Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas turejot tokias striukytes:
http://www.vertbaude...iltreTaille=012

Pavasariui tiks? kaip apskritai jos? Galvoju, ar kaina gera, uz pavasario striukyte ax.gif

Aš ir galvoju ar verta ją pirkt. Kažin dar galioja nuolaidos su pakvietimu perkant?

Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 01 20, 16:14)
tai nera konkretaus laiko, kada tos prekes yra eteryje, pvz nuo 12 val? nelabai suprantu kaip gaudyt, jei net neaisku, kokie ten dydziai yra, viskas sold out ir tiek  ax.gif

Jei kalbant apie tuos grandiozinius vente sale, kurių vienas dabar ir vyksta (kitas vyksta liepos mėn), tai sale prasideda konkrečiu laiku, šiuo atveju prasidėdavo 13 ir 20val kasdien, o nuo berods nuo užvakar dienos padarė tik vieną pradžios laiką: nuo 13val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 20 sausio 2017 - 15:18
Gal kas noretu prisijungti prie amazon.co.uk su mazdaug 20 svaru krepsiuku, pardavejas butinai amazon. tada prisitaikytu nuolaida 10 svaru nuo 50 svaru smile.gif siusiuos per PA. Klaipeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austutesmama: 20 sausio 2017 - 15:21
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 20, 16:18)
Jei kalbant apie tuos grandiozinius vente sale, kurių vienas dabar ir vyksta (kitas vyksta liepos mėn), tai sale prasideda konkrečiu laiku, šiuo atveju prasidėdavo 13 ir 20val kasdien, o nuo berods nuo užvakar dienos padarė tik vieną pradžios laiką: nuo 13val.

nu va, darosi aiskiau, aciu! bandysiu gaudyt ax.gif
Atsakyti
Gal kažkas užsakinės iš mothercare? Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 20, 16:06)
Jį gali naudoti visi, BIGTHANKS, nuo 50 numuša 10 mirksiukas.gif
Pačiam pirmam amazon lape rašo, ir galioja TIK šiandien rolleyes.gif

Ne viskam taiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 20, 16:30)
Ne viskam taiko unsure.gif

Taip
This Offer applies only to products dispatched from and sold by Amazon, excluding baby formula, digital products (Audible, Digital Documents, Digital Video Download, Digital Music Service, Digital EBook Purchase, Digital Software, Digital Video Games, Mobile Apps), alcoholic drinks, gift cards (Gift Card, Gift Certificates, etc.) and delivery and handling charges. It cannot be redeemed on products sold by Amazon US or Amazon.co.uk Marketplace platform (including items Fulfilled by Amazon), at any of Amazon.co.uk’s Trusted Partner sites or at any other Amazon site, for example Amazon.com, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr or Amazon.it. Each customer may claim a maximum of one Offer. This Offer cannot be used in conjunction with any other promotional codes or on any pre-existing orders. This Offer ends at 23:59 GMT on Friday, 20 January, 2017.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 20 sausio 2017 - 15:33
o is kur Jus zinot, ar turit pakvietimus verbaudet? gal ir as turiu smile.gif
Atsakyti
Užsakiau amazon. co.uk savo vardu, o kortelė vyro, kol kas pinigų net nerezervavo. Ar perkat kažkas ne su savo kortele? Bijau kad neatšauktų užsakymo, labai gerai tas -10 svarų smile.gif.

iš pradžių netaikė man akcijos, nes buvau iš anksčiau prisitaikiusi 3 svarų voucherį. Kadangi jo anuliuoti neišėjo registravausi iš naujo.

Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2017 01 20, 16:43)
Užsakiau amazon. co.uk savo vardu, o kortelė vyro, kol kas pinigų net nerezervavo. Ar perkat kažkas ne su savo kortele? Bijau kad neatšauktų užsakymo, labai gerai tas -10 svarų smile.gif.

Perkam, turėtų viskas būti gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 20, 16:33)
Taip
This Offer applies only to products dispatched from and sold by Amazon, excluding baby formula, digital products (Audible, Digital Documents, Digital Video Download, Digital Music Service, Digital EBook Purchase, Digital Software, Digital Video Games, Mobile Apps), alcoholic drinks, gift cards (Gift Card, Gift Certificates, etc.) and delivery and handling charges. It cannot be redeemed on products sold by Amazon US or Amazon.co.uk Marketplace platform (including items Fulfilled by Amazon), at any of Amazon.co.uk’s Trusted Partner sites or at any other Amazon site, for example Amazon.com, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr or Amazon.it. Each customer may claim a maximum of one Offer. This Offer cannot be used in conjunction with any other promotional codes or on any pre-existing orders. This Offer ends at 23:59 GMT on Friday, 20 January, 2017.

Na nežinau, man nei de, nei uk netaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 20, 16:47)
Na nežinau, man nei de, nei uk netaiko unsure.gif

patikrinkit kas pardavėjas, gal neatitinka, UK turi taikyt kai suma virs 50 svaru. tik patikrinkit ar kitų voucheriu nesat prisitaikiusi, nes man irgi netaike del to. Ir koda BIGTHANKS iveskite. Jei niekas nepades tada jau nezinau.

Atsakyti