Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, gal užmatėt kur išmaniesiems laikrodžiams vaikams akciją?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 27, 10:50)
JMD, o kokį sau naudojate kremą nuo saulės - noriu įdegti, bet nesudegti, mes visi baltaodžiai  4u.gif

zitutte, o iš iherbo to kremo su spf 30 vaikams užtenka?  unsure.gif

Mudvi su dukryte taip pat labai sviesios odos, bet sis kremas puikiai saugojo Egipte.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 27, 09:50)
JMD, o kokį sau naudojate kremą nuo saulės - noriu įdegti, bet nesudegti, mes visi baltaodžiai  4u.gif

zitutte, o iš iherbo to kremo su spf 30 vaikams užtenka?  unsure.gif

Matis 4u.gif

http://www.matis-par.../category/solar
Atsakyti
As tai cocooncenter uzsipirkau apsauginiu nuo saules priemoniu. Pries Kaledas buvo itin geros kainos. Dabar neziurejau. Bet perku bent 3 skirtingiems poreikiams. Viena kudikiui nuo 6 men La Roche Posay. Kita Bioderma vyresniems vaikams purskiama. Dar viena sau ir vyrui kunui apsaugini. Ir atskira veidui apsaugini. Nes mums daug susinaudoja. Tepam taip kaip rekomenduojama. Tai siltuose krastuose per 10-12dienu visi sueina. Man svarbu kad priemone butu termostabili, kuo maziau parabenu, gerai gertusi.
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2017 01 27, 09:01)
Gal kažkas Vilniuje turite EAQUAZEN suaugusiems? 4u.gif

Turiu laisva 360 pakuote pirkta is boots.com

http://www.boots.com...psules-10057257

Ir vaikisku turiu likusiu

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 27, 11:09)

O kur Jūs Matis perkate Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2017 01 27, 10:09)
As tai cocooncenter uzsipirkau apsauginiu nuo saules priemoniu. Pries Kaledas buvo itin geros kainos. Dabar neziurejau. Bet perku bent 3 skirtingiems poreikiams. Viena kudikiui nuo 6 men La Roche Posay. Kita Bioderma vyresniems vaikams purskiama. Dar viena sau ir vyrui kunui apsaugini. Ir atskira veidui apsaugini. Nes mums daug susinaudoja. Tepam taip kaip rekomenduojama. Tai siltuose krastuose per 10-12dienu visi sueina. Man svarbu kad priemone butu termostabili, kuo maziau parabenu, gerai gertusi.

va jei kiek daug, o kaip rekomenduojama tepti? ar po saulės tepate vaikams, sau dar kokių spec kremų? kokį veidui renkatės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2017 01 27, 10:14)
O kur Jūs Matis perkate Vilniuje?

anksciau budavo Kristej. Dabar siunciuosi. As pirma karta ji gavau dovanu. Ir man laba labai patiko. Labai grazus idegis, nesudegu niekad. ir laikosi ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 27, 10:57)
o jums veda ka nors ? nes as gavau jau pranesimus , kad pristatyta, bet nieko sistemoje dar era. Pirmadieni minejo kazkas , kad veluoja jie suvesti . Tai idomu veluoja iki dabar , ar pradeti ieskoti siuntinuku kurie antradieni pristatyti ir treciadieni

vakar pristatė - įvedė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 27, 10:22)
anksciau budavo Kristej. Dabar siunciuosi. As pirma karta ji gavau dovanu. Ir man laba labai patiko. Labai grazus idegis, nesudegu niekad. ir laikosi ilgai.

o kokį spf naudojate - nu kaip aš noriu gyvenime kartą turėti gražiai įdegusias kojas biggrin.gif
ir aišku iš kur siunčiatės, gal atskleisite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 27, 11:26)
vakar pristatė - įvedė 4u.gif

o man PA treciadieni gauti iskart ivede, o vakar gautos dvi siuntos irgi dar neivestos. Matyt sia savaite pas juos kazkoki netokie greiti darbuotojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 01 27, 11:26)
o kokį spf naudojate - nu kaip aš noriu gyvenime kartą turėti gražiai įdegusias kojas  biggrin.gif
ir aišku iš kur siunčiatės, gal atskleisite  4u.gif

Radau čia, bet mažokas pasirinkimas:

http://eu.feelunique.../reponse-soleil
Atsakyti