Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, pasidalinkit patirtim, kokius ziemai perkat batus savo paauglem dukrom, noreciau ka nors prigriebt kitai ziemai...iki siol nesiojo crocs, bet daugiau ju nebenori... 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, norėjau pasiteirauti, kaip man apmoketi GAP. paskutiniame žingsnyje issoka langas, kuriame reikia vesti laikina slaptazodi gauta telefonu. Beda ta, kad issoka nepilnas langas ir nieko negaliu padaryt, kad atsirastu reikalinga eilute. per tris narsykles bandziau, visi ad block nuimti, bet apmoket niekaip negaliu :(

Telefonu bandykit... nesamone ten tokia. Siaip ne taip man isejo per telefona ;)

Atsakyti

Tai man pačiai kaip baltaodei turbūt irgi būt gerai spf50?...

Gerai kad prakalbot apie kremus nes ir man reikia! Visai pamirsau... buciau paskutine diena begus ir bele ka nusipirkus.

As tai veida tepsiu su 50spf. Turii vaiko ekologiska ;)

O kunuo noriu nusipirkt spf30... deja to Matie niekur nerandu, bent jau internete.

Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 08:19)
gal kas Vilniuje PA kitą savaitę ruošiasi atsiimti ir norėtų sujungti siuntinius? ax.gif

Mano viena siuntinuka turetu pristatyt i uk snd, tai kita sav turetu buti lt. Tai galiu as jusu prijungi 4u.gif
Atsakyti

ir telefonu tas pats :(

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 01 27, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Neringiux" data-cid="71394337" data-time="1485509527"><div><p>Tai man pačiai kaip baltaodei turbūt irgi būt gerai spf50?...</p></div></blockquote><p>Gerai kad prakalbot apie kremus nes ir man reikia! Visai pamirsau... buciau paskutine diena begus ir bele ka nusipirkus.</p><p>As tai veida tepsiu su 50spf. Turii vaiko ekologiska ;)</p><p>O kunuo noriu nusipirkt spf30... deja to Matie niekur nerandu, bent jau internete.</p>

Matis priemonėmis Douglas- Sarma prekiaudavo. Gal ten rasite
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 01 27, 12:52)
Sveikos, pasidalinkit patirtim, kokius ziemai perkat batus savo paauglem dukrom, noreciau ka nors prigriebt kitai ziemai...iki siol nesiojo crocs, bet daugiau ju nebenori... 4u.gif

Kokio amžiaus jūsų dukra?
Atsakyti
QUOTE(Ingita @ 2017 01 27, 12:30)
<p>ir telefonu tas pats verysad.gif</p>

Planšetėj pabandykit. Man kartais padeda kai neišeina telefonu.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2017 01 27, 10:09)
Turiu laisva 360 pakuote pirkta is boots.com

http://www.boots.com...psules-10057257

Ir vaikisku turiu likusiu

Gal Kaune kam reikia braskiniu kramtomu 180 vnt?
Pirkti cia:
http://www.boots.com...psules-10057234
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 01 27, 12:45)
Kokio amžiaus jūsų dukra?

12 ir 9 smile.gif
Atsakyti
Gal teko užsakinėti vyrams MANGO rūbų? kaip su dydžiais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 01 27, 13:56)

Kadangi mano merginos mokykloj persiauna (tokia tvarka), o iki mokyklos nuvežame, bet būna, kad peškom grįžta (netoli) aš visada turiu ne vieną porą batų, nes kaip žinia pas mus net žiema turi kelis sezonus biggrin.gif Crocs, kai jau pliurzės būna, šaltiems - Columbia, o šiltesniems žiemos orams Ecco arba Primigi. Bet čia pirmi metai, kai turiu po 3 poras žiemos sezonui (bandau vis kas geriau), kitiems metams Crocsus ir vieną iš Ecco, Geox arba Primigi. Vis tik Crocs ir toliau pirksiu, nes mūsų pliurzėms geriau nieko nerandu. Bet jei tenka mokykloj būt nepersiavus, tai reikia kvėpuojančių... gal Geox?... Dar nebandžiau žiemai šitų smile.gif
Atsakyti