Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas renkat is lenkijos vaistines koki uzsakyma? prisijungciau su dedideliu krepseliu
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 18, 15:01)
Nupirkau vaikui kombi toki
http://www.mytoys.de...en-4785916.html
Nieko neraso apie siltuma. Tik tie patys mimini 5000 mm
Tai jis ziemai tinkamas? Man ne slidinejimui reikia. O i lauka darzelyje eiti

konkrečiai šio Lego modeliuko kombio neteko turėti, jis man rodos naujas. Bet senesnius perkam, dėvim ir labai džiaugiamės smile.gif Superiniai kombiai, puikiai tinka ir žiemai, į darželį pats tas. Atsparumo vandeniui 5000mm pilnai užtenka, jei negulės baloje smile.gif
Atsakyti
Priimkite Vilniuje su MYTOYS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 01 18, 17:26)
konkrečiai šio Lego modeliuko kombio neteko turėti, jis man rodos naujas. Bet senesnius perkam, dėvim ir labai džiaugiamės smile.gif Superiniai kombiai, puikiai tinka ir žiemai, į darželį pats tas. Atsparumo vandeniui 5000mm pilnai užtenka, jei negulės baloje smile.gif

As lego pirkau saviškiui už 30€ gal.. pernai pavasarį.
Labai patenkinti. Šiltas. Užpakaliukas pašiltintas. Gerai plaunasi. Super.tikrai ir dydi trimečiui ėmiau 4-5 kazkaip pagal ugi ten reik ziuret ne pagal metus
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 01 18, 13:22)
Teisingai parase - apie siltuma negalima is to spresti, nes tie du parametrai tai dregmes isgarinimas ir pralaidumas. Siaip 5000 tai patys maziausi parametrai man atrodo (negeri). Ziurint aisku, kam striukes ieskote. Jei siaip pasivaiksioti, gal ir nieko, bet jei aktyviam sportui reikia ziureti, kad butu didesni, nors 20 000.

5000mm - tai jau mažiausias parametras , bet jau prie 'gerų' smile.gif Geriau 8000 ar 10000, o 20000 tai net nesu turėjusi, ir tikrai tiek nebūtina smile.gif Jei nereikia kažkokio 'ekstrymo', kasdieninam dėvėjimui, dar kokią savaitę į kalnus nuvažiuoti - pakanka ir tų 5000mm.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 18, 15:28)
Priimkite Vilniuje su MYTOYS 4u.gif

agu...o va Kaune nieks nenori į kompaniją eiti:)
Atsakyti
sveikos, gal kas amazon.fr perka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 18, 15:28)
As lego pirkau saviškiui už 30€ gal.. pernai pavasarį.
Labai patenkinti. Šiltas. Užpakaliukas pašiltintas. Gerai plaunasi. Super.tikrai ir dydi trimečiui ėmiau 4-5 kazkaip pagal ugi ten reik ziuret ne pagal metus

As irgi si uz 32 eur pirkau pries pora savaiciu. Bet mane suglumimo, kad prie kitu lego modeliu parasyta "tec" ir nurodyti 8000 mm, o prie sil modelio nera to zodelio "tec" ir 5000mm. Ar nebus jis rudeninis nors ir pavadintas snowsuit ?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri vilniete renka vertbaudet? Aciu
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 01 18, 14:11)
Mergaites, kur perkate avalyne vaikams? anksciau is zalando per sale neblogu kainu buvo, bet dabar per tuki neapsimoka siustis, gal yra kokia parde, kad siustu i lt ir kainos butu geresnes nei LT. Noriu dukriukui pavasariui aulinuku, tada dar sportbaciu, baleciu, aciu atsakiusioms!  4u.gif

As irgi pradejau dairytis alternatyvu, tai "pirk anglijoje" PA pasirode prieinamomis persiuntimo kainomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 18 sausio 2017 - 16:05
Galiu prijungti prie vente winter 13. Vilnius
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 01 18, 16:30)
5000mm - tai jau mažiausias parametras , bet jau prie 'gerų' smile.gif Geriau 8000 ar 10000, o 20000 tai net nesu turėjusi, ir tikrai tiek nebūtina smile.gif  Jei nereikia kažkokio 'ekstrymo', kasdieninam dėvėjimui, dar kokią savaitę  į kalnus nuvažiuoti - pakanka ir tų 5000mm.

Sociai uztenka ir tu 5000 slidinejant. Mano striuke 5000, kelnes 10000, vyro Audimo kombis irgi 10000 berods, sociai biggrin.gif
Papildyta:
As aisku naivuole, bet gal kas galit patikrint ar taiko Mytoys su kodu nuolaida vaikiskiem slidinejimo batam? ko gero ne, bet a vdrug biggrin.gif
http://www.mytoys.de...40-4788612.html
Atsakyti