Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ačiū už komentarus smile.gif Įtariu nebus maža, pagal tai kaip dabar auga..
Gal gerai sakot, paimti du dydžius ir žiūrėti smile.gif 4u.gif
Aš sūnui kai turėjau (prieš 5 metus), tai buvo to seno modelio, kur mažinti buvo. Tai pirkus buvau 24mėn, o kitas jau naujo modelio nešiojo ir būdamas 2 metų, dydį 18-24 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 25, 15:33)
5cm nedidelis skirtumas? Ypac kai tie 5cm raitojasi per visus galus smile.gif kojas/rankoves. Vaikas kaip kosmonautas atrodo smile.gif Jei vaikas smulkus metinukas ir dar vaikstantis-paskes tame 18/24 dydyje
As ir uz tai kad imti 2dydzius. Vaikas vaikui nelygu. Negalima pasikliauti komentarais remiantis tik amzium smile.gif

as jau rasiau , mano vaikui buvo 1,3 ji nedidele, bet jai normalus tas 18-24 - tikrai ji nekosmonaute smile.gif)))) ir ne tas michlenas smile.gif)))))) as taip pat uz tai , kad imkite 2 dydzius smile.gif)) o gruodi nuspresite. Bet jei tik viena , tai tada 18/24
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 25, 16:44)
as jau rasiau , mano vaikui buvo 1,3 ji nedidele, bet jai normalus tas 18-24 - tikrai ji nekosmonaute smile.gif)))) ir ne tas michlenas smile.gif)))))) as taip pat uz tai , kad imkite 2 dydzius smile.gif)) o gruodi nuspresite. Bet jei tik viena , tai tada 18/24

o mano gruodinukė. ir as zinau kaip tas 18-24 ant jos atrodė smile.gif Vyras sakė nebjaurot vaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 25, 15:25)
As tik uz 18-24 men. Nepaskes metinukas, o ir aprengt smagiau didesni. Ant 18 men raso, kad 80 cm ugiui. Maniskiui 10 men kai buvo (ugis 77, svoris 11 kg), verze per klyna.

Kuom Jūs tuos vaikus maitinat? blink.gif biggrin.gif
mano be dviejų mėnesių trimetė kokių 95 cm. ūgio sveria 12,5 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 17:07)
Kuom Jūs tuos vaikus maitinat?  blink.gif  biggrin.gif
mano be dviejų mėnesių trimetė kokių 95 cm. ūgio sveria 12,5  biggrin.gif

Mano lygiai tokia pati tongue.gif Be 2 menesiu 3-mete- ugis 95, sveria 13 kg smile.gif
Bet nelyginkim mergaiciu ir bernu, mano bernas kokiu 9 menesiu svere turbut tiek kiek mazoji 2 metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 25 sausio 2017 - 16:15
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 25, 16:05)
o mano gruodinukė. ir as zinau kaip tas 18-24 ant jos atrodė smile.gif Vyras sakė nebjaurot vaiko biggrin.gif

smile.gif))) na nesigincisime smile.gif)))) tuo labiau , nei man , nei jums jau situ kombiu nereikia smile.gif zmogus paklause patarimo, jus pasakete savo nuomone as savo smile.gif)))) O siaip dar klausimas kokie tevai smile.gif Jei mama 180 ir tevas 200, ar mama 158 o tevas 175 tai tas ir duodu daugiau info , ir galima butu labiau patarti smile.gif vsio peace smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 16:07)
Kuom Jūs tuos vaikus maitinat?  blink.gif  biggrin.gif
mano be dviejų mėnesių trimetė kokių 95 cm. ūgio sveria 12,5  biggrin.gif

Vis dar gauna papa biggrin.gif ir daug darzoviu. Jis labai alergiskas, tai ant dietos abu sedim -jokiu miltu, jokiu pieno produktu, is mesos -zveriena ir triusiena, is grudiniu -bolivine balanda, na dar zuvies daug valgom biggrin.gif
Nezinau, is ko jis auga. As pati su tokiu maitinimusi per 2 men numeciau 8 kg...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 25 sausio 2017 - 16:23
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 25, 13:46)
Matėt, GAP perkant 5 prekes 35 proc. nuolaida ax.gif. sale taiko

gal kas renka Kaune?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 25, 16:14)
Mano lygiai tokia pati tongue.gif Be 2 menesiu 3-mete- ugis 95, sveria 13 kg smile.gif
Bet nelyginkim mergaiciu ir bernu, mano bernas kokiu 9 menesiu svere turbut tiek kiek mazoji 2 metu biggrin.gif

nu taip taip, bet vistiek - kaip juos nešiot reikia? biggrin.gif
Gi tokio amžiaus dar ištisai ant rankų biggrin.gif
mano šita be dviejų mėnesių trimetė dar megėja būti nešiojama, dabar kai sirgo su ausų uždegimu galvojau trūkį gausiu, nes nešiojau ir nešiojau... o toks špokas gi ištisai ant rankų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 25, 15:14)

As apie saviski, be 3 men trimeti patyliu isvis blink.gif biggrin.gif o apie kojos dydi.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 25, 16:21)
Vis dar gauna papa biggrin.gif ir daug darzoviu. Jis labai alergiskas, tai ant dietos abu sedim -jokiu miltu, jokiu pieno produktu, is mesos -zveriena ir triusiena, is grudiniu -bolivine balanda, na dar zuvies daug valgom biggrin.gif
Nezinau, is ko jis auga. As pati su tokiu maitinimusi per 2 men numeciau 8 kg...

juokauju aš čia 4u.gif biggrin.gif
man tiesiog visą laik keista matyt vaikus 'mišelinus' biggrin.gif nes mano abi panos nei vienos rinkės neturėjo biggrin.gif kaip gimė mažiukės, taip ir užaugo be rinkių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 25, 17:36)
juokauju aš čia  4u.gif   biggrin.gif 
man tiesiog visą laik keista matyt vaikus 'mišelinus' biggrin.gif nes mano abi panos nei vienos rinkės neturėjo  biggrin.gif  kaip gimė mažiukės, taip ir užaugo be rinkių biggrin.gif

Man atrodo, nieko cia nereiskia, kokie jie is pradziu tie kudikeliai buna. Musu visi vaikai dideli "miselinukai" buvo, o veliau isstypo, i ugi pasidave ir liko kudenom smile.gif As cia berods pirma parasiau, kad pamazinti Columbia. Nes dbr turim lygiai triju menesiu sunkiasvori mazyli 7kg ir jam kombis 3-6 men pats tas per klyna, iki sezono pabaigos neuzteks, reiks didesnio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga++: 25 sausio 2017 - 16:56