Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 11:24)
Aš smalsumo vedama paklausiu, kodėl renkatės būtent Cybex Solution M-fix http://cybex-online.com/de/carseats ? Aš rinkausi Cybex Solution Q2-fix dėl to, jog kėdutė reguliuojasi tiek į aukštį, tiek į ilgį, o Cybex Solution M-fix, jei gerai suprantu, į plotį nesireguliuoja, tik į aukštį. Ar nesigaus taip, kad deklaruojamo 12 metų vaikas į Cybex Solution M-fix iš pločio netilps. Jei Cybex Solution M-fix į plotį nesireguliuoja, tada iš esmės labai panašus modeliukas tik vos trumpesnės šoninės apsaugos yra Cybex Solution X-fix (Cybex Solution X-fix kolega iš www.windeln.de parsisiuntė, su siuntimo išlaidomis kainavo 100,77 EUR).

nesąmonė iki 12 metų sėdėti kėdėje. Pas mus sėdi vaikai kėdėse iki 12? Tai kokios kėdės tada reikia blink.gif ar tie vaikai mikrobiniai. juk kėdėj sėdi iki 140 cm. Nes su ta kėde jau dabar mano vaikas be ryšio atrodo. Bet dar sėdi. kitaip teks pirkt autobusa arba ismest priekine sedyne, nes ji tiek i prieki neprisistums, kad vaiko kojos tilptu gale sedint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 sausio 2017 - 11:29
QUOTE(JMD @ 2017 01 26, 11:28)
nesąmonė iki 12 metų sėdėti kėdėje. Pas mus sėdi vaikai kėdėse iki 12? Tai kokios kėdės tada reikia  blink.gif ar tie vaikai mikrobiniai. juk kėdėj sėdi iki 140 cm. Nes su ta kėde jau dabar mano vaikas be ryšio atrodo. Bet dar sėdi. kitaip teks pirkt autobusa arba ismest priekine sedyne, nes ji tiek i prieki neprisistums, kad vaiko kojos tilptu gale sedint.

Gamintojo kėdutės pritaikytos 3-12 metų vaikams. Pas mus pagal KET berods 1,40 m ūgio aribojimas yra. Kažkas rašė, kad septynmečiai-aštuonmečiai į kėdutes iš pločio netelpa, aš dėl to ir užklausiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 26 sausio 2017 - 11:36
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 11:34)
Na nežinau, iki kiek vaikai sėdi, kėdutės pritaikytos 3-12 metų vaikams. Kažkas rašė, kad septynmečiai-aštuonmečiai į kėdutes iš pločio netelpa, aš dėl to ir užklausiau.

tai va butent. nebepatogu ten jose. kol dar toks dvasna ir tai su tom snigkelnem pakuojasi, vasara su sortais dar tilps, bet kitamet as abejoju.
Atsakyti
Gal ks nori Kaune kooperuotis Gap? smile.gif man reik dvieju sukneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 11:24)
Aš smalsumo vedama paklausiu, kodėl renkatės būtent Cybex Solution M-fix http://cybex-online.com/de/carseats ? Aš rinkausi Cybex Solution Q2-fix dėl to, jog kėdutė reguliuojasi tiek į aukštį, tiek į ilgį, o Cybex Solution M-fix, jei gerai suprantu, į plotį nesireguliuoja, tik į aukštį. Ar nesigaus taip, kad deklaruojamo 12 metų vaikas į Cybex Solution M-fix iš pločio netilps. Jei Cybex Solution M-fix į plotį nesireguliuoja, tada iš esmės labai panašus modeliukas tik vos trumpesnės šoninės apsaugos yra Cybex Solution X-fix (Cybex Solution X-fix kolega iš www.windeln.de parsisiuntė, su siuntimo išlaidomis kainavo 100,77 EUR).

X-Fix ne tik tuom skiriasi. X-Fix neturi diržų fiksatoriaus, bent jau man tai didelis minusas. Todėl M-Fix kur kas patogiau.
Atsakyti
http://en.vente-priv.../site/5/9255189

Gal kam duos isimest i krepsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 12:24)

Aciu Viktorija uz pasidalinima info 4u.gif dar tik renkuosi. Man patiko, kad sis modelis turi ilgas sonines apsaugas ir saugo galva nuo nusvirimo uzmigus. Apie reguliavimasi i ploti tikrai nepagalvojau, kadangi maniske 3.5 metu 15 kg biggrin.gif Bet tikrai tada geresnis modelis kur Jus pirkot. Niekad negali zinot, kiek tie vaikai pastambes biggrin.gif Gal galite isduoti paslapti, kur savaja Cybex Solution Q2-fix pirkote? Zinau, kad visad randate geriausia kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 26, 11:28)
nesąmonė iki 12 metų sėdėti kėdėje. Pas mus sėdi vaikai kėdėse iki 12? Tai kokios kėdės tada reikia  blink.gif ar tie vaikai mikrobiniai. juk kėdėj sėdi iki 140 cm. Nes su ta kėde jau dabar mano vaikas be ryšio atrodo. Bet dar sėdi. kitaip teks pirkt autobusa arba ismest priekine sedyne, nes ji tiek i prieki neprisistums, kad vaiko kojos tilptu gale sedint.

Bent man sąmonė... Maniskei greit 11, ūgis 146 - sėdi jei toliau kur vykstam. Ji pati to nori, jai patogiau taip.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 01 26, 11:22)
gal kas nori www.landsend.co.uk pirmo apsipirkimo koduko 10 svaru? galiu atsiusti pakvietima. savo email atsiuskit i a.z.
siandien galioja dar kodukas 30 proc JANEND17

o man pirmam apsipirkimui atsiunte 25off proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 26, 11:05)
man tai pavyksta zinokite, supratau viena , per ta svetaine gali pirkti jei nenaudoji jokiu kitu nuolaidu . pas juos taip ir parasyta What will stop me getting cashback?Using a promotional/voucher codes not posted and approved by TopCashback.  tai va , jei jus perkate su pirmo apsipirkimo, ar i pasta gautu kodu , tai nieko ir negausite . o man po biski kapsi smile.gif neperku daug , bet vis tiek kaip malonu . Jau galiu panaudoti 6,50 svaro smile.gif ir dat ateis apie 14 smile.gif 20 svaru smile.gif gerai , jau gali kazka nusipirkti. kas daug perka manau realu per metus kokiu 200 surinkti

O į šitą psl reikia pakvietimo? Gal kas galėtų atsiųsti? Reikia susipažinti, kas per daiktas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 26, 10:24)

as savo dvynems buten pirkau Cybex Solution M-Fix, tik del to, jog jos pagal adac testus labai gerai ivertintos ir kaina iperkama, turint omeny kad reikia vienu metu 2 vnt. man ju kaina gavosi 133 eur, pirkau mytoys kai buvo nuolaidos plius turejau kazkoki koda 4u.gif
Papildyta:
gal uzmatet kur ilgu marskiniu? ilgu turiu minty iki puses slaunies ar ilgesnius(gal jau tada vadintusi marskiniai - tunika?) 4u.gif
Atsakyti
Gal matet ar pirkot mikro pluosto ranksluosti didesni, sportui noriu ;)
Atsakyti