QUOTE(Bluntė @ 2017 01 20, 15:15)
man iš jūsų parašymo aišku kad niekas neaišku
Jeigu registruota siunta- tai jūs puikiai matote jos keliavimą. Ir galite puikiai pamatyti ar ji buvo pakliuvusi į LT ar nebuvo.
Dėl neregistruotos siuntos iš kur žinote kad ji tikrai buvo pasiekusi LT,kad kaltinat paštą?
Man čia kažkoks raganų medžiokės variantas
Turbūt ne stebuklas ,kad ebay teigiamus atsiliepimus pardavėjai susirenka ir tuo atveju,kai vietoj originalios prekės atsiunčia fuflo, bet pasiulo kompensaciją jeigu keli bangas ir su salyga,kad paliksi atsiliepimą. Tikiu ne vienas ir ne du atvejai,kai neregistruotos pasimeta. Bet čia pardavėjo rizika, o ne pašto atsakomybė.
Aliexpress mano atveju negavau prekes ale siustos registruotu, kinietis intensyviai aiskino,kad mano preke seniai guli LT paste nors pagal jo trackinga siunta net LT nepasiekusi. Akivaizdu,kad siuntė bile kaip, ir aš negavau. (paste irgi nera net neregistruotos) Nebūtinai LT ji pasiekė. Kadangi aliexpress yra pirkėjo apsauga-pinigus atgavau
Klausimas kuom jūs konkrečiai kaltinat paštą?
kad siunta pragulėjo pašte ir jum nepranešė? Na jeigu neregistruota- vadinasi tiek jūs kaip pirkėja, tiek pardavėjas sutaupė ant siuntimo. Neregistruotų aš net LT nesiunciu nieko.
O ar kaltinau aš kažkuo tą paštą?
Labiausiai buvo įdomu ar dar kam panašiu metu gal kokios situacijos, kad bent kiek situacija būtų aiškesnė, ar kur dar galima kreiptis. Siųsti prekes neregistruotu paštu yra rizikinga, taip, bet tai bet kokiu atveju nėra leidimas vogti ar tiesiog dirbti neatsakingai, tai galioja visiems paštams visur apskritai.
O kad tą registruotą būtų galima susekti taip tobulai, kaip jūs įsivaizduojat
Ne sykį ir ne du ieškant registruoto siuntinio, kuris akivaizdžiai jau buvo Lietuvoje virš savaitės, buvo mestas atsakymas "ai neee, žinokit, čia tik preliminari data, kad pažymėta, nereiškia, kad yra"
Po kiek laiko nukulniuoji į paštą, nes pagaliau teikėsi įteikti pranešimą, paaiškėja, kad visą tą laiką gulėjo pašte
Ai, ir šiandieninis kuriozas, irgi su registruota siunta. Atneša dėžę, viskas ok, paduoda pasirašyt lapą - ogi vardai ir pavardės ne tie. Reg. siuntos adresai ir numeriai sukeisti
Galėčiau dar pasakot ir pasakot, tik tema ne apie tai. Ir visgi vis tiek aš nekaltinu to pašto, tik domiuosi, patirtis jau n sykių rodė, kad verta pasidomėti
Beje, aš kalbu ne apie ebay atsiliepimų skaičių, bet savo asmeninę patirtį, savo atsiliepimus - su visais pardavėjais (ir ne tik, kalbu apie parduotuves, draugę) niekada neturėjau jokių bėdų, jokių atsiliepimų irgi už "fufliakus" nerašau. Tad nereikia čia perdėt ir įsivaizduot kažkokias raganų medžiokles, kur jų nėra.