Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Na va gerai primink butinai :) :mirksiukas:   kada jau ten galima deklaruoti?

as jau guldau i lovyte, miega visa nakti savo lovelej o ir pati geriau issimiegu, tik pirma laika labai keistas jausmas buvo kai palikinejau lovytej, keliausi ir ziurejau ar viskas gerai, truko labai kruopytes  :)  o dabar jau pripratom taip :ax:

bet mes su misinuku diena bunam, vakare pries miega valgom is kruties, ir ryte kai pabunda, buna dar kartais jog ir nakti keliasi tada irgi maitinu ir stengiuosi i lovyte deti, bet kartais palieku pas save.

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 01 20, 14:40)
<p>Na va gerai primink butinai smile.gif mirksiukas.gif   kada jau ten galima deklaruoti?
</p><p></p><p>as jau guldau i lovyte, miega visa nakti savo lovelej o ir pati geriau issimiegu, tik pirma laika labai keistas jausmas buvo kai palikinejau lovytej, keliausi ir ziurejau ar viskas gerai, truko labai kruopytes  smile.gif  o dabar jau pripratom taip ax.gif
</p><p>bet mes su misinuku diena bunam, vakare pries miega valgom is kruties, ir ryte kai pabunda, buna dar kartais jog ir nakti keliasi tada irgi maitinu ir stengiuosi i lovyte deti, bet kartais palieku pas save.
</p>

Berods kovo pabaigoj, nes ar ne iki kovo 21d turi darbdaviai pateikti info.

O pas mus visas valgymas vakare/nakti. Tai nakti jei pati neprabundu, kai jau muistosi, tai dabar mazoji spygteli per miegus, as prabundu, kruti is karto ir net nezinau, ar kartais sulaukiu, kada ji nustoja zist ir paleidzia biggrin.gif
Atsakyti

Lucja, nesugalvoju 315 aciu uz rupestinguma del tu sinusitu :) jau lyg isbridau, bet kaip ir saket - reik toliau prisiziuret. Bandysiu imuniteta stiprint, nes man jau pries sinusita visokiu nesamoniu buvo, o kai ieskojau priezasciu, tai pagrinde viskas del nusilpusio organizmo. Nemoku savim rupintis :) atrodo ai, nieko cia tokio. Pati galiu nei zuvu tauku gerti, nei kitko, svarbu, kad vaikam paduot. 

Labai laukiu pirmadienio, eisim su mazyle svertis, idomu kiek priaugo, nes 4 men proga sveremes, skiepo negavom del ligos, o po dvieju savaiciu nebuvo nieko priaugus.

Nesugalvoju315, as tai nesuprantu ko ta daktare kabinejasi prie jusu priaugto svorio. Jei ir kitais aspektais kertasi kazkas su daktare, as svarstyciau, ar neverta pas kokia kita pereiti.

Atsakyti

Nesigauna cituoti per telefona.. :(

Nesugalvoju 315, matai, sakai, kad kartais nejauti kai nakti mazyle pavalgo. O pries tai rasei, kad misinuku maitinancioms lengviau ir kad jos nesupranta zindanciu nakti. Tai isivaizduok tuos 4 kartus nakti, kai reik eiti sildyti vandens, makaluot misini, tada atsisedus maitint, atsirugti laikyti, migdyti vaika, eiti plauti buteliuka, skalauti karstu virintu vandeniu ir su baime sliukinti I lova bijant, kad neprabustu vaikas :) as cia savo sunu taip auginau. Naktim valgydavo daznai, labai ilgai ir dar pavalgius 40 min migdyt reikedavo, supti. 

O dar kol tinkanti misini atitaikai..

Viskas manau priklauso nuo pacio vaikucio, koks jis, ar labai neramus, kaip miega ir t.t :)

O dabar tai mazyle stengiuosi guldyti I lovyte, bet buna visaip - kartais ir kartu miegam. O kaip ateity, ar pripras kartu miegoti, ar ne, tai nezinia nuo ko cia priklauso, velgi - turbut nuo pacio vaiko. Sunu visad nakciai guldem I lovyte, o po to atejo toks laikas, kai tiesiog nebenorejo joje miegoti. Issigelbejimas buvo nuimamas lovytes sonas. Tai lovyte sujungem su lova, bet po kurio laiko ir sitas nebeveike - lisdavo I musu lova. Dabar irgi vienas nenori miegot. 

Atsakyti

O ta sodra su deklaracijom, tai ir mane erzina. As irgi nieko ten nemoku pildyti. Na, mygtuka paspausti, kad pateikiu deklaracija, tai moku :) bet suziuret, ar ten viskas ok, ar kazka pakeisti, ar irasyti, tai jau ne man :/

Svarbiausia, kai pildziau prasyma del VPA, buvau pazymejus, jog netaikyti NPD, tai is sodros skambino, kad pakeiti, pasirinkti, jog taikytu NPD. Pakeiciau, o dabar visvien kazkodel kazko nepritaiko :/

