažiūrėk irgi tas pats. Mano vaikas tokius turėjo. Labai liuksiniai. Pardavintju iuaugtus. Jo lygios odos rudi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 balandžio 2018 - 06:43

Gal kur esat radę kokybiškų trumpų kojinyčių / pėdučių, kad tiktų į atviresnius nei sporbai - ale lofterius? Kad nesmukinėtų.. :unsure:  man vis suvažiuoja į batus... :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 16 balandžio 2018 - 07:43
QUOTE(Dziugile @ 2018 04 16, 08:42)
<p>Gal kur esat radę kokybiškų trumpų kojinyčių / pėdučių, kad tiktų į atviresnius nei sporbai - ale lofterius? Kad nesmukinėtų.. unsure.gif  man vis suvažiuoja į batus... huh.gif </p>

Tik ka rimi papirkau kai akcija buvo, po 80 kapeiku. Zemos kojinaites, bet tikrai nesmunka.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2018 04 04, 16:49)
prieš kelias dienas klausiau patarimo, nes gavau ale neužsakytą prekę iš amazon. pasiaiškinau, pasirodo perkant nepastebėjau varnelės, kad noriu prekę gauti kas 2 mėn automatiškai unsure.gif  va ir užsakinėk telefonu ant greitųjų. pirkau vitaminus, niekad anksčiau su tuo nebuvau susidūrus. sausio mėn nupirkau pusei giminės (10 vnt)Vitabiotics Feroglobin Liquid - 500 ml, ( https://www.amazon.c...T...UTF8&psc=1) dabar vėl 10 atkeliavo... gal kuriai reik? vieno buteliuko kaina 6.65 svaro + siuntimas 1,2 eur į lt už 1 vnt  500ml buteliuką. gal kuriai reik? Geležis jau Kaune. LT kaina 200ml daug didesnė nei man gavosi 500ml. http://www.eurovaist...tis-200-ml.html jei ką domins rašykit AZ. palyginus su Lt kaina kaina tikrai gera. nuo žioplumo vaistų nėra rolleyes.gif  ateityje žinosiu, o ir Jūs pirkdamos būkit atidžios mirksiukas.gif

pradingo mamyte rezervfavus 3 vnt. jei kam reikia-prašom-laisvi 3vnt. 1 vnt kaina 9eur. rasykit az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 16, 07:41)
Prie Size. Nugis geriau pažėk  biggrin.gif dar pavadinime pažiūrėk irgi tas pats. Mano vaikas tokius turėjo. Labai liuksiniai. Pardavintju iuaugtus. Jo lygios odos rudi.

Nu man per tel nerodo biggrin.gif biggrin.gif kuroj vietoj ziuret?
Gerai, kos cia dydis? biggrin.gif
https://www.amazon.d...erland scramble
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2018 04 16, 09:00)
pradingo mamyte rezervfavus 3 vnt. jei kam reikia-prašom-laisvi 3vnt. 1 vnt kaina 9eur. rasykit az 4u.gif

Sveiki,
Imu, rašau AŽ.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 16, 09:03)
Nu man per tel nerodo biggrin.gif  biggrin.gif kuroj vietoj ziuret?
Gerai, kos cia dydis? biggrin.gif
https://www.amazon.d...erland scramble

Batų pavadinime rašo 32Eu dydis. "Timberland Kids GT Scramble Leather Waterproof Chukka Boots, Schwarz (Black Silk Suede), 32 EU" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolmega @ 2018 04 16, 09:13)
Batų pavadinime rašo 32Eu dydis.  "Timberland Kids GT Scramble Leather Waterproof Chukka Boots, Schwarz (Black Silk Suede), 32 EU" 4u.gif

Mistika...man va ka raso: Timberland Low Boots for Unisex Kids
Tiek pagrindiniam puslapy, tiek jau atidarius tuos batus
Atsakyti
Gal kas patars ar labiau verta pirkti micro paspirtuką suaugusiam (atlaiko iki 100kg), ar geriau hudoros kur atlaiko iki 120kg? Kaina gaunasi labai panaši 🤔 mano svoris tai 60, bet vyro 100, tai ar micro atlaikytų, kai taip ant ribos? Daug kas micro labiau giria, bet ar tai nėra tiesiog panacėja, kai prekinis ženklas laimi?
Dukra važinėja hudoros paspirtuku 2m, bet jau kažkas jam negerai, pakleręs, nors tikrai nelaužo ji tų daiktų ir atsargiai važiuoja. Sako, su micro nebūna tokių bajerių, nes jie amžini?
Atsakyti

Braskeele jus i krepsi batus isidekit, tada tikrai dydi rodys.

Atsakyti