Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 01 19, 15:04)
o jie iš pradžiū žinojo, kad siųsti į Lietuvą reikės?

Na jei aš jungiuosi iš Lietuvos, tai maniau, kad jau kainą auto paskaičiuoja kaip Ebay. Bet pasirodo ne. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MajaLi @ 2017 01 19, 15:07)
Kodel meluoja? 11 zlotu kainuoja pristatymas Lenkijos ribuose, tikriausiai nepasiteiravote ar issius i Lietuva ir kiek tai kainuos.

Nezinau ar apsimoka jums siusti uz tokia kaina, kreipkites i pardaveja tegul grazinima padaro (arba paskaitykite salygas jeigu skaitote lenkiskai).

Arba per nuomos adresa sisukite, nurodykite nauja siuntimo adresa (pvz. eshopwedrop ir viskas).

Tai vat, kad neapsimoka, reiks pabandyt per eshopwedro siųstis. Ačiū.

O lenkiškai nė bumbum nesuprantu, anei vieno žodžio, viską turiu versti per vertėją, o ten taip neaiškiai verčia.... biggrin.gif

Bėda ta, kaip man jam dabar lenkiškai atrašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2017 01 19, 14:26)
Na jei aš jungiuosi iš Lietuvos, tai maniau, kad jau kainą auto paskaičiuoja kaip Ebay. Bet pasirodo ne. smile.gif
Papildyta:
Tai vat, kad neapsimoka, reiks pabandyt per eshopwedro siųstis. Ačiū.

O lenkiškai nė bumbum nesuprantu, anei vieno žodžio, viską turiu versti per vertėją, o ten taip neaiškiai verčia.... biggrin.gif

Bėda ta, kaip man jam dabar lenkiškai atrašyti  biggrin.gif

jei reikia, galiu pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 01 19, 11:39)
Sveikos, reikia patarimo 4u.gif
Pirkau prekę iš amazon.de firmos adresu, kurie pristato prekes į LT. Prekė netiko. Ar įmanoma ją grqžinti? Jei taip, gal galit papasakot, kaip ta visa procedūra vyksta?
Būsiu labai dėkinga wub.gif

QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 01 19, 12:12)
na, nuostolis aisku bus,tas siuntimas.  O  registruotu siuntet? cia pagal musu LT pasto tarifa?ar reik siust per kokia kurjeriu tarnyba?

Sveiki,

aš prieš keletą dienų klausiau to paties, bet niekas nepadėjo ir atsakymo nesulaukiau.
Išsiaiškinau pati.

Prekės yra grąžinamos per lt paštą. Kai užpildysite grąžinimo formą, vieną dalį įdėkite į dėžę, kitą klijuokite ant dėžės ( Lietuvos paštui netinka tokia forma, nes dėžės viršuje turi būti siuntėjas). Bet forma reikalinga, nes ant jos yra siuntos kodas.
Stebėkite, kad prekė neviršytų 2 kg. Iki 2 Kg grąžinimas max kainuoja 9.56 Eu (nuo svorio kaina kažkiek mažėja). Virš 2 kg skaičiuoja ne kaip siuntą, o siuntinį ir kaina gaunasi 22 Eu ir kyla nuo svorio.
Kai amazonas gaus prekę, grąžins jums pinigus už prekę ir kažkokią sumą už siuntimą (aš gražinau dvi poras batų, tai man grąžino 8.40 eu, o mano minusas 1.16). Tiesa, kai pildysite formą, klausia ar norite, kad grąžintų pinigus į banko sąskaitą ar į amazono sąskaitą.
Tikiuosi kažkiek padėjau.

Tai turbūt tiek, jeigu dar kils klausimų, rašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FRAU: 19 sausio 2017 - 15:36
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 01 19, 15:32)
jei reikia, galiu pagelbeti 4u.gif

Bandau aš jam angliškai parašyti, užsiregistravau EshopWeDrop, parašysiu, kad siųstų per juos. Jei nesupras, tada kreipsiuos smile.gif 4u.gif Dėkui.
Atsakyti
Gal Kaune renkate is amazon.fr ? Prisijungciau su basutemis...
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2017 01 19, 14:40)
Renku https://coffeerista.com/en/  4u.gif 

Rašykite AŽ. Bankas SEB, pinigėlių prašysiu iš karto. Atsiimti prie Lukiškių aikštės, jei labai nepatogu, tada dar prie BIG'o galima  smile.gif

persiunčiat?
Atsakyti
Gal kuri norit batukų, 25dydis, 16sv
http://en.vente-priv.../site/5/9168002
25d., 14sv
http://en.vente-priv.../site/5/9168032
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 19 sausio 2017 - 16:12
kur ieškoti odinių kumštinių moteriškų pirštinių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 19 sausio 2017 - 16:16
QUOTE(FRAU @ 2017 01 19, 14:32)
Sveiki,

aš prieš keletą dienų klausiau to paties, bet niekas nepadėjo ir atsakymo nesulaukiau.
Išsiaiškinau pati.

Prekės yra grąžinamos per lt paštą. Kai užpildysite grąžinimo formą, vieną dalį įdėkite į dėžę, kitą klijuokite ant dėžės ( Lietuvos paštui netinka tokia forma, nes dėžės viršuje turi būti siuntėjas). Bet forma reikalinga, nes ant jos yra siuntos kodas.
Stebėkite, kad prekė neviršytų 2 kg. Iki 2 Kg grąžinimas max kainuoja 9.56 Eu (nuo svorio kaina kažkiek mažėja). Virš 2 kg skaičiuoja ne kaip siuntą, o siuntinį ir kaina gaunasi 22 Eu ir kyla nuo svorio.
Kai amazonas gaus prekę, grąžins jums pinigus už prekę ir kažkokią sumą už siuntimą (aš gražinau dvi poras batų, tai man grąžino 8.40 eu, o mano minusas 1.16). Tiesa, kai pildysite formą, klausia ar norite, kad grąžintų pinigus į banko sąskaitą ar į amazono sąskaitą.
Tikiuosi kažkiek padėjau.

Tai turbūt tiek, jeigu dar kils klausimų, rašykite.

wub.gif Ačiū labai už atsakymą. Pasimatuos giminaitis, jei jam netiks, tai reiks grazinti.
Atsakyti
Pirksiu zooplus Royal Canin Kitten 10kg, gal kas noretu ta poka pasidalint per puse?
Vilnius, lazdynai

http://www.zooplus.d..._kaetzchen/4900
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 19, 16:09)
persiunčiat?

Nebent per omniva tiktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabiana: 19 sausio 2017 - 16:39
QUOTE(FRAU @ 2017 01 19, 16:32)
Sveiki,

Išsiaiškinau pati.

Prekės yra grąžinamos per lt paštą.

O jie grąžina už siuntimą atgal, net jei buvo ne jų kaltė? Grąžinu todėl, kad netiko dydis, vistiek grąžins dalį siuntimo kainos? Pildant jų formą, man postage grąžinamą sumą rodo 0,00. Ačiū!
Aš čia apie grąžinimą amazon smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 19 sausio 2017 - 19:01