Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirila @ 2017 01 25, 14:55)
Jei mano dukrytei gruodį bus metukai, kaži kurį dydį geriau imti 12/18 ar 18/24? unsure.gif

tikrai 12/18 pakaks. mes metu nesiojom 12/18, dabar dveju metu 18/24 ( 90 cm ugis ir beveik 13 kg svoris)
Atsakyti

renku https://my-apozone.d....pl?Sid=apozone

rinksiu iki nemokamo siuntimo(100 eur)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt
pinigus prasysiu is anksto

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com

Atsakyti
Niekas GAPo nerenka? Prisijungciau su viena prekyte, geriau butu Siauliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 25, 22:12)
Niekas GAPo nerenka? Prisijungciau su viena prekyte, geriau butu Siauliuose  4u.gif

Turiu 4 prekes įsidėjus, galvoju reikia man ar ne biggrin.gif . Jei nerasit su kuo jungtis, parašykit, gal rytoj nuo ryto nupirksiu jei nuotaika bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 25, 22:42)
Turiu 4 prekes įsidėjus, galvoju reikia man ar ne  biggrin.gif  . Jei nerasit su kuo jungtis, parašykit, gal rytoj nuo ryto nupirksiu jei nuotaika bus ax.gif

Dekui, jau su TroleMole kaip ir sutarem. Jei norit prisijunkit.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 25, 22:48)
Dekui, jau su TroleMole kaip ir sutarem. Jei norit prisijunkit.

Tai kad tiksliai nežinau ar reikia, jei dar nebus nupirkus, gal rytoj su kokia preke prisijungsiu ax.gif . Taip jau vakar tiek pirkinių ventėj padariau blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 01 25, 16:28)
gal kas renka Kaune?

As prisijungciau arba pati pirkciau Gap:) Kaunas, Dainava
Atsakyti
Bet GAP nereikia surinkti 50 eur, man rodo free ir uz 35 🤔

Krepselyje 5 prekes.. tiesa 35 jau su nuolaida..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
panos labs rytas . Gal galite trumpai paaiskinti, jei mano topcashback saskaitoje visi pinigai yra prie outstanding , tai cia yra siaip kiek surinkta ? tada spaudi ta dashbourd ir ten payable yra suma , tai as jau ta payable galiu vesti ? o kaip ta padaryti jei as noriu i paypalo saskaita ?
Atsakyti
Labas rytas
Reikia patarimo. Noriu sugeneruot grazinimo lipduka i GAP , raso kad siuo metu neveikia generatorius, ir kreipkites i savo kontaktini asmeni. Ar daznai taip pasitaiko? Dar palaukt, ar is karto rasyt GAP ?
Papildyta:
QUOTE(PoppyMilk @ 2017 01 26, 08:35)
Labas rytas
Reikia patarimo. Noriu sugeneruot grazinimo lipduka i GAP , raso kad siuo metu neveikia generatorius, ir kreipkites i savo kontaktini asmeni. Ar daznai taip pasitaiko? Dar palaukt, ar is karto rasyt GAP ?

Pavyko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 26, 08:06)
panos labs rytas . Gal galite trumpai paaiskinti, jei mano topcashback saskaitoje visi pinigai yra prie outstanding , tai cia yra siaip kiek surinkta ? tada spaudi ta dashbourd ir ten payable yra suma , tai as jau ta payable galiu vesti ? o kaip ta padaryti jei as noriu i paypalo saskaita ?

Tai ir gali pasirinkti, kad pervestų į PP, ten būna tie pasirinkimai, kur nori, į PP, ar kaip amazono čekį išleist.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 01 25, 20:19)
Mergaites,noriu grizti prie siurbliu temos ax.gif Ar pirkot kuri dabar ta Dyson? Domina koki modeli pasirinkot ir is kur pirkot  ax.gif

Nu aš ne dabar,prieš 4 mėn. DYSON V6 Fuffle,skirtas patalpom be kilimų.Šiaip daug konsultavausi su atstovu,kurį atkasiau per garantinę firmą kažkokią nuo bukleto😀išaiškino normaliai jų skirtumus,nes prekybos vietose tai nyki konsultacija būna.Pirkom Seniuose,tada buvo lb.gera nuolaida..
Atsakyti