QUOTE(-auma- @ 2017 01 10, 22:21)
Pas jus ne ta pati gydytoja? Skirtingos? Sveikatos abiems
.
Pas mus irgi tas pats buvo, kai berniukai augo. Pažįstama situacija. Didysis nesirgo, o mažuliui iš darželio parnešdavo visokių virusiukų. Tai tas vargšiukas vos ne kas mėnesį visokiom peršalimo ligom sirgdavo.
O tada mazasis atsparesnis gal buvo "darzelio sezonu" ?
Masciau masciau ir sumasciau mazaja vis tik skiepyt nuo menB nuo penkto menesio. Pas britus is viso tik du skiepai antra ir ketvirta menesius, tai nzn kodel man sake, kad reikia triju iki 6men. Tik teks pasiruosti is karto 2-3 blogom dienom, kai mazoji blogai jausis
Tai pirmadieni zygiuosim svertis (labai tikiuosi, kad iki pirmadienio pasieksim 6.7kg) ir pazymos skiepams (nes skiepysim privaciai, poliklinikoj esam "eilej" sitam skiepui nuo spalio vidurio ir jokiu ziniu
).
Siaip, si pirmadieni mes sverem 6630g, tai tikiuosi dar "davalgys" per sia savaite bent 70g ir busim priauge per menesi savo minimuma be primaitinimu. Turint omenyje, kad pirma menesio savaite buvo labai sunki, tai tikiu, kad sekmingai ir paskutini penkta menesi ismaitinsiu vien savo pienu, kad priaugti tuos bent 500g
Vakar labai susidomejus mazoji stebejo, kaip valgau obuoli. Didziulem akim ir atidaryta burna stebejo ir vos ne su kiekvienu mano kasniu judino savo zandikauli
Tai daviau pasidziaugti obuoliu be skuros. Aisku, jai cia tik eilinis naujas zaisliukas ikisti burnon, bet atrode, kad suvalgytu, jei turetu dantis
Sigitta, jei suzinosi, is kur tas nuovargis ir silpnumas, tai brukstelek idomumo delei. Pas mane hemoglobinas aukstumoj (net 130
), o jausmas lyg butu ties 100
Jau galvoju, ar nesiieskot kokio sarlatano