QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 16, 13:06)
ar kas matė Lt šių striukių https://www.amazon.d...=A3JWKAKR8XB7XF prieš pora dienų daug buvo perkančių kažkuri žadėjo eit gyvai dairytis
Aš žadėjau eiti gyvai pasimatuot Deja, Gedimino pr. Benettono parduotuvėje jų neberadau, bet pardavėja davė pasimatuot analogišką, tik su kapišonu (ir be jokios nuolaidos). Pati striukytė labai lengva, plonytė. Man, įprastai nešiojančiai EU38, puikiai tiko jų 42 dydis. Tik rankovių, žinoma, norėjosi ilgesnių (bet čia jau mano amžina bėda... ).
Taip pat ir dėl Trespass kombinezono galiu pasidalinti - pirkau 9-10 dydį, o dukra dabar jau gal kokie 142 cm ar 144 cm. Tai nešioja, tinka, bet matosi, kad toks į didesnę pusę. O šiaip pats kombinezonas labai smagus - nestoras, gali lengvai judėti, bet kad būtų šalta dar niekad nesiskundė, tikrai neperšlampa ir viršutinis audinys labai lengvai valosi (pirkau tą šviesų žydrą, tai šiek tiek bijojau, kad reiks dažnai skalbti, nes atrodys vis purvinas, bet nieko panašaus - užtenka grįžus iš lauko šen bei ten drėgnu skudurėliu perbraukt, ir vėl ryškus gražus).