panos labs rytas . Gal galite trumpai paaiskinti, jei mano topcashback saskaitoje visi pinigai yra prie outstanding , tai cia yra siaip kiek surinkta ? tada spaudi ta dashbourd ir ten payable yra suma , tai as jau ta payable galiu vesti ? o kaip ta padaryti jei as noriu i paypalo saskaita ?
Labas rytas
Reikia patarimo. Noriu sugeneruot grazinimo lipduka i GAP , raso kad siuo metu neveikia generatorius, ir kreipkites i savo kontaktini asmeni. Ar daznai taip pasitaiko? Dar palaukt, ar is karto rasyt GAP ? Papildyta:
QUOTE(PoppyMilk @ 2017 01 26, 08:35)
Labas rytas
Reikia patarimo. Noriu sugeneruot grazinimo lipduka i GAP , raso kad siuo metu neveikia generatorius, ir kreipkites i savo kontaktini asmeni. Ar daznai taip pasitaiko? Dar palaukt, ar is karto rasyt GAP ?
panos labs rytas . Gal galite trumpai paaiskinti, jei mano topcashback saskaitoje visi pinigai yra prie outstanding , tai cia yra siaip kiek surinkta ? tada spaudi ta dashbourd ir ten payable yra suma , tai as jau ta payable galiu vesti ? o kaip ta padaryti jei as noriu i paypalo saskaita ?
Nu aš ne dabar,prieš 4 mėn. DYSON V6 Fuffle,skirtas patalpom be kilimų.Šiaip daug konsultavausi su atstovu,kurį atkasiau per garantinę firmą kažkokią nuo bukleto😀išaiškino normaliai jų skirtumus,nes prekybos vietose tai nyki konsultacija būna.Pirkom Seniuose,tada buvo lb.gera nuolaida..