Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 01 15, 09:26)
Man tik ka viena DE parduotuve uzdare accounta. Priezastis: mano billing adress nesutampa su pristatymo adresu (salimi) ir viso gero. Ilgai as su jais aiskinausi, siuliau visokius mokejimo budus ir avansu ir kokiu tik nenori. Jie pasake jus gyvenate lt, mokate is lt, mes i lt nesiunciame ir jusu saskaita uzdarom.

jus mokekite per paypala ir rinkites de adresa . Nes pas mus panasi situacija buvo, prasiau vyro , kad apmoketu next.co.uk uzsakyma , nes nusiunciau jam pakvietima, tai jis atejo prie mokejimo , ir ka , moka paypalu o jam ismeta langa , kad soryy mes negalime priimti is LT, eikite i lt skirta puslapi. O as savo Paypale, kai prisijungiu , galiu keisti adresus , tai pasirenku ta uk adresa , ir kol kas , bent jau man viskas visur praeina. Tai pabandykite sukurti nauja accounta ir paypale kesiti adresa i DE , gal negreit jie susipras.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 15, 11:36)
jus mokekite per paypala ir rinkites de adresa . Nes pas mus panasi situacija buvo, prasiau vyro , kad apmoketu next.co.uk uzsakyma , nes nusiunciau jam pakvietima, tai jis atejo prie mokejimo , ir ka , moka paypalu o jam ismeta langa , kad soryy mes negalime priimti is LT, eikite i lt skirta puslapi. O as savo Paypale, kai prisijungiu , galiu keisti adresus , tai pasirenku ta uk adresa , ir kol kas , bent jau man viskas visur praeina. Tai pabandykite sukurti nauja accounta ir paypale kesiti adresa i DE , gal negreit jie susipras.

Bet PP regitracijos vietos tai nepakeisite. Aš registravausi gal prieš 10 metų, tikrai nebuvo minčių apie jokius nuomos adresus ir pan., ir kompo IP iš LT buvo.
Adresų tai daug ten dabar pas mane, dažnai pakeičiu primary address, bet billing adreso man atrodo taip lengvai nepkeisit gi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 15, 09:58)
Bandžiau ir ši, ir actą, nieko. Atrodo jau nunyko, po kurio laiko bac ir vėl keliasi.

Actas isdegona labai oda. Jei saknys karpos gylios,sunku isnaikinti,padziuvusia isplesi,gali likt randeliai.
Yra labai gera liaudiska priemone,bet ziema ji nesuveiks,nes zeme isalus.
Paimi bulve,perpjauni silkonsiulu,bulves puselem patrini karpa,surisi tas puseles tuo paciu silkiniu siulu ir pakasi i zeme kur nuolat dregna. Bulve supus,karpos dings.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 15, 11:08)
Vakar buvau sportlande. Ten -60 ir dar drauge sake papildomi -10  parduotuvese. As buvau siaures mieste. Labai daug perka slidinejimo rubu vaikams. Kaip supratau pigu. Girdejau moteriske klause ar tikrai kelnes 9€.

Čia tipo -60% kam? Viskam? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 15, 10:39)
Bet PP regitracijos vietos tai nepakeisite. Aš registravausi gal prieš 10 metų, tikrai nebuvo minčių apie jokius nuomos adresus ir pan., ir kompo IP iš LT buvo.
Adresų tai daug ten dabar pas mane, dažnai pakeičiu primary address, bet billing adreso man atrodo taip lengvai nepkeisit gi  unsure.gif

billing ne smile.gif bet tai gal ne taip greit kris i akis ir pratemps zmogus koki pusmeti smile.gif ka daryti, kai jie neleidzia , o labai reikia. Reikia bandyti visus imanomus variantus. Kiek as atsimenu JMD turiu nemazai pazistamu vokietijoje, jei niekas nepades, tai tada kortele issiimti DE kur registruota, nes as domejausi tokios korteles UK , tai strigau ten , kad jiems reikejo atsiusti dokus , kad as ten gyvenu, pvz komunaliniu saskaita mano vardu , turi jie ten sarasa . Tai gal pradeti dometis tada kortele, ir DE draugai kazkiek pagelbetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 15, 10:36)

Pas juos nera jokiu paypalu. Tik mokejimas pagal saskaita. Arba pas juos vietiniais mokejimais.
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 15, 10:50)
billing ne smile.gif bet tai gal ne taip greit kris i akis ir pratemps zmogus koki pusmeti smile.gif ka daryti, kai jie neleidzia , o labai reikia. Reikia bandyti visus imanomus variantus. Kiek as atsimenu JMD turiu nemazai pazistamu vokietijoje, jei niekas nepades, tai tada kortele issiimti DE kur registruota, nes as domejausi tokios korteles UK , tai strigau ten , kad jiems reikejo atsiusti dokus , kad as ten gyvenu, pvz komunaliniu saskaita mano vardu , turi jie ten sarasa . Tai gal pradeti dometis tada kortele, ir DE draugai kazkiek pagelbetu smile.gif

Neimsiu as jokiu kortu ir nesamonem neuzsiiminesiu. Draugai dabar perka.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 15, 11:04)
Pas juos nera jokiu paypalu. Tik mokejimas pagal saskaita. Arba pas juos vietiniais mokejimais.
Papildyta:

Neimsiu as jokiu kortu ir nesamonem neuzsiiminesiu. Draugai dabar perka.

zodziu radote sprendima smile.gif o tai svarbiausia .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 01 15, 11:11)
zodziu radote sprendima smile.gif o tai svarbiausia .

Jei tam, kad nusipirkt skudura man reik pradet daryt kortas kitu saliu tai nukvakimo virsune. Jei turiu kas nuperka ok, o jei ne yr tu skuduru pilns pasaulis perkamu lengvesniais budais.
Atsakyti
Kuom tept žaizdelę po puslelinės? Kai pūslytės praplyšta ir tokia žaizdelė lieka. Na kad greičiau užtrauktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 15, 11:16)
Jei tam, kad nusipirkt skudura man reik pradet daryt kortas kitu saliu tai nukvakimo virsune. Jei turiu kas nuperka ok, o jei ne yr tu skuduru pilns pasaulis perkamu lengvesniais budais.

taip, sutinku su jumis . As vienu metu buvau uzsiciklinus ties viena parduotuve, kai atradau pirkima per nuomos adresa, bet dabar kuo toliau , tuo maziau man visko reikia . Dabar nei del vienos pardes nepergyvenciau , jei tektu atsisakyti pirkimo .
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 15, 11:16)
Kuom tept žaizdelę po puslelinės? Kai pūslytės praplyšta ir tokia žaizdelė lieka. Na kad greičiau užtrauktų unsure.gif

Tepu acic. Ir geriu lisine. Kokias 2 savaites didesne doze likusias 2 mazesne. Beveik nebekyla niekada. Tfu tfu tfu.
Atsakyti
Gal dar kas nors ims columbia is ventee? Jungčiaus. Klaipėda, bet tiktų ir siuntimas 4u.gif
Atsakyti