Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Faina kai taip su zaisliukais zaidzia :) maniske irgi megsta pagaudyti zaisliukus, pagriauzti, tai labai dziaugiuos, nes pirmajam zaislai nerupejo.

Del maitinimo, tai as sunu grieztai tik kedutej maitinau (bet kai jau gerai mokejo sedeti) ir kitos funkcijos ta kede kazkaip neigijo, nezaide joje. Bet man ne pats zaidimas keduteje nepatiktu, bet butent zaidimas su maistu nevilioja. Suerzintu jei pleksteltu letena I pilna sriubos lekste :D 

O as kad ir kaip nenorejau, bet siand pirma karta daviau savo kruopai bulves su morka. Nenorejau dar duoti, bet kazkaip issigandau, kad mazai priaugineja svorio, kad mazai pieno valgo ir siand pakosejo diena, tai jei vel susirgs, vel nieko nepriaugs. Nebuvo suzaveta skoniu, raukesi, bande ziaugciot, bet kai ipyliau pienuko, tai ta darzoviu mase pasidare skystesne, na ir skonis labiau pazistamas kai su pienu, tai tada visai jau valge. Tik aisku dar nesigauna normaliai, nemoka, automatiskai liezuvis kazkiek isstumia, bet is esmes tai visai gerai gavosi kaip pirmam kartui :)

Atsakyti

Labutės.

Pas mus naujienos tokios.

Turim tris dantis. Lenda ketvirtas. Ir su dideliu įtarimu žiūriu, kad viršuje ir dar vienas pasiruošęs išaugti. Zyzalytė todėl mano mažoji dienomis. Jau ir papas yra nukentėjęs. Kanda kipšiukė, aš griežtai tada kreipiuosi į ją ir pirštą kišu tarp lupyčių.O ji tada užsimerkia, juokiasi ir nepaleidžia. Atseit kaip strutis, aš nieko nematau ir manęs nieks nemato, kokius šposus krečiu. Ir taip jai juokinga. Viską tuoj pat atleidžiu. Meilutė mano, išdykusi. :wub:

Sodinti tik dabar maksimum minutei kokiai pradėjau sau ant kelių. Mano akimis ji dar visai nepasiruošusi savarankiškai sėdėti.

Kojytės burnoje seniai jau atsiduria, bet priešingai nei Nesugalvoju mergytei, jai jos visai neskanios. Kažkodėl baisiai raukosi paragavusi kojų pirštų.

Atsakyti
Nu maniske rieciasi ir rieciasi, o jei nepadedi atsisesti- jau klykia susierzinus smile.gif Zodziu, tikras liutas- tik kas ir riaumoja biggrin.gif:D Aisku, mes normaliai nesedim- tik pusiau gulom. O guleti tai jau retai guli- ir tai jei guli, tai galva pakelta. Zodziu, nusibodo lubu vaizdas, tenka biski prikelti, kad matytu prieky saves biggrin.gif

Man maitinimo kedute patinka del to, kad ant staliuko galiu isdelioti zaisliukus ir ji pati juos ima. BB gultuke jinai viena paima, jis tada kazkur sone uzkrenta ir tada ji ten visaip rieciasi, kad pamatyti, kur nukrito. Ir aisku tada liute vel riaumoja biggrin.gif O su staliuku kazkaip ramiau- speju bent pavalgyt, kol istasko visus zaislus arba jie nusibosta biggrin.gif biggrin.gif

Siandien bandysiu gal cukinija virt ant garu. Kazkaip per nepilnas dvi savaites priaugom tik 130g unsure.gif Aisku, vel tai I gimtadieni, tai I svecius, ir ji nebevalgo tada normaliai- viskas idomu, kokie ten valgymai ne namie. Kiek pragastroliavom, tiek ir nepriaugom verysad.gif Bet siaip bandysiu ne del svorio (manes kazkaip tas psichologiskai neveikia, nes matau, kad vaikui tikrai viskas gerai). O del to, kad baisiai jau ishsiziojus sedi mazoji, kai valgau- toks jausmas, kad irgi nori. Daviau cia aplupta obuoli, galvojau ciulps, o ta kai isikabino savo dantenom, tai teko paskui is burnos, zvejot obuolio gabaliukus blink.gif Tai bandysim siandien valgyt trinta cukinija, nes gal jau ir laikas biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Buvom sveciuose, tai vos neishsiziojau, kad dvimeciui vaikui duoda ciulpinukus blink.gif Nu bet.. pratylejau. Ir tada pratylejau, kai man moralus atskaite, kad skriaudziu vaika neduodama ciulptuko blink.gif Jauciu, isskus vaiku teisem, kai pavasariop, kai bus silta- pedinsim I muzikos bureli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

O as kad ir kaip nenorejau, bet siand pirma karta daviau savo kruopai bulves su morka. Nenorejau dar duoti, bet kazkaip issigandau, kad mazai priaugineja svorio, kad mazai pieno valgo ir siand pakosejo diena, tai jei vel susirgs, vel nieko nepriaugs. Nebuvo suzaveta skoniu, raukesi, bande ziaugciot, bet kai ipyliau pienuko, tai ta darzoviu mase pasidare skystesne, na ir skonis labiau pazistamas kai su pienu, tai tada visai jau valge. Tik aisku dar nesigauna normaliai, nemoka, automatiskai liezuvis kazkiek isstumia, bet is esmes tai visai gerai gavosi kaip pirmam kartui :)

O saunuoliai jau valgote :)  nu mes irgi greit pradesim, zuresim kaip cia seksis :ax:

Atsakyti

O mums dantukai neduoda ramybes, net valgyti pupa nenori per tuos dantis :huh2:  ir nakti daznai keliasi, bet nakti tai nors kruti ima ir apsiramina, su tepaliuku patepam dar. Kazkaip nesusidurus su tokiais dygimais, kiek laiko tai gali trukti?  nes mes jau antra savaite, tokiais suoliukais su tais dantukais.

