Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 25, 17:15)
smile.gif))) na nesigincisime smile.gif)))) tuo labiau , nei man , nei jums jau situ kombiu nereikia smile.gif zmogus paklause patarimo, jus pasakete savo nuomone as savo smile.gif)))) O siaip dar klausimas kokie tevai smile.gif Jei mama 180 ir tevas 200, ar mama 158 o tevas 175  tai tas ir duodu daugiau info , ir galima butu labiau patarti smile.gif vsio peace smile.gif)))

As dar turiu bonusu gauta jau 10men broli biggrin.gif tai pukinio reikia ir reiks dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 25 sausio 2017 - 16:56
Mergaites,noriu grizti prie siurbliu temos ax.gif Ar pirkot kuri dabar ta Dyson? Domina koki modeli pasirinkot ir is kur pirkot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 16:33)
nu taip taip, bet vistiek - kaip juos nešiot reikia? biggrin.gif
Gi tokio amžiaus dar ištisai ant rankų  biggrin.gif
mano šita be dviejų mėnesių trimetė dar megėja būti nešiojama, dabar kai sirgo su ausų uždegimu galvojau trūkį gausiu, nes nešiojau ir nešiojau... o toks špokas gi ištisai ant rankų  biggrin.gif

Aš savo 30 kg sveriantį ilgšį sergantį irgi nešioju rolleyes.gif o kaip kitaip.
Atsakyti
http://www.cocooncenter.co.uk/ gal kas renkate (su persiuntimu) ?Norėčiau prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 01 25, 18:19)
Mergaites,noriu grizti prie siurbliu temos ax.gif Ar pirkot kuri dabar ta Dyson? Domina koki modeli pasirinkot ir is kur pirkot  ax.gif

Mes visgi pasirinkom Philips. Dyson kainos Lietuvoje kosminės pasirodė, o perkant per amazon, tai kaip ir be garantijos liekam. Pasvarstėm, kad kadangi akumuliatorinis daiktas, tos garantijos gali prireikt g.gif O kurį Dyson modelį nusižiūrėjot jūs?
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 01 25, 19:45)
Mes visgi pasirinkom Philips. Dyson kainos Lietuvoje kosminės pasirodė, o perkant per amazon, tai kaip ir be garantijos liekam. Pasvarstėm, kad kadangi akumuliatorinis daiktas, tos garantijos gali prireikt  g.gif O kurį Dyson modelį nusižiūrėjot jūs?

Garantija manau galioja visam pasulyje..As medituoju ties v6 absolut rolleyes.gif tik kad pries kaledas buvau aptikus ji tesco uz 250 svaru,o dabar jau nebera,net ju oficialiam puslapy nuolaidos neliko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2017 01 25, 16:55)
Man atrodo, nieko cia nereiskia, kokie jie is pradziu tie kudikeliai buna. Musu visi vaikai dideli "miselinukai" buvo, o veliau isstypo, i ugi pasidave ir liko kudenom smile.gif As cia berods pirma parasiau, kad pamazinti Columbia. Nes dbr turim lygiai triju menesiu sunkiasvori mazyli 7kg ir jam kombis 3-6 men pats tas per klyna, iki sezono pabaigos neuzteks, reiks didesnio smile.gif

Mano dama per mėnesį užsimetė 1,5kg, jei dar vienas toks mėnuo, tai bus visi 6kg biggrin.gif Gerai kad nepaklausiau ir nepirkau 0-3mėn kombiko, o pasiėmiau 3-6mėn. Tai man puiku kad jis laisvesnis..
Atsakyti
Labas vakaras,
Noriu pasiteirauti gal kuri pirktumėt iš Vokietijos vaistinių ką nors? Aš noriu prisijungti ir pirkti Umckalor bent 2 buteliukus po 100 ml. Jei kas pirks, prisijungčiau, bet man reiktų siųsti, nes esam iš kurorto. Tiesa, neseku SM, todėl, jei galit parašykit į až arba klastuniete@gmail.com.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stipruolė: 25 sausio 2017 - 19:24
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 25, 16:56)
As dar turiu bonusu gauta jau 10men broli biggrin.gif tai pukinio reikia ir reiks dar smile.gif

kaip jums gerai smile.gif)) tokie vaikai greitai auga, galesite tenkinti savo pirkimo manija smile.gif)))) jiems gi maziukams vis reikia ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2017 01 25, 16:55)
Man atrodo, nieko cia nereiskia, kokie jie is pradziu tie kudikeliai buna. Musu visi vaikai dideli "miselinukai" buvo, o veliau isstypo, i ugi pasidave ir liko kudenom smile.gif

O kas sako, kad tai reiškia? ax.gif absurdas būtų spręsti apie didelio vaiko sudėjimą, pagal tai, koks kūdikis jis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 01 25, 18:54)
Garantija manau galioja visam pasulyje..As medituoju ties v6 absolut rolleyes.gif tik kad pries kaledas buvau aptikus ji tesco uz 250 svaru,o dabar jau nebera,net ju oficialiam puslapy nuolaidos neliko... unsure.gif

Bet ar tikrai galioja? Vyras sako, kad pas juos darbe oficialiam kito gamintojo garantiniam tinka tik Lietuvos sąskaitos/čekiai. Kitaip netaiso unsure.gif Gal su Dyson kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2017 01 25, 20:10)
Bet ar tikrai galioja? Vyras sako, kad pas juos darbe oficialiam kito gamintojo garantiniam tinka tik Lietuvos sąskaitos/čekiai. Kitaip netaiso  unsure.gif Gal su Dyson kitaip  unsure.gif

Šiaip tai ES šalyje turėtų galioti bet kurioje kitoje ES šalyje pirkto daikto garantinis. ax.gif
Atsakyti