Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kiskius @ 2017 01 23, 11:22)
Gal kas nors galetu Vertboudet pakvietima atsiusti? Noreciau siandien apsipirkti  4u.gif

Neveiks nuolaidos kodas, kiol yra sale verysad.gif

___

Aciu del micro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 23, 10:26)
O kaip tokie Landsend'o žieminukai? Gal kas turite patirties?
https://www.landsend...-459894_AF.html

Man nepatiko... Tokie kieti, stati stovi, nebent su laiku issinesioja... Nepalikau dukrai...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 23, 11:32)

Aciu del micro 4u.gif

Va, mes is cia pirkom, tada daugiau spalvu buvo po 50 euru, shipas nemokamas nuo 50 euru, mes gal 3-4 paspirtukus tada emem
https://www.bike-dis...orty-blue-42519
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2017 01 23, 11:22)
Gal kas nors galetu Vertboudet pakvietima atsiusti? Noreciau siandien apsipirkti  4u.gif

Aciu, jau gavau, nebesiuskit
Atsakyti
sveikos,

ar kitiems metams jau pirkot batukus ziemai vaikams? ar dar laukiat geru ispardavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2017 01 23, 10:47)
sveikos,

ar kitiems metams jau pirkot batukus ziemai vaikams? ar dar laukiat geru ispardavimu  4u.gif

manau labai priklauso , kokio dydzio jums reikia . mano dukra dar maza , jai reikes 23 / 24 tai as nepergyvenu, o berniukui jau imu 29 / 30 , tai zinokite jau pradejau pirkti. nes tos nuolaidos aisku bus didesnes, bet ar jus gausite jusu dydzio batus , sito niekas nezino.
Atsakyti
Mergaitės, kas pirko amazon.co.uk su nuolaidą, ar pinigus rezervavo? 4u.gif
Man dar taip nėra buvę, nei nuskaityti, nei rezervuoti, būdavo 1svarą rezervuodavosi, o dabar tuščia, sistemoje rašo not yet dispached unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 01 23, 09:09)
Sveikos,
kas mokyklines mergaites, kaip vaikšto žiemą apsirengusios į mokyklą? Maniškė 2-kė, į mokyklą eina su uniforma, tad kojas dengia tik pėdkelnės ir nežinau kaip geriau jas "apšiltinti"  smile.gif  Striukę turi ilgą, batai iki pusės blauzdos. Bet vis tiek lieka tarpas. Šiemet dar eina su močiutės megztomis kelnėmis/timpomis, bet labai nenori. Kombinzoninių kelnių kategoriškai nenori į mokyklą. Galvoju gal tokias megztas timpas nupirkti. Jos būtų plonesnės nei močiutės megztos.

Skinijoj pirkau plonesnes vilnones timpas.
Atsakyti

Sveikos, tik tyliai skaitau :), nes patirties ne kažką :) Amazon. co šluoju per tarpininkę :) Pradėjau jau dairytis batukų dukrai kitai žiemai. Reik plius minus 32 dydžio. Ieškau Kuomos, arba Emu. Gal žinot kur gaut? Ir Lassie kombių ištisinių didelių gal kur užmatėt? Dėkui!

Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 23, 11:56)
manau labai priklauso , kokio dydzio jums reikia . mano dukra dar maza , jai reikes 23 / 24 tai as nepergyvenu, o berniukui jau imu 29 / 30 , tai zinokite jau pradejau pirkti. nes tos nuolaidos aisku bus didesnes, bet ar jus gausite jusu dydzio batus , sito niekas nezino.

o jei dabar ecco nesioja 28, tai kitai ziemai gal i 30 dairytis ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2017 01 23, 12:11)
o jei dabar ecco nesioja 28, tai kitai ziemai gal i 30 dairytis ?  unsure.gif

As tokiu principu perku smile.gif Kitam sezonui persoku 1 dydi.
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2017 01 23, 12:15)
As tokiu principu perku smile.gif Kitam sezonui persoku 1 dydi.

Pradžioj ir aš taip dariau kol mažesni buvo. Dabar jau neaišku kaip ta koja augs, tai perku 2 skirtingus dydžius ir kai jau reiks autis matysiu kuriuos pasiliksiu, o kitus parduosiu ax.gif
Atsakyti