Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mangooutlet perkant 4+ prekes - 25% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Aš savo bernams esu pirkusi tokias autokėdutes, nu superinės vien todėl kad plečiasi tiek į viršų, tiek į šonus. 6 metų berniokas su visais kombikais puikiai telpa ir jaučiasi, užteks dar mums ilgam, nes keliaujam nežamus atstumius LT:
http://www.windeln.d...rmer-x-bag.html
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 26, 11:49)
Bet tikrai tada geresnis modelis kur Jus pirkot. Niekad negali zinot, kiek tie vaikai pastambes  biggrin.gif Gal galite isduoti paslapti, kur savaja Cybex Solution Q2-fix pirkote? Zinau, kad visad randate geriausia kaina  4u.gif

Cybex Q2-fix brangesnis modelis nei Cybex M-fix. Kažkuri forume patarė imti ne Cybex q2-fix, bet Cybex Q2-fix plus (Plus medžiaga kitkokia, toks kaip džinsas), tai plus modelis dar brangesnis nei paprastas Q2. pirkau čia:
https://www.bikebox-...mn-gold/a-3322/
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 26, 13:06)
Mano dvylikametė jau sėdi priekinėj keleivio pusėj kaip suaugusi. Gan ilgą laiką sėdėjo pasostėj. Turėkit omeny, kad vaikai kai pradeda eiti į mokyklą įsivaizduoja, kad yra dideli ir jiems tiesiog gėda naudotis visokiais leliukiškais daiktais, tame tarpe ir leliukiška auto kėdute.

mano vaikas sedi priekyje bet kedeje. priekyje sedi nes ji pykina. bet muistosi jis iki pazaliavimo. tai jam nieko per tas galvos apsaugas nematyt, tai jis netelpa, tai dirzo neprisega. Zodziu visa didele problema. Uztat galvoju kaip cia sulaukus to metro kem ir mest tas kedes velniop.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2017 01 26, 12:23)
Gal matet ar pirkot mikro pluosto ranksluosti didesni, sportui noriu ;)

O netinka kur buvo akcija maximoje Rutos Meilutytes by Arena uz libdukus.Maciau maximoje jiems ispardavimas virs 4euru.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 01 26, 12:43)

as tokia turiu pagavusi dabar 55 sv http://en.vente-priv.../site/5/9255196

Jeigu kam reikia, galiu paleisti
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 26, 14:24)
mano vaikas sedi priekyje bet kedeje. priekyje sedi nes ji pykina. bet muistosi jis iki pazaliavimo. tai jam nieko per tas galvos apsaugas nematyt, tai jis netelpa, tai dirzo neprisega. Zodziu visa didele problema. Uztat galvoju kaip cia sulaukus to metro kem ir mest tas kedes velniop.

privaloma iki 135 cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2017 01 26, 13:35)
O netinka kur buvo akcija maximoje Rutos Meilutytes by Arena uz libdukus.Maciau maximoje jiems ispardavimas virs 4euru.

tie nevykę

audimo faini, bet reikia pirkt kai kokie prekybcentrių gimtadieniai ar akcijos būna, tuomet dažnai koks -20 proc būna

aš pati turiu pinguin firmos kažkada pigu.lt pirkau, tai irgi labai vykęs
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 01 26, 13:40)
privaloma iki 135 cm  biggrin.gif

tai jau turim teise mest lauk biggrin.gif siaip man tikrai ta kede puse sveikatos atima, nes sitiek buna pykcio. laukiu pavasario kaip isganymo. tecio masinoj tik pasikniukas yra. bet tas siknius mano dar gal per mazas be kedes visai. nors iki tol kol i sulia prades eit.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 26, 14:24)

labia pasiteisines pirkinys sedint didesnese autokedutese, kur vaikai turi patys prisisegti saugos dirzus - daugos dirzo uzsegimo prailgintuvas standus. Pravercia ir senesniems nerangiems zmonems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 14:20)
Cybex Q2-fix brangesnis modelis nei Cybex M-fix. Kažkuri forume patarė imti ne Cybex q2-fix, bet Cybex Q2-fix plus (Plus medžiaga kitkokia, toks kaip džinsas), tai plus modelis dar brangesnis nei paprastas Q2. pirkau čia:
https://www.bikebox-...mn-gold/a-3322/

dekui Viktorija 4u.gif aciu visoms merginoms pasidalinusioms info del keduciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 01 26, 14:11)
labia pasiteisines pirkinys sedint didesnese autokedutese, kur vaikai turi patys prisisegti saugos dirzus - daugos dirzo uzsegimo prailgintuvas standus. Pravercia ir senesniems nerangiems zmonems smile.gif

ot aciu. ne nepagalvojau kad tokiu buna.
Atsakyti