Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JN @ 2017 01 23, 11:09)
<p>Sveikos, tik tyliai skaitau smile.gif, nes patirties ne kažką smile.gif Amazon. co šluoju per tarpininkę smile.gif Pradėjau jau dairytis batukų dukrai kitai žiemai. Reik plius minus 32 dydžio. Ieškau Kuomos, arba Emu. Gal žinot kur gaut? Ir Lassie kombių ištisinių didelių gal kur užmatėt? Dėkui!
</p>

emu bus rytoj www.zalando-lounge.co.uk ispardavimas aisku kas bus niekas nezino ir kokiom kainom , bet buna ten labai geru kainu. Esu columbia kombi uz 19 svaru pirkusi is ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 23, 10:26)
O kaip tokie Landsend'o žieminukai? Gal kas turite patirties?
https://www.landsend...-459894_AF.html

O man labai jie patinka. Trečius metus vaikas nešioja. Per pliurzes kojos šiltos ir sausos. Kai daviau šiemet pačiam rinktis iš kelių, lakstė po kambarius pabandymui, sakė su šitais patogiausia.
Atsakyti
Gal yra nešiojančių liemenėles 75D? Iš vente Etam sale turiu atliekamas 3 liemenėles, pirkau užvakar, gal norit kuri? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 23 sausio 2017 - 11:30
QUOTE(Ciquita @ 2017 01 23, 11:11)
o jei dabar ecco nesioja 28, tai kitai ziemai gal i 30 dairytis ?  unsure.gif

mano dabar nesioja superfitus 28 , o crocsus 28/29 bet tuos naujesnio modelio , tai as labai apsidziaugiau uz 25 grubiai bus https://www.amazon.d...d...;th=1&psc=1 va sitie crocsai 29/30 - ir dydis musu ir spalva kitokia. zodziu paemiau . Nemanau , kad bus mazi, o bus mazi galesiu parduoti. uz tiek tikrai atsiras norinciu. O kitus batus tai pat pirksiu dvi poras 29 dydi ir 30 , jei labai pigiai gal 31 dar paimsiu. Viskas priklauso, kiek jus moraliskai pasiruosusiu marinuoti pinigus . Nes vien mintis , kad sumoki dabar , o tie batai gules visus metus mane zudo smile.gif)))) bet cia pasirinkimo laisve
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2017 01 22, 14:58)
Nagi, pabandom dar kartą pasikartoti su klausimu- gal vis tik kas nors atsakys, nes tas pats klausimas ir man rūpi.

Kad nesiunčia kvepalų į LT mirksiukas.gif Nebent kažkas pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 23, 11:28)
Gal yra nešiojančių liemenėles 75D? Iš vente Etam sale turiu atliekamas 3 liemenėles, pirkau užvakar, gal norit kuri? 4u.gif

Laba o kokie modeliukai ir kainos ? man tiktu kaip tik 4u.gif sios firmos nesu turejus Triumph dažniausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2017 01 23, 12:11)
o jei dabar ecco nesioja 28, tai kitai ziemai gal i 30 dairytis ?  unsure.gif

Kai maniske avejo panasaus dydzio batus, tai pirkdavau tokiu principu: avi 26, perku 28 kitai ziemai, po to pirkau 30 dydi. Mums tiko taip su Ecco, bet cia turbut individualu smile.gif
Atsakyti
Užsakinėsiu www.cocooncenter.co.uk 4u.gif Kaunas galiu persiust per lpexspres 4u.gif jurgita.karpiniene@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltute11: 23 sausio 2017 - 12:17
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 23, 09:30)
Panos , kas turi dar is zalando 20 proc koda, man nereikia, as nepirksiu. Man tik smalsu, ar as nezinau kur rasti, ar visoms siunte i pasta ( kaip jie anksciau darydavo ) o man neatsiunte .

I pasta atsiunte. Reikia uz 75 svarus pirkti
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2017 01 23, 12:48)
I pasta atsiunte. Reikia uz 75 svarus pirkti

man neatsiunte , matyt reikia nauja accounta kurti smile.gif aciu , kad atrasete , idomu jis pas visas vienodas , ar asmeninis ?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 01 23, 12:25)
Pradžioj ir aš taip dariau kol mažesni buvo. Dabar jau neaišku kaip ta koja augs, tai perku 2 skirtingus dydžius ir kai jau reiks autis matysiu kuriuos pasiliksiu, o kitus parduosiu  ax.gif

Matyt ir man taip reiks daryt, ypac kai dabar vaiko koja 37, o jam tik 8 metai.
Beje, man labai patiko tokie Sorel batai, tas vidinis "batas/kojine" ganetinai storas ir batai auksti. Kai sniegas ir salta super batai, sniegas neprigriuna, o ir per "pliurza" visai neblogai eiti. Aisku pirka gerokai pigiau, jau tiksliai nepamenu, bet buvo nuolaidos ir dar taike gal 30 proc.
http://www.mytoys.de...ub-4197907.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 23 sausio 2017 - 13:02
Pagavu FURLA uz 79 gal kas nori?
http://en.vente-priv.../site/5/9252065

Atsakyti