Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kwaksyte @ 2017 01 20, 10:38)
O kaip jas jūs perkat? Kooperuojatės, ar per tarpininkus?  4u.gif

Pati neesu pirkusi, bet galvoju imti per tarpininkes 4u.gif . Tik pasidomet norejau ar vertos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 20, 09:20)
Turim ir mes toki smile.gif daugiausia laiko jis praleidzia spintoj arba issitraukiam pasivazinejimui po kambarius  biggrin.gif  i keliones tik Lt imam, nes uzsienin imam rimtus didelius lagaminus ir daug  biggrin.gif o kazin sitas tinka wizzair rankiniam bagazui? Turbut jau per didelis ax.gif reikes vasari su vaikais keliaut 1 skrydi su siom linijom, butu neblogai, jei tiktu...

pagal matmenis tinka wizzairui

aš kaip tik pagalvojau, kad gal reikia nupirkt savo mažajam, bet nelabai talpus man pasirodė
o ir tam vaikui kaži kiek dar bus įdomu
Turbūt geriau normalus
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2017 01 20, 08:35)
Sveikos, man rodos Trankiu (lagaminu) dabar neblogos kainos nuo 26 svaru  4u.gif  Kokio amziaus vaikuciams jie tinkami? Kas naudojat ar pasiteisino, talpus jie?

https://www.amazon.c...a...sr=1-2&th=1

Kazkas rase kad po 20 svaru pirko. Tai sakyc kaina nera itin gera
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 20, 08:58)
Man irgi idomu, kokio amziaus vaikams jie tinkami?

Mes naudojam nuo 2m. Mums keliaujant i siltus krastus tilpo beveik visi vaiko drabuziai. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turejot tokias striukytes:
http://www.vertbaude...iltreTaille=012

Pavasariui tiks? kaip apskritai jos? Galvoju, ar kaina gera, uz pavasario striukyte ax.gif
Atsakyti
Man atrodo buvau užmačius pašto temą kažkur, bet ten niekas neberašo nieko, tai galvoju, gal čia kas kaip nors pagelbės..
Perku neretai kosmetiką ar veido priežiūros priemones iš Korėjos. Pardavėjai - parduotuvės ar tikrai patikimi ebay pardavėjai (jau ne pirmą sykį perku, tik geri atsiliepimai, jei kas - iškart pinigus grąžina be jokių disputų ir pnš.) bet nuo gruodžio mėnesio kažkur jau gaunu nebe pirmą žinutę, kad siuntinys grąžintas atgal į siuntėjo šalį. Siuntiniai siųsti skirtingomis dienomis.. Keisčiausia, jog net ne komercinis, nepirktas siuntinys (iš draugės) irgi buvo grąžintas. "Priežastis" - netinkamas/neegzistuojantis adresas. Bet jis visada 100% toks pat ir teisingas. Ką būtų galima tokiu atveju daryt, kur kreiptis, kad išsiaiškint situaciją? Ar dar kam taip yra buvę? Galvojau gal švenčių apkrovos, bet man nuo kokio rugpjūčio galo masiškai dingsta siuntiniai, pašte nieks ale nieko nežino.. Įsivaizduoju, jog ir apie tokius dalykus nieko nežinotų.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 20 sausio 2017 - 11:14
QUOTE(Eglute @ 2017 01 20, 10:29)
Kazkas rase kad po 20 svaru pirko. Tai sakyc kaina nera itin gera

Labai aciu uz atsiliepimus 4u.gif ir pati galvoju ka daryti. Bet pati praeitais metais, is oro uosto turejau abu pavargusius mazylius ant ranku nesti ir dar lagamina kazkokiu butu temptis, tai tada tokio lagamino butu reikia, bet tik tam kartui.

Bent jau skaiciau, kad po 20 svaru pirko is Warehouse deal'u, as ko tai prisibijau is ten pirkti, bet gal be reikalo ax.gif
Atsakyti
Mes turėjom Trunki, ir labai gaila, kad išaugom. Man jis labiausiai patiko, kad gali tarnauti ir kaip atsisėdimo vieta vaikui. Teko ne kartą palaukti oro uoste, o vaikas patogiai įsistaisęs visada smile.gif .
Šiaip dar 5 metų būdami naudojom smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 20 sausio 2017 - 11:45
QUOTE(illuminated @ 2017 01 20, 12:14)
Man atrodo buvau užmačius pašto temą kažkur, bet ten niekas neberašo nieko, tai galvoju, gal čia kas kaip nors pagelbės..
Perku neretai kosmetiką ar veido priežiūros priemones iš Korėjos. Pardavėjai - parduotuvės ar tikrai patikimi ebay pardavėjai (jau ne pirmą sykį perku, tik geri atsiliepimai, jei kas - iškart pinigus grąžina be jokių disputų ir pnš.) bet nuo gruodžio mėnesio kažkur jau gaunu nebe pirmą žinutę, kad siuntinys grąžintas atgal į siuntėjo šalį. Siuntiniai siųsti skirtingomis dienomis.. Keisčiausia, jog net ne komercinis, nepirktas siuntinys (iš draugės) irgi buvo grąžintas. "Priežastis" - netinkamas/neegzistuojantis adresas. Bet jis visada 100% toks pat ir teisingas. Ką būtų galima tokiu atveju daryt, kur kreiptis, kad išsiaiškint situaciją? Ar dar kam taip yra buvę? Galvojau gal švenčių apkrovos, bet man nuo kokio rugpjūčio galo masiškai dingsta siuntiniai, pašte nieks ale nieko nežino.. Įsivaizduoju, jog ir apie tokius dalykus nieko nežinotų.. verysad.gif

O siuntiniai registruoti ar paprasti?
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2017 01 20, 10:32)
Labai aciu uz atsiliepimus  4u.gif ir pati galvoju ka daryti. Bet pati praeitais metais, is oro uosto turejau abu pavargusius mazylius ant ranku nesti ir dar lagamina kazkokiu butu temptis,  tai tada tokio lagamino butu reikia, bet tik tam kartui.

Bent jau skaiciau, kad po 20 svaru pirko is Warehouse deal'u, as ko tai prisibijau is ten pirkti, bet gal be reikalo  ax.gif

Taip, pirkau is ten rinkinuka su kuprine uz tiek. Gavau viska nauja ir supakuota.
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2017 01 20, 11:10)
Gal kas turejot tokias striukytes:
http://www.vertbaude...iltreTaille=012

Pavasariui tiks? kaip apskritai jos? Galvoju, ar kaina gera, uz pavasario striukyte ax.gif

as dabar pirkau kai buvo private sale, tai mokejau 18. Pirkau pavasariui, man patiko. tik dar nenesiota, kaip devesis, nzn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 20 sausio 2017 - 11:55
Kam dar kavutės? vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Fabiana @ 2017 01 19, 13:40)
Renku https://coffeerista.com/en/  4u.gif 

Rašykite AŽ. Bankas SEB, pinigėlių prašysiu iš karto. Atsiimti prie Lukiškių aikštės, jei labai nepatogu, tada dar prie BIG'o galima  smile.gif

Atsakyti