Atsakyti
Sveikutes!
paklydele uzklydo ax.gif

kaip matau augat,mandrejat,stiprejat,pradedat valgyt dideliu zmoniu maista,kas dar miegat su mamukais,o kas jau dideli ir persikrauste i savo loveles,kazkas sumane pasirgti,bet sparciai sveiksta,kas ka naujo ismoko ir kas kasdien is naujo tevelius dziugina wub.gif

linkejimai nuo musu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes!
paklydele uzklydo ax.gif

kaip matau augat,mandrejat,stiprejat,pradedat valgyt dideliu zmoniu maista,kas dar miegat su mamukais,o kas jau dideli ir persikrauste i savo loveles,kazkas sumane pasirgti,bet sparciai sveiksta,kas ka naujo ismoko ir kas kasdien is naujo tevelius dziugina wub.gif

linkejimai nuo musu 4u.gif4u.gif4u.gif

O kokie zmones! :) Sveika  :4u:   pasigirkit kaip jums sekasi? kaip gyvenat? kaip kiti vaikai priima maziuka?

Atsakyti

Lucja, nesugalvoju 315 aciu uz rupestinguma del tu sinusitu :) jau lyg isbridau, bet kaip ir saket - reik toliau prisiziuret. Bandysiu imuniteta stiprint, nes man jau pries sinusita visokiu nesamoniu buvo, o kai ieskojau priezasciu, tai pagrinde viskas del nusilpusio organizmo. Nemoku savim rupintis :) atrodo ai, nieko cia tokio. Pati galiu nei zuvu tauku gerti, nei kitko, svarbu, kad vaikam paduot. 

As irgi i savo negalavimus nekreipiau demesio kol neprisizaidziau, buvo man gera pamoka, o dabar jau kitaip traktuoju net persalima, o is esmes reikia butinai stiprinti organizma.

Atsakyti

As irgi i savo negalavimus nekreipiau demesio kol neprisizaidziau, buvo man gera pamoka, o dabar jau kitaip traktuoju net persalima, o is esmes reikia butinai stiprinti organizma.

Atsakyti

Maniskei dantukai neduoda ramybes, siandien ko tik nedarem kad tik neverktu, vargsele net valgyti negalejo, nu patepem su Dentinoxu uzmigo, tikiuosi apsiramins, ir kad nakti bus ramu. 

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 01 22, 16:17)
<p>Maniskei dantukai neduoda ramybes, siandien ko tik nedarem kad tik neverktu, vargsele net valgyti negalejo, nu patepem su Dentinoxu uzmigo, tikiuosi apsiramins, ir kad nakti bus ramu. 
</p>

Kad tik kuo greiciau praeitu tie skausmeliai ir isdygtu grazus ir dailus dantukai!!

Shady Lady, VALIO, sveikinimai bent pasivaidenus pas mus. Bus laiko, tai brukstelek, kiek cm, kiek kg ir kaip seimyna laikos. Ir zinoma- kaip keturiu(!) vaiku mama smile.gif

Sigitta, del misinuku ir maitinimo nakti tai teisi smile.gif Viena gerai, kad misinukais maitinanti mama turi ka atsakyti daktarei- o KIEK vaikas suvalgo? (ir dar paklausia po to, ar nebandziau nusitraukt piena pamatuot blink.gif ). Apie daktares keitima po paskutinio vizito pradejau mastyti. Bet kita vertus, paskutini karta buvo kita sesute ir pagrinde jinai mane ten durnino ir puldinejo. Daktare tik paklausia (kvailu ;) ) klausimu, as ten pasimetu ar ka sumurmu, ir tiek. Jinai ten savo sesuciu i vieta nlb gali pastatyti, viska pati daro, uzsikasus juodai, tai jauciasi (kazkaip vis norisi pasakyti jai pastaba, kad "pastatytu i vieta", o ne pati darytu savo ir dar kitu darbus ;) ).
Jei galit rekomenduot tikrai gera vaiku gydytoja, tai pakeisciau ir poliklinika tiesa pasakius ax.gif (Kai rasiausi, tai turejau sarasiuka gydytoju, pas kuriuos norejau uzrasyti vaika, bet jos jau buvo pilnai uzimtos, tai uzsirasiau.. pas ka papuole, tai ir "dziaugiuosi" dabar verysad.gif ).
Atsakyti
Kaip malonu , kad dar atsimenat mane 4u.gif

na mano vyrukas auga,nesustoja,durniaus nevolioja tongue.gif ugis 72 cm o svoris apie 9 kg (stojausi kartu ant svarstykliu,tai numinusavus gavosi 9,5 kg,bet as tuo netikiu ) ..kas dar...ai turim du dantukus,prasikale tik sulaukus 4 menesiu, vis dar maitinu pati ir manau dar palauksim su primaitinimu iki 6 men. siaip labai stiprus,rankytem viska suima,pasiima ko jam reikia,barskina,ijungia zaisliukus biggrin.gif tai tiek ax.gif buvom lietuvoj per kaledas,skridau viena su visais vaikai,mb liko dirbt. mano mama labai serga ,tad veziau parodyti jauniausia anuka..o toliau ateitis neaiski unsure.gif

pabandysiu uzsukt dabar jau dazniau,jau kazkaip ismokau pasiplanuoti laika budama namie su vaikais,tad nebepradingsiu ilgiems menesiams 4u.gif
Atsakyti