Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Fitzy @ 2017 01 17, 15:18)
ar radote kada išsiunčia ir kiek kainuoja? ax.gif

Taip radau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

renku mytoys siuntimo islaidom pasidalinti. Klaipeda/Vilnius (galiu persiusti kitur) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2017 01 17, 15:23)
Taip radau, ačiū  4u.gif

Parašykit tel., kaip vedėt, jei pavyks prisiregistruot vente ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2017 01 17, 15:13)
Aciu uz info - o kiek laiko leidzia krepselyje laikyti? Ir per ka siunciate is uk dazniausiai?

Krepšelyje leidžia laikyti 15min, jei norite laikyti ilgiau, reikia įsidėt bet kurią kitą prekę arba bet kurią išmesti, tada vėl 15-ai minučių pratęsiat. Taip galima išlaikyti krepšą ilgai, bet ne ilgiau, nei 2val, po 2val išnulina, deja man per neapsižiūrėjimą užvakar taip buvo biggrin.gif

Siunčiamės per Tukį, per PA.
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 17, 15:19)
Gal yra mytoys kodų rūbams? -30% pvz. ax.gif

Šiuo metu tokio didelio deja nėra.. Laukiam visos tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 01 17, 14:30)

padraika22, Jums grąžino už megztuką + siuntimą (iš UK iki Tukio), tik kai Jums dar papildomai kainavo siuntimas iš LT į UK, tai turbūt turėjote -.
jie niekada negrąžina siuntimo mokesčio iš LT į UK (spėju grąžinimas UK ribose būtų nemokamas).

taip taip grazino ir uz siuntima iki tukio. turejau omenyje, kad uz grazinima neapmokejo, bet tai visiskai suprantama. juk pirkdama siunciau ne i lietuva
Atsakyti
Kažką praleidau matomai. Šiandien el. paštu gavau pranešimą ir PirkAnglijoje, "Nesenai jus informavome, dėl pirkanglijoje.lt ir EshopWedrop susijungimo. Šiandien, man malonu pranešti, kad paslaugų integravimas vyksta sklandžiai ir pagal planą."
Laiške rašo:
Kokias naudas išvysite?
Galimybę apsipirkti naujose rinkose, įskaitant Vokietiją, Lenkiją ir Italiją, taip pat turime iššaukiantį planą pasiūlyti apsipirkti JAV dar šiais metais.
Galimybe naudotis nauja, pažengusia ir suasmeninta IT platforma su daug naujų funkcijų ir privalumų klientams.
Naujos paslaugos, įskaitant prekių grąžinimą ir tarptautinius siuntimus.
Savaitinius naujienlaiškius, informuosiančius apie naujausius pasiūlymus, produktų apžvalgas ir vartotojų vadovus.

Tai pirkAnglijoje su Eshopwedrop susijungė? Kokie to padariniai? Gal pasikeitė atsiėmimas? Ta prasme PirkAnglijoje išdavimo vietose galima atsiimti Eshopwedrop siuntinius ar pan. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 sausio 2017 - 14:41
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 17, 15:39)
Kažką praleidau matomai. Šiandien el. paštu gavau pranešimą ir PirkAnglijoje, "Nesenai jus informavome, dėl pirkanglijoje.lt ir EshopWedrop susijungimo. Šiandien, man malonu pranešti, kad paslaugų integravimas vyksta sklandžiai ir pagal planą."

Jau prieš mėnesį įvadinį laišką apie jungimąsi gavau iš PA, o šiandien šitą. Man irgi labai įdomu, manau taip, abiejų siuntas integruos, tik įdomu, kurią atsiėmimo vietą paliks, o gal bus dvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 17 sausio 2017 - 14:44
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 17, 15:43)
Jau prieš mėnesį įvadinį laišką apie jungimąsi gavau iš PA, o šiandien šitą. Man irgi labai įdomu, manau taip, abiejų siuntas integruos, tik įdomu, kurią atsiėmimo vietą paliks, o gal bus dvi mirksiukas.gif

aš irgi pirmojo laiško negavau, tikiuosi atsiėmimo nenubogins vėl kur nors... PA taip patogu buvo. ESWD tai adresus kaip kojines keitė.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 01 17, 14:56)
Gal kas norit?
7,9 gbp, dydis 134/142
http://en.vente-priv.../site/5/9232874

Paimciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 17, 16:39)
Laiške rašo:
Kokias naudas išvysite?
   Galimybę apsipirkti naujose rinkose, įskaitant Vokietiją, Lenkiją ir Italiją, taip pat turime iššaukiantį planą pasiūlyti apsipirkti JAV dar šiais metais.
    Galimybe naudotis nauja, pažengusia ir suasmeninta IT platforma su daug naujų funkcijų ir privalumų klientams.
    Naujos paslaugos, įskaitant prekių grąžinimą ir tarptautinius siuntimus.
    Savaitinius naujienlaiškius, informuosiančius apie naujausius pasiūlymus, produktų apžvalgas ir vartotojų vadovus.

Tai pirkAnglijoje su Eshopwedrop susijungė? Kokie to padariniai? Gal pasikeitė atsiėmimas? Ta prasme PirkAnglijoje išdavimo vietose galima atsiimti Eshopwedrop siuntinius ar pan.  bigsmile.gif

Jap. Žinojau šita. Dar būtų gerai kadnorvegija švedija itrauktų
Beje dėl biodermos norėjau pasakyt. Kad pirkau iš lenkijos. Gavau analogiska pakuote kaip pirkdavau cocoon ir parašyta pagaminta prancuzijoje platintojas lenkija. Ir kokybe mano nuomone kiek naudojam dabar tokia pati. Sudėtis taippat. Kaina dvigubai beveik skiriasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 17 sausio 2017 - 15:08
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 01 17, 15:31)
Krepšelyje leidžia laikyti 15min, jei norite laikyti ilgiau, reikia įsidėt bet kurią kitą prekę arba bet kurią išmesti, tada vėl 15-ai minučių pratęsiat. Taip galima išlaikyti krepšą ilgai, bet ne ilgiau, nei 2val, po 2val išnulina, deja man per neapsižiūrėjimą užvakar taip buvo biggrin.gif

Siunčiamės per Tukį, per PA.
Papildyta:

Šiuo metu tokio didelio deja nėra.. Laukiam visos tokio biggrin.gif

Aciu, spontaniskai apsipirkau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2017 01 17, 17:07)
Aciu, spontaniskai apsipirkau smile.gif)

Pats blogiausias dalykas man. Spontaniskai apsipirkti smile.gif)) dažnai po to tenka gailėtis. Ką pirkot?
Atsakyti