Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas dar noretu prisijungti prie Sofia Cardoni rankiniu is Vente.
Esu is Vilniaus, galiu persiusti.
Atsakyti
Dėkui mergaitės ;) pasiknisau, ir radau porą variantų asos, panašių į Viktorijos pasiūlytų 4u.gif
Atsakyti

O Ventej visos prekes buna originalios? 

Siuo atveju Columbia ?  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 01 14, 17:21)
<p>O Ventej visos prekes buna originalios? </p><p>Siuo atveju Columbia ?  rolleyes.gif </p>

iki siol ka gavau visada viskas buvo ok...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 14, 12:29)
Bet tu tais dydziais irgi vejai.
Pvz dabar pirkau Esprit.eu kaip visada savo dydi. Uzbegu i fizine parde, pasimatavau kelis irgi virsutinius rubus. Ir ka - dviems dydziais didesni tik tiko blink.gif Gyvenime nesu tokiu dydziu pirkus. Jej, gavoju, netiks man internetu pirkti.. Bet tiko.
Ecco matavaus fizinej - atrode didinti. Gavau is DE - mazinti. Tas pats modelis blink.gif
Vat ir suprask.

O Jus gal kazka isvirsutiniu rubu siuntetes? Kaip tik ziuriu ju striukes ir komentaruose skaitau, kad dydziu didesne pirkt nei iprastai unsure.gif galvoju, koki cia ta dydi ir beziuret...

Beje, kazkas apie lagaminus klausinejot, tai maciau, kad Ventej Platinum lagaminus pardavineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 14, 19:38)
O Jus gal kazka isvirsutiniu rubu siuntetes? Kaip tik ziuriu ju striukes ir komentaruose skaitau, kad dydziu didesne pirkt nei iprastai  unsure.gif  galvoju, koki cia ta dydi ir beziuret...

Dabar pirkau ilga liemene (laukine), o striukes 2 dydziais reiketu didesnes pirkti, jei pagal mano paskutine patirti biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit, kur ieškot kelnių (ne treninginių) pilnesniems berniukams? 122 cm. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal kas priimtumet vente columbia su keliom prekem?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 14, 20:04)
Patarkit, kur ieškot kelnių (ne treninginių) pilnesniems berniukams? 122 cm. Ačiū 4u.gif

vertbaudet?
jei reiktu, turiu pakvietimu, a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 14 sausio 2017 - 19:30

[quote name="auksine" post="71361177" timestamp="1484414728"] gal kas priimtumet vente columbia su keliom prekem?[/quot

galiu priimti jei sar yra prekiu, nes lyg ir viskas gerai isslyota. Bet tik Vilnius, nepersiunciu. Siemens arena ir siaures miestelis

Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 01 14, 18:38)
Beje, kazkas apie lagaminus klausinejot, tai maciau, kad Ventej Platinum lagaminus pardavineja 4u.gif

Aš. ax.gif man nieko nerodo. Čia reikia prisiregistruoti ar su pakvietimu?
Atsakyti
Truksta labai mazai Benettone iki nemokamo siuntimo. Gal kas noretu prisijungti. Vilnius (Lazdynai, Gedimino pr.)
Atsakyti