Reikia man pagalbos
jus viska zinote . Paskambino man i banka, nes vasario men gi isigalioja taisykles, tai va siulo man atsisakyti Visa Virtuono ir palikti tik Visa Elektron, i mano klausima ar as galesiu su Visa Elektron apsipirkti internetu jie pasake , kad nezino
siulo man pabandyti
)) kur as dazniausiai perku
I mano klausima , kaip tokiu atveju bus su paypal saskaita
nes pas mane paypalas suristas su Virtuonu, man reikes registruoti is naujo, ar siaip pakeisti kazkur saskaitos numeri, ir ar galima ta Elektrona paypale registruoti, jie pasake , mes nezinome , jus pabandykite
)))) Zodziu
)))))) Tikrai as nesiruosiu pulti visur pirkti , kad patikrinti. Gal gali kas pasidalinti, kas turi Visa Elektrona , ar gaunasi atsiskaityti PVZ Mytoyse , tam paciame ZAlando , mothercare , amazone . Ir ka tada su paypalu reikes darti, naujai registruoti ? Zodziu , aciu , kas zinos atsakyma i situos klausimus.
Bent jau mano Visa Electron tai yra Mastercard, ja kaip ir daug kur galima atsiskaityti. Aš tai dėl paprasčiausios priežasties naudoju Virtuon - ten niekada nebūna pinigų, niekas neapvogs, o į Electron mano alga pereina ir šiaip ten visada keli litai yra, tai aš jos išvis nenaudoju int. pirkimams. Dabar išvis pas mane Revolut į trasą eina, tai nebent tik dėl jos atsisakysiu Virtuono, o ne Visa electrono.