Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 19, 10:25)
Na gal neims butent tos pacios striukes mano biggrin.gif

Turiu kasike pigu softshela,10 svaru,12 metu
https://www.zalando-...s/C7043B002-G13

gal ))) bet ten ir is kitu galima jungti , ta pati kaina gaunasi . As permeciau yra pallaudium , Name it smile.gif gal kas susigundis smile.gif
Atsakyti

Pirksiu is https://www.sonnen-apotheke-shop.de/kaune. Kvieciu prisijungti, siuntimas nemokamas. Uzsakymus iki rytojaus vakaro siusti i email egle.urbonaviciute@gmail.com

Atsakyti
Gal kuri vilnietė palnuojate pirkti kavos iš https://coffeerista.com/en/? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 19, 10:11)
Geriausiai darbe persiauti.. Nes labai siltu ir dailiu as nezinau..

o jei nedailus?
man svarbu kad šilti būtų ir ne uggs tipo, nes per pliurzias su jais ne kas..o man iki mikriuko min 5-10, paskui dar i pardes reikia, tai svarbu kad silta butu
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 19, 11:18)
Reikia man pagalbos smile.gif jus viska zinote . Paskambino man i banka, nes vasario men gi isigalioja taisykles, tai va siulo man atsisakyti Visa Virtuono ir palikti tik Visa Elektron, i mano klausima ar as galesiu su Visa Elektron apsipirkti internetu  jie pasake , kad nezino smile.gif siulo man pabandyti smile.gif)) kur as dazniausiai perku smile.gif I mano klausima , kaip tokiu atveju bus su paypal saskaita smile.gif nes pas mane paypalas suristas su Virtuonu, man reikes registruoti is naujo, ar siaip pakeisti kazkur saskaitos numeri, ir ar galima ta Elektrona paypale registruoti, jie pasake , mes nezinome , jus pabandykite smile.gif)))) Zodziu smile.gif)))))) Tikrai as nesiruosiu pulti visur pirkti , kad patikrinti. Gal gali kas pasidalinti, kas turi Visa Elektrona , ar gaunasi atsiskaityti PVZ Mytoyse , tam paciame ZAlando , mothercare , amazone . Ir ka tada su paypalu reikes darti, naujai registruoti ? Zodziu , aciu , kas zinos atsakyma i situos klausimus.

Bent jau mano Visa Electron tai yra Mastercard, ja kaip ir daug kur galima atsiskaityti. Aš tai dėl paprasčiausios priežasties naudoju Virtuon - ten niekada nebūna pinigų, niekas neapvogs, o į Electron mano alga pereina ir šiaip ten visada keli litai yra, tai aš jos išvis nenaudoju int. pirkimams. Dabar išvis pas mane Revolut į trasą eina, tai nebent tik dėl jos atsisakysiu Virtuono, o ne Visa electrono.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 19, 12:29)
Reiktų gal.išbandyti žiūriu kombiukai po 25€ man mažiui reikėtų kitai žiemai.
Bet vienintelė.informacija kurią radau 3.000mm Vandens kolonėlė / orui 3.000g / m² / 24 val ką čia.reiškia? Vertimas čia.googlo

Highly functional
Detachable hood
Partially taped seams
Adjustable, elasticated belt
Thermal padded filling
Water repellent
Insulative
MVP 3.000
Drop tail
Long Pant
Adjustable cuff
Abrasion resistant chin guard
Water repellent fabric
Breathable
WP 3.000
1 sleeve zip pocket
2 side pockets
100%PL+100%PL+100%PL

Gal kas nusimano kas.čia.per skaičiai?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 19, 10:23)
Tai vat as irg galvoju, gal nepamatet, ir jis jau nebegaliojo, nes kad as negauciau nei i viena is keturiu emailu nei vieno kodo, taip nebuvo dar niekad biggrin.gif  Del to ir keista buvo, is kur ta 35 turit, jis buvo seniau, ar galiojima tikrinot?
Mytoys laisku ir koduku buvo per sias savaites, bet pagrinde ne drabuziams ir batams...

oficialiai ant kodo rase kad - 10 proc, bet krepselyje rode -35, ir visa diena galiojo... gal cia kokia klaida buvo, paskui pataise ar pan, ka cia dabar zinosi. O jokio galiojimo nebuvo nurodyta
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 19, 10:55)
Bent jau mano Visa Electron tai yra Mastercard, ja kaip ir daug kur galima atsiskaityti. Aš tai dėl paprasčiausios priežasties naudoju Virtuon - ten niekada nebūna pinigų, niekas neapvogs, o į Electron mano alga pereina ir šiaip ten visada keli litai yra, tai aš jos išvis nenaudoju int. pirkimams. Dabar išvis pas mane Revolut į trasą eina, tai nebent tik dėl jos atsisakysiu Virtuono, o ne Visa electrono.

pas mane santaupos dar trecioj saskaitoj, as su ja niekur nuuna , nei elektroninese, nei musu parduotuvese, tik is ten vedu pinigus sau i kita saskaita, visa elektron , ir jau su ta visa elektron apsiperku cia , o su virtuon per kompa. Tai vat ir galvoju , ar tas visa elektron ir virtuon tuos pacius galima mokejimus daryti, jei taip, turbut butu protinga atsisakti vienos . Ai dar pamirsau smile.gif gaunu gi is musu mazyliu dar pinigus smile.gif tai va tas man aktualu , kad nereiketu moketi kas kart po 41 ta centa
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 19, 12:04)
pas mane santaupos dar trecioj saskaitoj, as su ja niekur nuuna , nei elektroninese, nei musu parduotuvese, tik is ten vedu pinigus sau i kita saskaita, visa elektron , ir jau su ta visa elektron apsiperku cia , o su virtuon per kompa. Tai vat ir galvoju , ar tas visa elektron ir virtuon tuos pacius galima mokejimus daryti, jei taip, turbut butu protinga atsisakti vienos . Ai dar pamirsau smile.gif gaunu gi is musu mazyliu dar pinigus smile.gif tai va tas man aktualu , kad nereiketu moketi kas kart po 41 ta centa

Nuo vasario 1 neliks šito mokesčio tarp bankų ;)
Atsakyti
Turbūt jau gavote ir apžiūrėjote vaikiškas žiemines UCB striukes iš UCB puslapio smile.gif
Ar verta imti kitai žiemai kurią nors 50 proc nukainuotą striukę (domina ir mergaitei, ir berniukui)? Nuotraukose modeliai man atrodo trumpi, kaklai atviri ir apie šiltumą nematau info. Ar geriau kokį Gap ar Columbia medžioti?
Atsakyti
Ar Benetton galima grazinti per UPS kaip Yooxa? Nes tie patys atveze 🤔
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 19, 11:55)

Vien dėl saugaus atsisaitymo ir nebijojimo interentinėse platybėse skelbti savo kortelės duomenis turiu Visa Virtuon. Joje tuščia, pervedu pinigus, kai ką nors perku. Buvo straipsnių Delfyje, kaip iš pardžių buvo pavogti kortelių duomenys.
Atsakyti