Aciu labai uz atsiliepimus labai padejot
QUOTE(jolmega @ 2018 04 02, 16:47)
Labai įdomu, o kaip kampus išvalo būtent šis modelis?
Neišvalo nes jis apvalus. Bet kiek žiūriu, nesimato, kad ten kažkas negerai su tais kampais būtų, nebent jau visai langai juodi
QUOTE(jolmega @ 2018 04 02, 17:47)
Labai įdomu, o kaip kampus išvalo būtent šis modelis?
skaiciau pardaveju psl kad ne vienas siuo metu esantis rinkoje prie kampu gerai neprieina
QUOTE(taskiukas @ 2018 04 02, 14:15)
<p>Gal kas matete kur rasti gera kaina maudymosi (vientisa) kostiuma mergaitei i baseina? Domina dydis: 7-8 metai.</p>
https://lt.sportsdir.....^Speedo,Arena perku iš čia
QUOTE(Supronti @ 2018 04 03, 08:55)
Jai pirksite praneskite reikia poros daikteliu siuntima pasidalinsime
QUOTE(kriisti @ 2018 04 01, 17:52)
Labai noriu padėkoti už icecool stalo žaidimą, kurį parinko giedrute-e sorry jei Niką suklydau, rinko Kaune. Vaikam labai patinka, net visa šeima žaidžiamas 🐰🐇
Ir aš tik ką parsivežiau. Kol pyplis užsiėmimuose pastudijuosiu principus bus jam prizas siurprizas už gerą mokymąsi
Ir ačiū dar sykis tai merginai, kuri nupirko
QUOTE(JMD @ 2018 04 03, 10:21)
Ir aš tik ką parsivežiau. Kol pyplis užsiėmimuose pastudijuosiu principus bus jam prizas siurprizas už gerą mokymąsi
Na mano vaikai emocianalus, tai emociju buvo ui ui ai ai ))) bet net man jis patiko suaugusiam, ir kai jau atrodo pergale tavo rankose ir dedi tam pingvinui ir sast jis pro sona ir vsio lieki uz borto
Smagus tikrai
QUOTE(kriisti @ 2018 04 03, 09:28)
Na mano vaikai emocianalus, tai emociju buvo ui ui ai ai ))) bet net man jis patiko suaugusiam, ir kai jau atrodo pergale tavo rankose ir dedi tam pingvinui ir sast jis pro sona ir vsio lieki uz borto
Smagus tikrai
Smagus tikrai
Pamėginsim vakare
QUOTE(kriisti @ 2018 04 03, 09:28)
Smagus tikrai
Smagus tikrai
Apie koki zaidima eina kalba
QUOTE(Daivija @ 2018 04 03, 11:10)
Apie koki zaidima eina kalba
icecool zaidimas pikro is mytoys.de
https://www.mytoys.d...ol-4951833.html
QUOTE(kriisti @ 2018 04 03, 10:13)
Gal aks nors pirksite is cia? beje kaip jus suprantat kas cia parasyta gal yra koks vertejas paciame puslapyje?