Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kripu @ 2017 01 20, 21:05)
Merginos, o su tom Ventes dienom pirkimo principas tas pats- t.y. Ar galima pirkti, po to dar prijungti ir pan.? Pagavau batukus vaikui, bet pati niekad nepirkus, ar butu galima prie kazko prisijungti? Aciu 4u.gif

galima prijungti, jei norit - prijungsiu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 20, 22:07)
galima prijungti, jei norit - prijungsiu.

Jūs gal iš vilniaus? Tai mažinti garvalin ar ne? ax.gif
Ar tinka platesnei pėdutei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 20 sausio 2017 - 21:15
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 20, 21:13)
Jūs gal iš vilniaus? Tai mažinti garvalin ar ne? ax.gif
Ar tinka platesnei pėdutei?

Iš Vilniaus. Aš tik vieną porą turėjau basučių, tai man lyg mažinti pasirodė. Dėl pėdos pločio nepasakysiu, mano vaikų labai siauros kojos, tai tos vienos turėtos basutės tiko.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 01 20, 22:17)
Iš Vilniaus. Aš tik vieną porą turėjau basučių, tai man lyg mažinti pasirodė. Dėl pėdos pločio nepasakysiu, mano vaikų labai siauros kojos, tai tos vienos turėtos basutės tiko.

Kokios ten pristatymo salygos? Bandysiu nakti maziui gaudyt 22d unsure.gif
Atsakyti
Turėjau du kodus už pakviestus draugus vertbaudet, neišnaudojau, dabar įlindau, galvojau panaudosiu, bet jų nebėra blink.gif , matyt galioja terminuotai. Gal kam reikia pakvietimo 15 eur nuolaidai ir nemokamam siuntimui, rašykit į až ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 20, 22:47)
Turėjau du kodus už pakviestus draugus vertbaudet, neišnaudojau, dabar įlindau, galvojau panaudosiu, bet jų nebėra blink.gif , matyt galioja terminuotai. Gal kam reikia pakvietimo 15 eur nuolaidai ir nemokamam siuntimui, rašykit į až ax.gif .

Kai pasibaigs sale -atsiras. Įsidėkit į krepšį sale prekes ir paskui nupirksit su kodu 4u.gif esu taip darius ax.gif aišku yra rizika, bet jei l.nedega ax.gif
Atsakyti
Galiu atsiųsti pakvietimą Vertaudet, bet tik tai, kuri tikrai pirks, nes pakvietimų skaičius ribotas. Rašykite į AŽ vardą, pavardę ir el.paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 20 sausio 2017 - 21:54
Aha, tiksliai mano kodai irgi dingo iš Vertbaudet unsure.gif

Aš irgi galiu atsiųsti pakvietimą, gausite -15 eur + free ship'ą.
Atsakyti
Nezinot iki kada vertbaudet sale? Nes ziu jau berniukisku striukiu neliko dydziu..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 20, 23:06)
Nezinot iki kada vertbaudet sale? Nes ziu jau berniukisku striukiu neliko dydziu..

Tai turbūt, kad jau ne už kalnų pabaiga, nes ir nauja kolekcija yra. Manau už kokios savaitės tikrai pasibaigs.
Atsakyti
Ar amazon.fr galima gauti kokią nors nuolaidą pirmam pirkimui? Noriu pirkti tiesiai į LT, siuntimas 9,95...
Atsakyti
Pirksiu amazon.fr. Priimsiu siuntimui pasidalinti. Vilnius
Atsakyti