Gal kuriai kazko reikia is www.mango.com? man truksta 20 euru iki nemokamo siuntimo, galime kooperotis. Kaip tik papilde.
Miestas Panevezys, bet jei kas, galeciau pastomatu atsiusti
QUOTE(krystiana @ 2017 01 25, 19:19)
Mergaites,noriu grizti prie siurbliu temos Ar pirkot kuri dabar ta Dyson? Domina koki modeli pasirinkot ir is kur pirkot
gal prisimenat kas, apie kokius pakraunamus siurblius buvo kalbėta šioje temoje...kaip labai gerus..ilgai ieškot tektų man, būtų dėkui didelis, jei parašytumėt kas
QUOTE(Ingredd @ 2017 01 26, 08:55)
Bet GAP nereikia surinkti 50 eur, man rodo free ir uz 35 🤔
Krepselyje 5 prekes.. tiesa 35 jau su nuolaida..
Krepselyje 5 prekes.. tiesa 35 jau su nuolaida..
Tai jau seniai taip, 50 turi buti be nuolaidos, o jei prisitaikai nuolaida, nemokamas siuntimas islieka. Visada taip perku.
Merginos, gal kuri neseniai pirkot Cybex Solution M-Fix ? isieskojau geru kainu (amazonuose, Lenkijoj per ceneo.pl) , tai pigiausiai mytoyse su papildoma 10 proc auto kedutem iseina 148.5 eur dar be siuntimo mokescio.... Gal sakau kuri zinot, kur dar pigiau?
QUOTE(zittute @ 2017 01 26, 09:05)
Merginos, gal kuri neseniai pirkot Cybex Solution M-Fix ? isieskojau geru kainu (amazonuose, Lenkijoj per ceneo.pl) , tai pigiausiai mytoyse su papildoma 10 proc auto kedutem iseina 148.5 eur dar be siuntimo mokescio.... Gal sakau kuri zinot, kur dar pigiau?
Man ir tokios dar vienos reikia, bet nelabai kur randu. Viena pirkau tudeny mytoyse su -15% gavos apie 140, galvojau dar atpigs, bet ziuriu tik brangsta
QUOTE(D'esire @ 2017 01 26, 11:10)
Man ir tokios dar vienos reikia, bet nelabai kur randu. Viena pirkau tudeny mytoyse su -15% gavos apie 140, galvojau dar atpigs, bet ziuriu tik brangsta
O Jus gal kauniete? galetume susijungt ir shipa pasidalint tada
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 26, 09:06)
panos labs rytas . Gal galite trumpai paaiskinti, jei mano topcashback saskaitoje visi pinigai yra prie outstanding , tai cia yra siaip kiek surinkta ? tada spaudi ta dashbourd ir ten payable yra suma , tai as jau ta payable galiu vesti ? o kaip ta padaryti jei as noriu i paypalo saskaita ?
as pati ten nieko nesuprantu pries gerus metus buvau pirkus per ten , siandien patikrinau nieko , itariu nemoku naudotis
QUOTE(zittute @ 2017 01 26, 09:26)
O Jus gal kauniete? galetume susijungt ir shipa pasidalint tada
Nea, as is vln. Bet dar tikiuosi surasti geriasne kaina
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 26, 10:28)
as pati ten nieko nesuprantu pries gerus metus buvau pirkus per ten , siandien patikrinau nieko , itariu nemoku naudotis
man tai pavyksta zinokite, supratau viena , per ta svetaine gali pirkti jei nenaudoji jokiu kitu nuolaidu . pas juos taip ir parasyta What will stop me getting cashback?Using a promotional/voucher codes not posted and approved by TopCashback. tai va , jei jus perkate su pirmo apsipirkimo, ar i pasta gautu kodu , tai nieko ir negausite . o man po biski kapsi neperku daug , bet vis tiek kaip malonu . Jau galiu panaudoti 6,50 svaro ir dat ateis apie 14 20 svaru gerai , jau gali kazka nusipirkti. kas daug perka manau realu per metus kokiu 200 surinkti
gal kas nori www.landsend.co.uk pirmo apsipirkimo koduko 10 svaru? galiu atsiusti pakvietima. savo email atsiuskit i a.z.
siandien galioja dar kodukas 30 proc JANEND17
siandien galioja dar kodukas 30 proc JANEND17
QUOTE(zittute @ 2017 01 26, 10:05)
Aš smalsumo vedama paklausiu, kodėl renkatės būtent Cybex Solution M-fix http://cybex-online.com/de/carseats ? Aš rinkausi Cybex Solution Q2-fix dėl to, jog kėdutė reguliuojasi tiek į aukštį, tiek į ilgį, o Cybex Solution M-fix, jei gerai suprantu, į plotį nesireguliuoja, tik į aukštį. Ar nesigaus taip, kad deklaruojamo 12 metų vaikas į Cybex Solution M-fix iš pločio netilps. Jei Cybex Solution M-fix į plotį nesireguliuoja, tada iš esmės labai panašus modeliukas tik vos trumpesnės šoninės apsaugos yra Cybex Solution X-fix (Cybex Solution X-fix kolega iš www.windeln.de parsisiuntė, su siuntimo išlaidomis kainavo 100,77 EUR).