Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O gal kas turi Uniqlo striukę pukinę kokią nors? Kaip su rankovių ilgiu. Esu ilgarankė, bijau pirkti.

Uniqlo Volume Colar
Atsakyti
Gal kas iš šiauliečių prie GAP norėtų prisijungti, kad gauti 35 proc. nuolaida perkant 5 ir daugiau prekių.
Atsakyti
Koks jum kodukas veikia? Kiek isbandziau, niekas neveikia unsure.gif

___
Renku ZOOPLUS.de su 10 off, Vilnius, Bajoru kalvos (atsiimti beveik visa para galima smile.gif (nes Sense neberenka).
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2017 01 04, 12:31)
Koks jum kodukas veikia? Kiek isbandziau, niekas neveikia  unsure.gif

Jei apie GAP klausiat, tai 2017GAP, pabandžiau, veikia.
Atsakyti
Sveikos, Kaune renku Mytoys. Galiu persiusti tik per terminalus.
Jokiu koduku neturiu, jei kas galetu perleisti butu super. 4u.gif
Atsakyti
Ieskau savo bernui (140) slidinejimo striukes,jei kas ka uzmatysit saukit,iki 40-50€ mirksiukas.gif o gal kas nors turi parduot kokia?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 04, 11:19)
Lego taiko 50 % nuolaida ?

Buvau Vilniuje Savanorių Rimi. Ne visiems Lego nuolaida, bet kai kuriems tikrai yra 50 proc. City šiukšlių mašinai, Ninjago rinkiniui, porai didesnių lygtai Nexo nights. Taip pat mažiems rinkinukams Nexo nights, kur vienas žmogeliukas su priedais rinkinyje, jie visi po 5 eur. Duplo nežiūrėjau.
Atsakyti
mergaites, mytoys nupirktas, parasiau toms, kurios man i pasta rase 4u.gif siandien pamaciau kruvas zinuciu cia SM, sorry ju nepamciau ir jusu neprijungiau...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 04, 12:21)
Gal kas iš šiauliečių prie GAP norėtų prisijungti, kad gauti 35 proc. nuolaida perkant 5 ir daugiau prekių.

vakar norėjau, tuoj peržvelgsiu, ar dar kas iš mano prekių liko ir prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
As apie zooplus.de mirksiukas.gif Katinai baigia savo maista, tai skubiai reikia pirktis biggrin.gif

QUOTE(Maja Di @ 2017 01 04, 12:41)
Jei apie GAP klausiat, tai 2017GAP, pabandžiau, veikia.

Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 01 04, 09:57)
4u.gif
Gal zinote koki nuolaidos koda pigu.lt?
Vakaryksti praziopsojau, reik siandien labai

SAUSIS04 taiko 3 Eur prekių krepšelio vertės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2017 01 04, 13:04)
As apie zooplus.de  mirksiukas.gif Katinai baigia savo maista, tai skubiai reikia pirktis  biggrin.gif

Nenorit jungtis?
Nes man ZOOPLUS truksta.
Nezinau, ar ne vienkartiniai kodai, tai bijau dalintis. unsure.gif
Atsakyti