O gal kas turi Uniqlo striukę pukinę kokią nors? Kaip su rankovių ilgiu. Esu ilgarankė, bijau pirkti.
Uniqlo Volume Colar
Gal kas iš šiauliečių prie GAP norėtų prisijungti, kad gauti 35 proc. nuolaida perkant 5 ir daugiau prekių.
Koks jum kodukas veikia? Kiek isbandziau, niekas neveikia
___
Renku ZOOPLUS.de su 10 off, Vilnius, Bajoru kalvos (atsiimti beveik visa para galima (nes Sense neberenka).
[/quote]
___
Renku ZOOPLUS.de su 10 off, Vilnius, Bajoru kalvos (atsiimti beveik visa para galima (nes Sense neberenka).
[/quote]
QUOTE(linaj @ 2017 01 04, 12:31)
Koks jum kodukas veikia? Kiek isbandziau, niekas neveikia
Jei apie GAP klausiat, tai 2017GAP, pabandžiau, veikia.
Sveikos, Kaune renku Mytoys. Galiu persiusti tik per terminalus.
Jokiu koduku neturiu, jei kas galetu perleisti butu super.
Jokiu koduku neturiu, jei kas galetu perleisti butu super.
Ieskau savo bernui (140) slidinejimo striukes,jei kas ka uzmatysit saukit,iki 40-50 o gal kas nors turi parduot kokia?
QUOTE(bbiitute @ 2017 01 04, 11:19)
Lego taiko 50 % nuolaida ?
Buvau Vilniuje Savanorių Rimi. Ne visiems Lego nuolaida, bet kai kuriems tikrai yra 50 proc. City šiukšlių mašinai, Ninjago rinkiniui, porai didesnių lygtai Nexo nights. Taip pat mažiems rinkinukams Nexo nights, kur vienas žmogeliukas su priedais rinkinyje, jie visi po 5 eur. Duplo nežiūrėjau.
mergaites, mytoys nupirktas, parasiau toms, kurios man i pasta rase siandien pamaciau kruvas zinuciu cia SM, sorry ju nepamciau ir jusu neprijungiau...
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 04, 12:21)
Gal kas iš šiauliečių prie GAP norėtų prisijungti, kad gauti 35 proc. nuolaida perkant 5 ir daugiau prekių.
vakar norėjau, tuoj peržvelgsiu, ar dar kas iš mano prekių liko ir prisijungčiau
As apie zooplus.de Katinai baigia savo maista, tai skubiai reikia pirktis
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 04, 12:41)
Jei apie GAP klausiat, tai 2017GAP, pabandžiau, veikia.
QUOTE(lola.lola @ 2017 01 04, 09:57)
Gal zinote koki nuolaidos koda pigu.lt?
Vakaryksti praziopsojau, reik siandien labai
SAUSIS04 taiko 3 Eur prekių krepšelio vertės
QUOTE(linaj @ 2017 01 04, 13:04)
As apie zooplus.de Katinai baigia savo maista, tai skubiai reikia pirktis
Nenorit jungtis?
Nes man ZOOPLUS truksta.
Nezinau, ar ne vienkartiniai kodai, tai bijau dalintis.