Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(terteliene @ 2018 02 23, 09:23)
<p>Pabandykit katukui tualetą-namelį nupirkti. Thomas phillipse gal už 7 ar 8 eurus pirkau, tai pridrabstau nebent pati, kai valau dėžutę, o katė nebeišdrabsto niekada. Tik duris išimkit, nes labai dažnai katukai nesupranta, kad pro jas įeiti reikia, ir nesinaudoja. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72010760" data-time="1519364780"><div><p>Bet tad kraiko drabstymas tai nervina labai. Skalbykloje padėjau jo dėžę, tai kas vakarą einu šluoti. Būtų gerai kokią nedidelę elektrinę šluotelę ten pasikabint.
</p></div></blockquote><p></p>

Ne visi katinėliai mėgsta namukus. Sesers rusų mėlynoji buvo pradėjusi daryti į batus. Sesuo nuėmė stogą ir problema baigėsi. O mano Nikis neprieštaravo, jam buvo gerai.
Atsakyti

Labas prakalbot vel apie siurblius tai uzklausiu ir as :)

 

Kas turit Dyson, ar jum siurbiant jie nebraizo grindu ar pav. laiptu ? Parsisiunciau toki.

 

https://pigu.lt/lt/t...ead?id=11611043

 

parsisiunciau ir blin negaliu dziaugtis pilna sirdim :( Subraize laiptus. Pirmas aukstas plyteles tai viskas ok, bet laiptai tamsaus medzio ir parazitas subraize. Vel beda, vyras neleidzia siurbt :( Sako ieskokis antgali kita pirkt, koki kur buna apacia kaip paminkstinta, nes sito galva visa plastamsine.

 

Vadinas sutaupiau :D Reikejo is karto pirkt koki absoliut tai nereiketu nieko dabar dapirkinet. Ir V6 siurbia tikrai trumpai :( 20 min. jis man tikrai neissiurbia. Maniau dziaugsiuosi labiau.

 

Ai dar kas erzina ir mane ir vaika, nes abu siurbiam, gal ji net labiau, kad visada turi ta knopke su pirstu nuspaudus laikyt norint jog siurbtu, neina uzfiksuot. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 23 vasario 2018 - 08:56
QUOTE(irmante @ 2018 02 23, 08:52)
<p>Labas prakalbot vel apie siurblius tai uzklausiu ir as smile.gif</p><p></p><p>Kas turit Dyson, ar jum siurbiant jie nebraizo grindu ar pav. laiptu ? Parsisiunciau toki.</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://pigu.lt/lt/technika-ir-elektronika/namu-technika/dulkiu-siurbliai/dulkiu-siurblys-dulkiu-siurblys-dyson-v6-motorhead?id=11611043'>https://pigu.lt/lt/technika-ir-elektronika/namu-technika/dulkiu-siurbliai/dulkiu-siurblys-dulkiu-siurblys-dyson-v6-motorhead?id=11611043</a></p><p></p><p>parsisiunciau ir blin negaliu dziaugtis pilna sirdim verysad.gif Subraize laiptus. Pirmas aukstas plyteles tai viskas ok, bet laiptai tamsaus medzio ir parazitas subraize. Vel beda, vyras neleidzia siurbt verysad.gif Sako ieskokis antgali kita pirkt, koki kur buna apacia kaip paminkstinta, nes sito galva visa plastamsine.</p><p></p><p>Vadinas sutaupiau biggrin.gif Reikejo is karto pirkt koki absoliut tai nereiketu nieko dabar dapirkinet. Ir V6 siurbia tikrai trumpai verysad.gif 20 min. jis man tikrai neissiurbia. Maniau dziaugsiuosi labiau.</p>


Hm, pas mane irgi V6, galva tik hard dangai, bet nieko nesubraižė. Siurbiu ir laiptus, ir grindis. Tiesa laiptams dažniau sena siurblį traukiu, nes pas mus atviros pakopos ir siauri tarpai tarp pakopų, tai Dyson nepalenda, bet tikrai nieko nebraižo. Ir siurbia 20 min. Pirmą aukštą pilnai galiu susitvarkyt, plius baldus nusiurbti.

Dėl knopkės - pripratimo reikalas. Man dabar netgi labai patogu. Nereik siurbt, iškart atleidi. Iš pradžių irgi erzino, bet dabar suprantu jos patogumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 23 vasario 2018 - 09:00
QUOTE(Carlin @ 2018 02 23, 08:30)
Vat aš to labiausiai ir bijau  unsure.gif paukštis dar nieko, nu bet jei kokią žiurkę atitemptų... mirčiau.
Namą maniškis nuo pat vaikystės turi biggrin.gif kitokio net neturėjo ir neįsivaizduoju kaip be namo būtų. Nes jis kai nueina į tuliką, tai daužosi kaip išprotėjęs ir kasa taip, lyg kokio lobio ieškotų. Tai be namo ir be durelių skesčiau kraike biggrin.gif

O kokios veislės tavo kysas?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 23, 09:01)
O kokios veislės tavo kysas?

Kurilų bobteilas wub.gif natūraliai beuodegis katinas bigsmile.gif visi kas pamato, klausia kur uodega biggrin.gif o mano vaikai kai pamato katiną su uodega, sako koks juokingas, su antena biggrin.gif
Atsakyti

Tokiu akivaizdziu perbrezimu, kaip su peiliu nera :) Bet kol laiptai nauji, ir lipant pries langa matosi. Kol nauja tai labiau ir pastebi tikriausiai, po  metu tikriausiai nieko nematysim. Butu sviesus manau nesimatytu. Ant tamsiu ir dulkes kosmariskai matosi. Ispejo gaminant del to. Reikes paziureti gal ten galima ka paklijuoti kokias juosteles. 

Perziurejau antgalius:

Geriausiai tiktu manau toks antgalis. Tai butu ir parketui 2 aukstui ir laiptams. Reikes uzklausit ar tinka mano modelui.

http://shop.dyson.de...tduse-920018-04

Atsakyti
Gal kuriai prireiks booking 10proc smile.gif
https://www.booking....s/27_8/d0ae8489
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 23, 09:09)
Kurilų bobteilas  wub.gif  natūraliai beuodegis katinas  bigsmile.gif  visi kas pamato, klausia kur uodega biggrin.gif o mano vaikai kai pamato katiną su uodega, sako koks juokingas, su antena biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif nerealus rainiukas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 23, 09:30)
wub.gif  wub.gif  wub.gif nerealus rainiukas.


pas mane juodai baltas, jų visokiausių spalvų būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2018 02 23, 09:06)
Sveikos, gal yra koks kodukas is knyguklubo? Aciu 4u.gif

Man taip aktualu... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 23, 09:49)
pas mane juodai baltas, jų visokiausių spalvų būna biggrin.gif

Man tie juodai baltai pilkiukai patys gražiausi.
Atsakyti

Laba diena, šiandien darau užsakymą iš www.crocs.eu

Yra išparduotuvėje neblogų kainų.

Siuntimas į Vilnių nemokamas, jei reikėtų - galiu persiųst Jums nurodytu adresu. Visa informacija apie užsakymą - krilas@gmail.com

Atsakyti