Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(R-jazz @ 2017 01 14, 23:27)
<p></p><p></p><blockquote
.Realiai itariu reikia viska pradeti pirkti tik paypalu...
<p>O gal cia PA adresas pasidare itartinas kazkuo? Ar stringa tik per PA ar ir per kitus? Nes mano visi strigimai per PA adresa...</p>

As pirkau ESWD adresu, irgi atmete...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 15, 08:55)
Aš irgi ko nebandžiau. Kuo tik netepiau, kol netekus kantrybės pasalinau lazeriu.
Atsirado vėl dvi mažytės.
Gal bandyti ir man ši pieštuką? Pigiausiai DE randu 12,97 eur. Nemokamas vietinis siuntimas nuo 50 eur. https://www.elisana....pen.417932.html

Aš pirkau už 16€. Ar yra prasmė siųstis.
Be viso šito gydytoja liepė stiprint vaikui imunitetą nes tai pasekmė organizmo neatsparumo ir stresus eliminuot. Gal kai ta 1 karpa tai dzyn. Bet kai mano vaikui suskaičiavom 40 juokinga nebuvo. Kišau visokius maistus per visus galus biggrin.gif ačiū die tu bjaurybių atsikratėm. Pradėjau nuo lapkričio vidurio ir vakar kaip tik konstatavom jog viskas čiki bari.
Atsakyti
QUOTE(adema @ 2017 01 15, 10:57)
As pirkau ESWD adresu, irgi atmete...

O jūs galvojat čia adresas kaltas ne mokejimo būdas?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 15, 09:22)
O jūs galvojat čia adresas kaltas ne mokejimo būdas?

Man tik ka viena DE parduotuve uzdare accounta. Priezastis: mano billing adress nesutampa su pristatymo adresu (salimi) ir viso gero. Ilgai as su jais aiskinausi, siuliau visokius mokejimo budus ir avansu ir kokiu tik nenori. Jie pasake jus gyvenate lt, mokate is lt, mes i lt nesiunciame ir jusu saskaita uzdarom.
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 01 15, 00:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vilmoske" data-cid="71361893" data-time="1484433144"> Pasisakysiu ir as i karpu tema. Kazkada turejau karpa, tai isgydziau su ugniazoles sultim. Sesers sunui irgi taip pat isgydem kelias karpas. Zodziu, mums tikrai pasiteisines ir, svarbiausia, neskausmingas budas. Plius visai veltui vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p>O iš kur gauti dabar tą ugniažolę?  smile.gif</p>
<p>Laukt vasaros negalim, einant skauda pėdutę. Ir ta karpa ant paduko gili ir plokščia..abejoju ar ugniažolė padėtų. </p>

Ugniazoles yra pirkti, rusiskas tirpaliukas, tokiame mazame kaip kvepalu meginukas buteliuke. Yra Martinoje ir vaistinese tikriausiai
Atsakyti
Mes vilgėme actu. Išnyko. Neatsinaujino. Greita, efektyvu ir nebrangu. Žinoma, priklauso nuo sudėtingumo.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 01 15, 09:41)
Ugniazoles yra pirkti, rusiskas tirpaliukas, tokiame mazame kaip kvepalu meginukas buteliuke. Yra Martinoje ir vaistinese tikriausiai

Bandžiau ir ši, ir actą, nieko. Atrodo jau nunyko, po kurio laiko bac ir vėl keliasi.
Atsakyti
Ar esat kas pirke is SD Campri slidinejimo rubus?esu nuziurejus sunui striuke uz nebrangiai, kazi kaip su dydziais?atitinka? Mastau ar 140 igiui imt 7-8 ar 9-10, dazniausiai 9-10 viska perku...
Atsakyti
Gal kas renka crocs.eu ?
Atsakyti
Matyt tas karpu atsparumas tručams kiekvienam individualus. Aš buvau irgi is baseino parsinesus, tai tie visi birzgalai man buvo nulis sveiku. Tratinau azotu, lazeriais ir belekuo. Gal po kokiu 3 metu pavyko. Po metu toj pacioj vietoj tokia pat opa ir vel isdygo. Gyvenu su ja, tik stebiu. Nebeturiu sveikatos.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 15, 10:04)
Ar esat kas pirke is SD Campri slidinejimo rubus?esu nuziurejus sunui striuke uz nebrangiai, kazi kaip su dydziais?atitinka? Mastau ar 140 igiui imt 7-8 ar 9-10, dazniausiai 9-10 viska perku...

Vakar buvau sportlande. Ten -60 ir dar drauge sake papildomi -10 parduotuvese. As buvau siaures mieste. Labai daug perka slidinejimo rubu vaikams. Kaip supratau pigu. Girdejau moteriske klause ar tikrai kelnes 9€.
Atsakyti
Šiandien apie 17 val. pirksiu http://www.vertbaudet.com/en/
Jokių kodų neturiu, todėl noriu pasidalinti 5,90 eur siuntimo mokestį. Reikia dovanų.
Tik Vilnius
El. P. Pirkinukas69@gmail.com
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim kur perkat vyriskus marskinelius, maniskiui didelio dydzio reikia..XXL...Aciu.
Atsakyti