[quote=elizieja,2017 01 27, 11:26]
o kokį spf naudojate - nu kaip aš noriu gyvenime kartą turėti gražiai įdegusias kojas
ir aišku iš kur siunčiatės, gal atskleisite
[/quot
as tai tik pirmas atostogu dienas tepiaus spf 30, paskui iki 11.30 val dienos budavau pasitepus tik kokosu aliejum (jis atitinka vos kelis apsaugos faktorius, silnas) ir gale atostogu (14 nakvyniu) jau dziaugiaus kiek tai imanoma baltaodem rusvu idegiu Siemet lygiai taip pat zadu daryt.
Kokios basutes buna tvirtu uzkulniu nuo 26dydzio? Clarks berniukams tik randu, o reikia mergaitems.
Koks didziausias mytoys kodas buna viskam?
Knygų klubo 20 proc. nuolaidos kodas - NORIU-KNYGOS
QUOTE(elizieja @ 2017 01 27, 10:22)
va jei kiek daug, o kaip rekomenduojama tepti? ar po saulės tepate vaikams, sau dar kokių spec kremų? kokį veidui renkatės?
As esu siaip labai balta. O visam kunui isitept reikia 20-30ml vienam kartui. Paskui po vandens vel tepuosi. Tai paskaiciuokit kiek iseina. Vaikai mano kiek tamsesni jiems po kiekvieno maudymosi tikrai netepu. Veidui SPF tik 50 ir ne mazesni. Visai nenoriu jo idegt. Po saules butinai koki nors stipriai drekinanti losjona. Paskutini karta Physiogel naudojau. Patiko.
Tiesa dar butinai reikia ziuret kad nuo UVB ir butinai nuo UVA apsaugotu.
Aš esu baltaodė ir turiu apgamų, todėl visiškai nesideginu, pliaže visada esu šešėlyje. Deginantis jokie kremai nuo odos senėjimo nepadės, sukrausit nemažus pinigėlius jų gamintojams.
gal kas converse is vetes pirksite Kaune, oreciau prisijungti
QUOTE(JMD @ 2017 01 27, 10:22)
anksciau budavo Kristej. Dabar siunciuosi. As pirma karta ji gavau dovanu. Ir man laba labai patiko. Labai grazus idegis, nesudegu niekad. ir laikosi ilgai.
Kiek spf perkate kremą?
Beje, pasitepus spf 50 visai neįdegtų vaikas? Aš noriu, kad įdegtų pamažu,nesudegtų. Tai tikriausiai spf 50 per stiprus?
QUOTE(Neringiux @ 2017 01 27, 11:01)
Kiek spf perkate kremą?
Beje, pasitepus spf 50 visai neįdegtų vaikas? Aš noriu, kad įdegtų pamažu,nesudegtų. Tai tikriausiai spf 50 per stiprus?
Zinoma kad idegs. As tik 50 vaikams spf visada. Gryzta graziai nurude:). Esu buvus keliuose seminaruose apie saules poveiki odai ir apsauginiu kremu veikima. Man sveikata savo ir vaiku svarbiau nei greitas idegis.
QUOTE(Jolale @ 2017 01 27, 11:41)
Kokios basutes buna tvirtu uzkulniu nuo 26dydzio? Clarks berniukams tik randu, o reikia mergaitems.
26d tikrai dar yra ecco biom
QUOTE(Jolale @ 2017 01 27, 11:41)
D.D.Step basutės būna net iki 36 dydžio su tvirtais užkulniais
QUOTE(Eglute @ 2017 01 27, 11:20)
Zinoma kad idegs. As tik 50 vaikams spf visada. Gryzta graziai nurude:). Esu buvus keliuose seminaruose apie saules poveiki odai ir apsauginiu kremu veikima. Man sveikata savo ir vaiku svarbiau nei greitas idegis.
Tai man pačiai kaip baltaodei turbūt irgi būt gerai spf50?...
Sveikos, norėjau pasiteirauti, kaip man apmoketi GAP. paskutiniame žingsnyje issoka langas, kuriame reikia vesti laikina slaptazodi gauta telefonu. Beda ta, kad issoka nepilnas langas ir nieko negaliu padaryt, kad atsirastu reikalinga eilute. per tris narsykles bandziau, visi ad block nuimti, bet apmoket niekaip negaliu