Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zhydelka @ 2017 01 04, 12:20)
O gal kas turi Uniqlo striukę pukinę kokią nors? Kaip su rankovių ilgiu. Esu ilgarankė, bijau pirkti.

Uniqlo Volume Colar

Myliu uniqlo vien už tai kad jų rūbai skirti aukštesiems ir ilgesnių galūnių biggrin.gif . biggrin.gif mama turi paltą aš striukę. Rankovės puikaus ilgio.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 04, 14:41)
Myliu uniqlo vien už tai kad jų rūbai skirti aukštesiems ir ilgesnių galūnių biggrin.gif . biggrin.gif mama turi paltą aš striukę. Rankovės puikaus ilgio.

Sveiki, o ši parduotuve siunčia į LT?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 04, 12:55)
Ieskau savo bernui (140) slidinejimo striukes,jei kas ka uzmatysit saukit,iki 40-50€ mirksiukas.gif o gal kas nors turi parduot kokia?

Outlet parke audime buvo panašiom kainom vaikiškų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu kelias atliekamas pakuotes Equazen zuvu tauku 5m.+ ir kudikiams nuo 6men. Jeigu reikia rasykite i a.z.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 04, 13:41)

Į LT berods nesiunčia, o bent lietuviškas kortas priima?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 04, 11:55)
Ieskau savo bernui (140) slidinejimo striukes,jei kas ka uzmatysit saukit,iki 40-50€ mirksiukas.gif o gal kas nors turi parduot kokia?

https://www.limango-...jacken?size=140 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 04, 13:41)

Rimtai? O as taip norejau pas juos apsipirkti, buvau gyvai parduotuveje Londone ir man visos striukiu rankoves zenkliai striukos. Dar pardavejos klausiau ar turi ilgesniu modeliu, tai paziurejo kaip i ateivi smile.gif Zodziu matyt viskas nuo ilgu galuniu ilgio priklauso. Mano ugis 183cm.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 01 04, 14:03)
Į LT berods nesiunčia, o bent lietuviškas kortas priima?

siųstis galima per PA, o kortelę Revolut manau tikrai turėtų priimti.
Atsakyti
Salciai arteja gal kam reikia nauju su naturalia vilna EMU aulinuku, 34 dydis, vidpadis apie 21-21.5 cm, vilnius, bet galiu siusti i kitus miestus
https://www.musumazy...ralia-aulinukai
Atsakyti
Tai kad turiu pati virs 100 e biggrin.gif Du edrunai pas mus, tai ta suma greitai susirenka biggrin.gif
O koda radot internete ar atsiunte asmeniskai?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 04, 13:17)
Nenorit jungtis?
Nes man ZOOPLUS truksta.
Nezinau, ar ne vienkartiniai kodai, tai bijau dalintis.  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2017 01 04, 14:09)
Rimtai? O as taip norejau pas juos apsipirkti, buvau gyvai parduotuveje Londone ir man visos striukiu rankoves zenkliai striukos. Dar pardavejos klausiau ar turi ilgesniu modeliu, tai paziurejo kaip i ateivi smile.gif Zodziu matyt viskas nuo ilgu galuniu ilgio priklauso. Mano ugis 183cm.

as 178, man rankoves idealiai.
Atsakyti
gal kuri is amazon.co.uk perka? prisijungciau su 12,60 4u.gif
Atsakyti