Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2017 01 20, 16:47)
Na nežinau, man nei de, nei uk netaiko unsure.gif

Man atrodo de ir neturi taikyt apskritai, o uk žiūrint, ką perkat, ar patenka į išlygas, ar pardavėjas amazonas.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 20, 16:50)
Man atrodo de ir neturi taikyt apskritai, o uk žiūrint, ką perkat, ar patenka į išlygas, ar pardavėjas amazonas.

Ačiū, jau viską išsiaiškinau. Pardavėjas ne Amazon.
Atsakyti
kodas amazon vilioja, ka perkam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 20, 17:47)
kodas amazon vilioja, ka perkam bigsmile.gif

biggrin.gif as irgi nerandu ka pirkti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Perleisiu ventei jau nupirktus vans'us 39d:
http://en.vente-priv.../site/5/9239264
Atsakyti
Dantų šepetėlis smile.gif

plius 8 galvutės papildomai. Gavosi 67 eur su siuntimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 20 sausio 2017 - 17:21
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 20, 15:15)
man iš jūsų parašymo aišku kad niekas neaišku smile.gif
Jeigu registruota siunta- tai jūs puikiai matote jos keliavimą. Ir galite puikiai pamatyti ar ji buvo pakliuvusi į LT ar nebuvo.
Dėl neregistruotos siuntos iš kur žinote kad ji tikrai buvo pasiekusi LT,kad kaltinat paštą?
Man čia kažkoks raganų medžiokės variantas
Turbūt ne stebuklas ,kad ebay teigiamus atsiliepimus pardavėjai susirenka ir tuo atveju,kai vietoj originalios prekės atsiunčia fuflo, bet pasiulo kompensaciją jeigu keli bangas ir su salyga,kad paliksi atsiliepimą. Tikiu ne vienas ir ne du atvejai,kai neregistruotos pasimeta. Bet čia pardavėjo rizika, o ne pašto atsakomybė.
Aliexpress mano atveju negavau prekes ale siustos registruotu, kinietis intensyviai aiskino,kad mano preke seniai guli LT paste nors pagal jo trackinga siunta net LT nepasiekusi. Akivaizdu,kad siuntė bile kaip, ir aš negavau. (paste irgi nera net neregistruotos) Nebūtinai LT ji pasiekė. Kadangi aliexpress yra pirkėjo apsauga-pinigus atgavau

Klausimas kuom jūs konkrečiai kaltinat paštą?
kad siunta pragulėjo pašte ir jum nepranešė? Na jeigu neregistruota- vadinasi tiek jūs kaip pirkėja, tiek pardavėjas sutaupė ant siuntimo. Neregistruotų aš net LT nesiunciu nieko.

O ar kaltinau aš kažkuo tą paštą? doh.gif Labiausiai buvo įdomu ar dar kam panašiu metu gal kokios situacijos, kad bent kiek situacija būtų aiškesnė, ar kur dar galima kreiptis. Siųsti prekes neregistruotu paštu yra rizikinga, taip, bet tai bet kokiu atveju nėra leidimas vogti ar tiesiog dirbti neatsakingai, tai galioja visiems paštams visur apskritai.
O kad tą registruotą būtų galima susekti taip tobulai, kaip jūs įsivaizduojat biggrin.gif Ne sykį ir ne du ieškant registruoto siuntinio, kuris akivaizdžiai jau buvo Lietuvoje virš savaitės, buvo mestas atsakymas "ai neee, žinokit, čia tik preliminari data, kad pažymėta, nereiškia, kad yra" biggrin.gif biggrin.gif Po kiek laiko nukulniuoji į paštą, nes pagaliau teikėsi įteikti pranešimą, paaiškėja, kad visą tą laiką gulėjo pašte mirksiukas.gif Ai, ir šiandieninis kuriozas, irgi su registruota siunta. Atneša dėžę, viskas ok, paduoda pasirašyt lapą - ogi vardai ir pavardės ne tie. Reg. siuntos adresai ir numeriai sukeisti biggrin.gif Galėčiau dar pasakot ir pasakot, tik tema ne apie tai. Ir visgi vis tiek aš nekaltinu to pašto, tik domiuosi, patirtis jau n sykių rodė, kad verta pasidomėti mirksiukas.gif

Beje, aš kalbu ne apie ebay atsiliepimų skaičių, bet savo asmeninę patirtį, savo atsiliepimus - su visais pardavėjais (ir ne tik, kalbu apie parduotuves, draugę) niekada neturėjau jokių bėdų, jokių atsiliepimų irgi už "fufliakus" nerašau. Tad nereikia čia perdėt ir įsivaizduot kažkokias raganų medžiokles, kur jų nėra.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 20, 17:14)
biggrin.gif  as irgi nerandu ka pirkti  unsure.gif  biggrin.gif

galiu pora imesti , ka as pirkciau , jei butu tinkamas dydis
https://www.amazon.c...l...;th=1&psc=1 9 svarai J2 dydzio , manau gera kaina

https://www.amazon.c...REQZ8CAXR6ZB01X va situ labai noriu vaikui kitai ziemai, minusuojant 10 svaru gaunasi labai simpatiska kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 20 sausio 2017 - 17:47
[quote=Virtualnaja,2017 01 20, 17:44]
galiu pora imesti , ka as pirkciau , jei butu tinkamas dydis
https://www.amazon.c...l...;th=1&psc=1 9 svarai J2 dydzio , manau gera kaina

Man kaip tik sitas dydis ir spalva! smile.gif Gal kas priimsite perkant?
Atsakyti
Sveikos,

Mamos, kurios pirkot drekintuvus masiskai, ar patenkintos?

Ar verta toki pirkt? https://www.amazon.c...rds=Humidifiers
Atsakyti
Mane kažkodėl apgaudinėja amazon:
Kodą pritaikė, viskas ok, tai nesuprantu nuo kiek nemokamai siunčia į UK?

Order Summary
Items: GBP 52.59
Postage & Packing: GBP 4.75
Total: GBP 57.34
Promotion Applied: -GBP 10.00
(Order Total: GBP 47.34)

Aš noriu 42 GBP mokėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 20 sausio 2017 - 18:03
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 20, 18:58)
Mane kažkodėl apgaudinėja amazon:
Kodą pritaikė, viskas ok, tai nesuprantu nuo kiek nemokamai siunčia į UK?

Order Summary
Items: GBP 52.59
Postage & Packing: GBP 4.75
Total: GBP 57.34
Promotion Applied: -GBP 10.00

Gal tiesiog nepasirinkot FREE siuntimo, kartais automatiškai siūlo STANDART, tad reikia pakeisti ir pasirinkti FREE... Pabandykit padaryt dar vieną užsakymą, jei aš teisi, tada šitą cancelinkit mirksiukas.gif
Atsakyti