Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas ventej mergaitiškų Pablosky kerziukų 30-31 dydžio yra pagavę ir neplanuoja sau pirkti? mielai prisijungčiau
Atsakyti
Prminkite, prašau, ar dar šį sezoną nusimato crocs.eu išpardavimas?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 22, 17:02)
labai smalsu kiek sumokejote uz baltarusiska pasta smile.gif

Čekį išmečiau, kainos nepamenu, bet kaip ir visos apie 2-3 eur. Tik mane tokios gamintojų "gudrybės" erzina. Bus gera pasta, dzin, pirksiu kad ir baltarusiška, tik ant pakuotės ir reikėtų rašyt, kad baltarusiška, o ne bandyt imituot, kad pasta pagaminta kažkur DE.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 22, 14:32)
Priimsiu iki nemokamo siuntimo (100 EUR) vilnietes prie vokiškos vaistinės My Apozone https://my-apozone.d....pl?Sid=apozone

neberenku, krepšelis surinktas
Atsakyti
Merginos padekit new balance su dydziais , koki tureciau us dydi rinktis jei eu nesiojam 37 ir 43 ? ar atitinka dydziai ?
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 01 22, 16:14)
Gal zalando kas perka? Prisijungciau 4u.gif

Man irgi aktualu bigsmile.gif labai reiktu 1 prekes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 22, 17:39)
Čekį išmečiau, kainos nepamenu, bet kaip ir visos apie 2-3 eur. Tik mane tokios gamintojų "gudrybės" erzina. Bus gera pasta, dzin, pirksiu kad ir baltarusiška, tik ant pakuotės ir reikėtų rašyt, kad baltarusiška, o ne bandyt imituot, kad pasta pagaminta kažkur DE.

manau , tos pacios baltarusiskos kainuoja kokiam kalvariju turguje apie 1 eura, bet ten reikia vaziuoti , o jau del vienos pastos nevaziuosi.
Papildyta:
https://www.amazon.d...i...;th=1&psc=1 37/38 gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 22, 18:00)
Man irgi aktualu  bigsmile.gif labai reiktu 1 prekes smile.gif

Gal parinksit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 01 22, 14:51)
mergaites, o kaip aplamai marc o"polo pinigines? gal kas turi?

siaip nei man, nei vyrui kaip ir nereikia siuo metu. bet gal paimt tokia kaina...?

Labai myliu marco polo. Labai kokybiski rubai ju, rankines. Pinigines neturejau.
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2017 01 22, 18:47)
Merginos padekit new balance su dydziais , koki tureciau us dydi rinktis jei eu nesiojam 37 ir 43 ? ar atitinka dydziai ?

su 37 dydziu 7 us
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 01 22, 20:53)
su 37 dydziu 7 us

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kas atsimena vasara zieminiai crocs paskutines kolekcijos kiek kainuoja, ir ecco zieminiai , neapsipirkau kai buvo minus 10 svaru , dabar vel medituoju, ir dydziai mano yra . Uz Crocs 23 eurai , ir ecco 30 euru , idomu brangu ? vasara bus pigiau ? bet dar siuntimas bus apie 8 eurus
Atsakyti