Gal kas ventej mergaitiškų Pablosky kerziukų 30-31 dydžio yra pagavę ir neplanuoja sau pirkti? mielai prisijungčiau
Prminkite, prašau, ar dar šį sezoną nusimato crocs.eu išpardavimas?
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 22, 17:02)
labai smalsu kiek sumokejote uz baltarusiska pasta
Čekį išmečiau, kainos nepamenu, bet kaip ir visos apie 2-3 eur. Tik mane tokios gamintojų "gudrybės" erzina. Bus gera pasta, dzin, pirksiu kad ir baltarusiška, tik ant pakuotės ir reikėtų rašyt, kad baltarusiška, o ne bandyt imituot, kad pasta pagaminta kažkur DE.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 22, 14:32)
Priimsiu iki nemokamo siuntimo (100 EUR) vilnietes prie vokiškos vaistinės My Apozone https://my-apozone.d....pl?Sid=apozone
neberenku, krepšelis surinktas
Merginos padekit new balance su dydziais , koki tureciau us dydi rinktis jei eu nesiojam 37 ir 43 ? ar atitinka dydziai ?
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 01 22, 16:14)
Gal zalando kas perka? Prisijungciau
Man irgi aktualu labai reiktu 1 prekes
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 22, 17:39)
Čekį išmečiau, kainos nepamenu, bet kaip ir visos apie 2-3 eur. Tik mane tokios gamintojų "gudrybės" erzina. Bus gera pasta, dzin, pirksiu kad ir baltarusiška, tik ant pakuotės ir reikėtų rašyt, kad baltarusiška, o ne bandyt imituot, kad pasta pagaminta kažkur DE.
manau , tos pacios baltarusiskos kainuoja kokiam kalvariju turguje apie 1 eura, bet ten reikia vaziuoti , o jau del vienos pastos nevaziuosi.
Papildyta:
https://www.amazon.d...i...;th=1&psc=1 37/38 gera kaina
QUOTE(Kripu @ 2017 01 22, 18:00)
Man irgi aktualu labai reiktu 1 prekes
Gal parinksit?
QUOTE(valyte_7 @ 2017 01 22, 14:51)
mergaites, o kaip aplamai marc o"polo pinigines? gal kas turi?
siaip nei man, nei vyrui kaip ir nereikia siuo metu. bet gal paimt tokia kaina...?
siaip nei man, nei vyrui kaip ir nereikia siuo metu. bet gal paimt tokia kaina...?
Labai myliu marco polo. Labai kokybiski rubai ju, rankines. Pinigines neturejau.
QUOTE(geguziuke @ 2017 01 22, 18:47)
Merginos padekit new balance su dydziais , koki tureciau us dydi rinktis jei eu nesiojam 37 ir 43 ? ar atitinka dydziai ?
su 37 dydziu 7 us