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 02 01, 17:21)
<p>O mums dantukai neduoda ramybes, net valgyti pupa nenori per tuos dantis huh.gif  ir nakti daznai keliasi, bet nakti tai nors kruti ima ir apsiramina, su tepaliuku patepam dar. Kazkaip nesusidurus su tokiais dygimais, kiek laiko tai gali trukti?  nes mes jau antra savaite, tokiais suoliukais su tais dantukais.
</p>

Laikykites 4u.gif Kantrybes mamytei ir kad kuo greiciau nustotu skaudet mazajai 4u.gif O koki kremuka naudojat?

Maniske tai viska grauzia, kartais pasiseileja, o saukstai silikoniniai tai is viso- net pasikelia, kad tik duociau blink.gif Tuoj ir mes kankinsimes su dantimis.

Na ka, vakar sudorojom 5g cukinijos ir siandien irgi. Saziningai sakant- kazkokia nesamone ta garuose virta zalia cukinija - nepasidaro kosyte, o kazkokiais siulais nesamoningais. Galima sakyti, kad visa ja pjausciau mazyciukais gabaliukais blink.gif Siandien kol kuiciausi, tai mazoji susierzino (praalko) ir pradejo virkauti, tai tik puse ir susmulkinau. Nesigavo kiekio padidinti. Dar duosim sansa tai cukinijai rytoj (bandysiu didesni kieki malti su kombainu), bet jauciu reik mesti ta nesamone ir atvirti bulve.

O valgymas tai.. toks jausmas, kad kimsk i ja ka nori- bile gautu dantenom ta silikonini sauksta pakramtyti biggrin.gif
Atsakyti

Gal blenderiuoti geriau ta cukinija? nu as taip isivaizduoju, tik aisku mazas kiekis tai nieko ten neprimalsi, gal maisykit su bulve :)

Atsakyti

Dar prisiminiau jog sutrinimui labai tinka sietelis :) naudojau paprasta metalini kur miltams sijoti,  pora kartu paspaudi ir labai gerai buna sutrantintas maistas, pries 10 m. teko taip zaisti :D 

Atsakyti

Dar prisiminiau jog sutrinimui labai tinka sietelis :) naudojau paprasta metalini kur miltams sijoti,  pora kartu paspaudi ir labai gerai buna sutrantintas maistas, pries 10 m. teko taip zaisti :D 

Taip, cia senovinis budas :) bet as ji ir dabar naudoju. Kol vaikas "valgo" pora saukstu, tai su su blenderiu mazo kiekio nesutrinsi, io su sieteliu visai gerai :)

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 02 02, 16:58)
<p>Dar prisiminiau jog sutrinimui labai tinka sietelis smile.gif naudojau paprasta metalini kur miltams sijoti,  pora kartu paspaudi ir labai gerai buna sutrantintas maistas, pries 10 m. teko taip zaisti biggrin.gif 
</p>

Na va, isviriau kiek daugiau ir sumaliau kombainu. Pavyko. Idejau moliugo dar biski. Bet siaip kazkodel man skonis nepatiko. O mazoji valge ir vis sauksta gaude desine ranka- del viso pikto, jei mama nesuvairuotu link burnos biggrin.gif Paskui pusiaukelej musu "pietu" sumaste paprunksti pilna burna. Pavalgem. Kiek istaskem, kiek isprunkstem, kiek liko ant megztino ir seilinuko, kiek mama isragavo.

Siandien senele paskambino ir nesusipratus paklause, ko gi prie manes gydytoja kabinejasi, kad tipo svoris per mazas. Pasirodo jinai ieskojo ugio striukems pasiziuret kitiems metams ir uztiko nebloga puslapi su ugiais ir svoriais. Kol pati neisitikino savo akim pagal lenteles, kad mazoji normalaus svorio, tol skubino primaitinima ir bumbejo, kad daktaru neklausau ;)

Eilini karta galiu tik pasidziaugti, kad neturiu kaimynu, nes po paskutines tragedijos jau kaimynai butu iskunde, kad visa diena vaikas klykauja blink.gif O mes su didziausiais klykavimais puse voneles vandens istaskem biggrin.gif Ir siaip siandien balsa vis lavinam biggrin.gif
Atsakyti

Laikykites 4u.gifKantrybes mamytei ir kad kuo greiciau nustotu skaudet mazajai 4u.gifO koki kremuka naudojat?

Aš pateplioju Dentinox. Esu kitiems vaikams naudojusi Kamistad baby gelį. Kuris geresnis nepasakysiu, visi jie trumpam.

O mums dantukai neduoda ramybes, net valgyti pupa nenori per tuos dantis :huh2:  ir nakti daznai keliasi, bet nakti tai nors kruti ima ir apsiramina, su tepaliuku patepam dar. Kazkaip nesusidurus su tokiais dygimais, kiek laiko tai gali trukti?  nes mes jau antra savaite, tokiais suoliukais su tais dantukais.

Dar nei vienas neprasikalė?

Atsakyti
O mes sloguojam verysad.gif Ant saves labai pykstu, kad per mane mazoji apsirgo verysad.gif verysad.gif
Kazkur ten karkalas vaikscioja ir neduoda normaliai kvepuoti. Paryciais net per miegus apsiverke verysad.gif O nosis tuscia, ner ka ir kaip istraukti unsure.gif
Atsakyti