Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mergaitės, o kur ieškoti didesnių penalų?
Atsakyti
Visažinės, labas rytas. Kaip Primigi avalynes kokynė? Ar patogi? Pazižiūrėjau, kad yra berniukui dydesnių dydžiū, tai svarstau imt, ar ne...ar galima dar pigiai juos nusipirkt negu 22 sv?
Atsakyti
sveikos

gal aktualu perkancioms per PA - kiek supratau, sia savaite veluoja uk sandelyje gautu siuntiniu suvedimas i sistema 4u.gif nes vakar ryte pristate mano siuntini, iki siandien negavau jokio pranesimo, nors paprastai labai operatyviai jie pranesa, todel uzklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 25, 10:13)
Mergaitės, o kur ieškoti didesnių penalų?

Penalas

Tik nežinau ar čia jums "didesnis". Dukrai telpa pagrindinės priemonės (parkeris, liniuote, drožtukas ir t.t. ir pagrindinės flomasterių bei pieštukų spalvos). Visoms kitoms flamikų ir pieštukų spalvoms turi atskirą paprastą apvalų penalą.
Atsakyti
[quote=-Braskeele,2017 01 25, 09:59]
[quote=fruttys,2017 01 24, 21:53]
Benneton greiciau, net vienoje parduotuveje prekiauja smile.gif

Mano nuomone ko gero bus nepopuliari, bet as nusivylus Benettono/Sisley kokybe, nezinau, ciut geriau uz koki HM, ir tai su tuo HM kaip pataikai, buna ir labai neblogos kokybes...Vaikiskas megztukas eme ir prairo po 2-3 kartu nesiojimo, net ne per siule,o tiesiog per pilva blink.gif Sunaus dzinsai prarado spalva per savaite vos ne, mano megztinis susiburbuliavo kaip kos is turgaus uz 7 eurus unsure.gif Tai vat ka as zinau tas Sisley...
[/quote]
Man Sisley tragedija. Turėjau pūkinę striukę, šėrėsi žvėriškai, grąžinau. Turėjau golfą, tai kaklas raitėsi, niekaip nėjo sutvarkyti. Daugiau iš jų neperku. Benetton tai mėgstu vilnoniu megztukus ir vaikams daug metų pirkdavau pūkines striuke, tikrai geros.
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2017 01 25, 09:38)
sveikos

gal aktualu perkancioms per PA - kiek supratau, sia savaite veluoja uk sandelyje gautu siuntiniu suvedimas i sistema  4u.gif nes vakar ryte pristate mano siuntini, iki siandien negavau jokio pranesimo, nors paprastai labai operatyviai jie pranesa, todel uzklausiau.

gal nepastebejote laisko ? atidarykite ju sistemoje savo profili, kas yra pirkinis lietuvoje ? nes as gavau pirmadionio vakara pranesima, antradieni ryte 9 viska pasiemiau
Atsakyti
Merginos, as su off topic, bet gal kas esat pastebeje, ar Vilniaus oro uosto Creminej yra Tiziana Terenzi kvepalu? Ir apkskritai ar ten kainos su Vilniaus miesto Creminem skiriasi? smile.gif
Atsakyti
Pirksiu šiandien iš AMAZON.FR , siusiu per PA

Kaunas
iloiva26@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 25, 09:47)
gal nepastebejote laisko ? atidarykite ju sistemoje savo profili, kas yra pirkinis lietuvoje ? nes as gavau pirmadionio vakara pranesima, antradieni ryte 9 viska pasiemiau

atsidariau, tikrinau, nebuvo. cia turejo buti pranesimas, kad jie siuntinuka gavo uk sandelyje. i LT ji atveztu tik kita savaite.

va ka atrase:

Laba diena,

Visus pirkinius gauname, tik šią savaitę dėl techninių nesklandumų vėluoja
pirkinių suvedimas UK.

Atsiprašome už nepatogumus.
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2017 01 25, 10:32)
Visažinės, labas rytas. Kaip Primigi avalynes kokynė? Ar patogi? Pazižiūrėjau, kad yra berniukui dydesnių dydžiū, tai svarstau imt, ar ne...ar galima dar pigiai juos nusipirkt negu 22 sv?

Man atrodo labai nebloga avalyne. Kokybiska, patogi vaikams. O 22 sv priklauso kokio modelio ziurit. Buna amazonej pigiau
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2017 01 25, 10:19)
atsidariau, tikrinau, nebuvo. cia turejo buti pranesimas, kad jie siuntinuka gavo uk sandelyje. i LT ji atveztu tik kita savaite.

va ka atrase:

Laba diena,

Visus pirkinius gauname, tik šią savaitę dėl techninių nesklandumų vėluoja
pirkinių suvedimas UK.

Atsiprašome už nepatogumus.

supratau , as ne taip supratau jusu zinute reiskia . Atsiprasau .
Atsakyti
Panos , norejau pasiteirauti. Tas amazon prime - jis kainuoja apie 50 euru metams , jei gerai atsimenu. O jis galioja visiems amazonams ? Sumoki 50 euru ir gali siustis IS DE , UK, FR , IT - gal net ir i Lietuva ir bus nemokamai ? ar vis delto ne taip viskas gerai smile.gif
Atsakyti