QUOTE(lucja @ 2017 01 16, 18:22)
<p>yra dar toks purskiklis gerklei - Faringospray - jis su medetkom ir saltalankiais, irgi labai geras
</p>
Aga, nescia naudojau. Atradau, nes vaistu negalima buvo
Geras. Ir pries kaledas sloguojant gelbejo.
Sigitta, gali druskos tirpalu paskalaut nosi, nors malonesni yra purskikliai su juros vandeniu. Jei.sinusus.labai spaudzia, tai man pasildyta druska maiseliuose padedavo pridejus abipus nosies. Dar man padeda sinupret ar gelomirtolis, tik reik ziureti, ar zindancioms galima. Pavasari kai buvau nescia, tai nors su temperatura, bet antibiotiku neisrase. Gydziausi "bobutes receptais" ir praejo po tos pacios 1,5savaites. Ir aisku daug karstu skysciu ir lova.
Pasisverem siandien, tai pagal poliklinikos svarstykles 600g priaugom. Ir tipo per mazai, nes nepavejam statistinius skaicius (paskui tik pamaciau, kad tempia mus prie 1994m rekomendaciju, nebenorejau gincytis, kad neseniai PSO atnaujino ir atskiras grafikiukas yra zindomiems kudikiams iki 6men). Nepatiko jiems, kad neprimaitinu. Sesute dar slykstyne i akis pamelavo, kad cia pasene, kad nuo 6men primaitinti tik rekomenduojama, tipo dabar nuo 4men rekomenduoja (numojau ranka, ne tundra, mano vaikas, atsirinksiu, jei man meluoja i akis, as taip pat ramiai kita menesi pasakysiu, kad primaitinu ir valgo ne mp 3k dienoj ir tikrai bus juokinga, kad priaugs NET 600g, o ne TIK 600g). Ne veltui maniske tik pamacius visas tas raganas baltais chalatais is karto puole i asaras, nors jai niekas nieko nedare, o tik i kabineta iejo
Speju, isimine po paskutinio skausmingo skiepo. Tai reke siandien ir pas alergologa, nesileido, kad prieitu
Kaip ryt skiepyt reikes- neisivaizduoju. Reksim ant visos klinikos.