Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lola.lola @ 2017 01 26, 14:11)
labia pasiteisines pirkinys sedint didesnese autokedutese, kur vaikai turi patys prisisegti saugos dirzus - daugos dirzo uzsegimo prailgintuvas standus. Pravercia ir senesniems nerangiems zmonems smile.gif

idomu rimti gamintojai , ne kinieciai , turi tokiu produktu. jei kas mate , zino imeskite nuoroda
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 26, 14:20)
ot aciu. ne nepagalvojau kad tokiu buna.

Pirmasyk toki matau, bet irgi jau reikia bigsmile.gif turbut buna tokiu amazonuose, reikia eit paziuret smile.gif
Atsakyti
Mes tokius prailgintuvus 2 vnt pirkom is amazon.uk nes reikejo greitai. Jau metus tarnauja.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 01 26, 14:52)
Mes tokius prailgintuvus 2 vnt pirkom is amazon.uk nes reikejo greitai. Jau metus tarnauja.

Jei nesunku, gal galit parodyti, kokius pirkote? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 26, 15:16)

as toki radau

https://www.amazon.c...at belt prolong

manau mano atveju 18 cm pilnai uztektu

https://www.amazon.c...Y8HAXF372CKTKSN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 sausio 2017 - 15:30
QUOTE(Kripu @ 2017 01 26, 16:16)

Va butent situos pirkom
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 01 26, 16:28)

Jusu rasti yra minksti, jie nukris ant sedynes ir tiek. O kur imeciau as yra kieti, ismeigsit I isegikli ir stoves staciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 01 26, 12:07)
Bent man sąmonė... Maniskei greit 11, ūgis 146 - sėdi jei toliau kur vykstam. Ji pati to nori, jai patogiau taip.

Maniškei 11, ūgis 162, beveik kaip mano, su bet kokia kėdute jaučiu juokingai atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis 12-kametis eitu peskom, nei i kedute sestu biggrin.gif. Vyras gi jau jis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 01 26, 15:47)
Maniskis 12-kametis eitu peskom, nei i kedute sestu  biggrin.gif.  Vyras gi jau jis  bigsmile.gif

kol mano vaikui dar 6, tai pasakai ir prisnigo. Bet gi dabartiniais laikais visi asmenybes, tai ilgai nebetruks turbut.
Atsakyti
gal as ko nesuprantu...
Bet gi tos autokedutes ishsimontuoja I pasostes. Juk taisyklese lyg neparasyta, kad privaloma iki 135 cm vezti autokedutese, ten parasyta ugiui ir masei pritaikytose saugos sistemose.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 01 26, 15:59)
gal as ko nesuprantu...
Bet gi tos autokedutes ishsimontuoja I pasostes. Juk taisyklese lyg neparasyta, kad privaloma iki 135 cm vezti autokedutese, ten parasyta ugiui ir masei pritaikytose saugos sistemose.

va ka radau

Šiuo metu automobilinė kėdutė yra nebūtina vaikams, sveriantiems mažiausiai 15 kg – jie jau gali sėdėti ant „pagalvėlės, tačiau jau nuo 2016 m. gruodžio, šis įstatymas nebegalios.
Metų pabaigoje (nuo gruodžio 1 d.) įsigalios nutartis, kuri sako, kad vaikai automobilių kėdutėse privalo sėdėti iki 12 metų arba iki 135 cm ūgio. Jei vaikui dar nėra 12 metų, tačiau jo ūgis jau viršijo 135 cm, ekspertai pataria sekti ūgio rodiklius.
Ant „pagalvėlių“, vietoje kėdutės, galės sėdėti tik tie vaikai, kurie yra mažiausiai 125 cm ūgio ir 22 kg svorio, tačiau ekspertai tėvus ragina vis tik naudotis kėdute, kuri nelaimės atveju vaiką apsaugo kelis kartus geriau.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 01 26, 13:08)
o man pirmam apsipirkimui atsiunte 25off proc  smile.gif

Sveiki, o ką reikia daryt, kad gaut Landsend koduką? Noriu striukės ax.gif
Atsakyti