Ačiū už komentarus Įtariu nebus maža, pagal tai kaip dabar auga..
Gal gerai sakot, paimti du dydžius ir žiūrėti
Aš sūnui kai turėjau (prieš 5 metus), tai buvo to seno modelio, kur mažinti buvo. Tai pirkus buvau 24mėn, o kitas jau naujo modelio nešiojo ir būdamas 2 metų, dydį 18-24
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 25, 15:33)
5cm nedidelis skirtumas? Ypac kai tie 5cm raitojasi per visus galus kojas/rankoves. Vaikas kaip kosmonautas atrodo Jei vaikas smulkus metinukas ir dar vaikstantis-paskes tame 18/24 dydyje
As ir uz tai kad imti 2dydzius. Vaikas vaikui nelygu. Negalima pasikliauti komentarais remiantis tik amzium
As ir uz tai kad imti 2dydzius. Vaikas vaikui nelygu. Negalima pasikliauti komentarais remiantis tik amzium
as jau rasiau , mano vaikui buvo 1,3 ji nedidele, bet jai normalus tas 18-24 - tikrai ji nekosmonaute )))) ir ne tas michlenas )))))) as taip pat uz tai , kad imkite 2 dydzius )) o gruodi nuspresite. Bet jei tik viena , tai tada 18/24
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 25, 16:44)
as jau rasiau , mano vaikui buvo 1,3 ji nedidele, bet jai normalus tas 18-24 - tikrai ji nekosmonaute )))) ir ne tas michlenas )))))) as taip pat uz tai , kad imkite 2 dydzius )) o gruodi nuspresite. Bet jei tik viena , tai tada 18/24
o mano gruodinukė. ir as zinau kaip tas 18-24 ant jos atrodė Vyras sakė nebjaurot vaiko
QUOTE(Audry @ 2017 01 25, 15:25)
As tik uz 18-24 men. Nepaskes metinukas, o ir aprengt smagiau didesni. Ant 18 men raso, kad 80 cm ugiui. Maniskiui 10 men kai buvo (ugis 77, svoris 11 kg), verze per klyna.
Kuom Jūs tuos vaikus maitinat?
mano be dviejų mėnesių trimetė kokių 95 cm. ūgio sveria 12,5
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 17:07)
Mano lygiai tokia pati Be 2 menesiu 3-mete- ugis 95, sveria 13 kg
Bet nelyginkim mergaiciu ir bernu, mano bernas kokiu 9 menesiu svere turbut tiek kiek mazoji 2 metu
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 25, 16:05)
o mano gruodinukė. ir as zinau kaip tas 18-24 ant jos atrodė Vyras sakė nebjaurot vaiko
))) na nesigincisime )))) tuo labiau , nei man , nei jums jau situ kombiu nereikia zmogus paklause patarimo, jus pasakete savo nuomone as savo )))) O siaip dar klausimas kokie tevai Jei mama 180 ir tevas 200, ar mama 158 o tevas 175 tai tas ir duodu daugiau info , ir galima butu labiau patarti vsio peace )))
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 16:07)
Vis dar gauna papa ir daug darzoviu. Jis labai alergiskas, tai ant dietos abu sedim -jokiu miltu, jokiu pieno produktu, is mesos -zveriena ir triusiena, is grudiniu -bolivine balanda, na dar zuvies daug valgom
Nezinau, is ko jis auga. As pati su tokiu maitinimusi per 2 men numeciau 8 kg...
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 25, 13:46)
Matėt, GAP perkant 5 prekes 35 proc. nuolaida . sale taiko
gal kas renka Kaune?
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 25, 16:14)
Bet nelyginkim mergaiciu ir bernu, mano bernas kokiu 9 menesiu svere turbut tiek kiek mazoji 2 metu
nu taip taip, bet vistiek - kaip juos nešiot reikia?
Gi tokio amžiaus dar ištisai ant rankų
mano šita be dviejų mėnesių trimetė dar megėja būti nešiojama, dabar kai sirgo su ausų uždegimu galvojau trūkį gausiu, nes nešiojau ir nešiojau... o toks špokas gi ištisai ant rankų
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 25, 15:14)
As apie saviski, be 3 men trimeti patyliu isvis o apie kojos dydi....
QUOTE(Audry @ 2017 01 25, 16:21)
Vis dar gauna papa ir daug darzoviu. Jis labai alergiskas, tai ant dietos abu sedim -jokiu miltu, jokiu pieno produktu, is mesos -zveriena ir triusiena, is grudiniu -bolivine balanda, na dar zuvies daug valgom
Nezinau, is ko jis auga. As pati su tokiu maitinimusi per 2 men numeciau 8 kg...
juokauju aš čia
man tiesiog visą laik keista matyt vaikus 'mišelinus' nes mano abi panos nei vienos rinkės neturėjo kaip gimė mažiukės, taip ir užaugo be rinkių
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 17:36)
juokauju aš čia
man tiesiog visą laik keista matyt vaikus 'mišelinus' nes mano abi panos nei vienos rinkės neturėjo kaip gimė mažiukės, taip ir užaugo be rinkių
Man atrodo, nieko cia nereiskia, kokie jie is pradziu tie kudikeliai buna. Musu visi vaikai dideli "miselinukai" buvo, o veliau isstypo, i ugi pasidave ir liko kudenom As cia berods pirma parasiau, kad pamazinti Columbia. Nes dbr turim lygiai triju menesiu sunkiasvori mazyli 7kg ir jam kombis 3-6 men pats tas per klyna, iki sezono pabaigos neuzteks, reiks didesnio