QUOTE(-auma- @ 2017 04 22, 09:17)
<p>Sigitta, po vizito papasakosiu kas kaip. Man dabar labai įdomu kiek žmogeliukas paaugo. Pas mus kas ne diena, tai naujiena. Vakar mažoji žaidė slėpynių po kaldra. Sėdėdamaužsikelia kaldrą ant galvos net susilenkusi visa, o po to išlenda visa laiminga. Taip nustebino, vyras dar paklausė, kai buvo pasislėpusi: -A kur Justė? Kur Justė? Ta iškiša galva ir cypia išpasimėgavimo. Tada abu su vyru duetu mes:</p>
<ol>
[*]-KUKU!
[/list]<p>Pasirodo kaip gerai turėti vyresnius brolius. Net nežinau kada spėjo išmokyti. Jie mat taip patys nuo jos mūsų dvigulėj slėpėsi ir juokėsi, tai mazgė ėmė ir įsiminė.
</p>
Geras, bet kaip faina
kokia protinguole
Papildyta:
QUOTE(Nesugalvoju315 @ 2017 04 22, 20:10)
o va gi turiu klausima? Ar sunkiau su 2-3 vaikais, nei su vienu?
mane mazoji smaugia su demesio ir pramogu reikalavimu. dabar galvoju, kad su dviem butu sakes
ar jie kazkiek ir kartu pabuna ir imanoma nepatrukt ir nepersiplest? nes buna momentu, kai gali pas bile ka but ant ranku, bet paleidzia dudas, nes reik mamos. ir nieko nepadarysi - apsiramina tik pas mane ant ranku ir tada is viso kuris laikas nelipa nuo ranku - gano mama, nesiduoda net pasedet ant keliu, turi laikyt. zodziu, greit panasu kad ryte namie uzsidesiu nesiokle ir tik vakare nusiimsiu (nors siaip paskutini menesi jos neisimu is masinos, nes naudoju vietoj sketuko po miesta begiodama).
aumut, gerulis zaidimas
mes anksti atsibudom, tai ejom miegot pirma vistu- 19val. oras blogas, tupim namie.
Viskas priklauso nuo pacio vaiko, man pirmaji buvo beprotiskai sunku auginti, jis buvo ziauriai neramus, istisai rekdavo dienom, naktim keldavosi belenkiek kartu, bet nesiplesiu, nera cia ko skustis
O vat dabar abu auginti man zymiai lengviau nei tada viena. Bet ir mazyle ramesne. Tarp manuju vaiku skirtumas 2 metai 8 men. Tai kaip ir normaliai, tik siek tiek kencia tas pirmasis, negaliu tiek daug demesio skirti, kiek jis noretu. Namie daznai pykstames, nes neleidziu triuksmaut kai mazoji miega, neleidziu listi prie mazes, nes jis labai neatsargus, tai bijau, jog uzgaus.
Bet siaip, mazyle labiausiai myli broli. Jis tik prieina, pakalbina ir ta juokiasi balsu iskart.
Papildyta:
QUOTE(Nesugalvoju315 @ 2017 04 26, 07:54)
Net pasiklykaudama- tik duok
Dar jai neipirsta mintis, kad fui britku ir neskanu
Duodu Lysi zuvu taukus vaikams (ir tikrai yra zuvies skonis). Net ir pati tokius gerciau nesiraukydama
Papildyta:
Nesikuria uzdara tema cia ;) Isbandyta ir neveikia. O antra- nesivarto ant telefonu, arba pavaro kazkokiom klaidom (man tai jau asmeniskai nusibodo tos dinginejancios zinutes ir kruva kaidu; jei ne faina kompanija, tai nebegryzciau).
Ryte aviziene su slyvu tyre, per pietus buvo darzoviene (batatai ir moliugai), vakare mieziai/avizos + kokosu pienas. Ryte ir vakare, kol mama valge, gavo banano, vakare daviau dar obuolio pagrauzti (jo, duodu cielus, bet tikraja to zodzio prasme- sedziu ir akiu nenuleidziu, kad laiku prisokt, jei pradetu springti). Mesos dabar pora dienu neduodu, nes buvo darzovienes is viso atsisakius. Tai dariau be mesos (gal jai mesa nepatinka? nezinau). Siandien bandysim kiausini ryte (sake, kad jau galima).
Jau kiausai? kazkaip ankstokai atrodo. As nuo trynio i darzoviene pradedavau, o pati kiausa nuo metu berods. Bet aisku, jei leidima gavai ir vaikui tiks kiausinis, tai kodel gi ne
Maniske, tai labai isranki maistui. Slyvu tyreles nemegsta. Uzdaro burna ir nei pro kur, tarkuota obuoli irgi spjauna. Ka megsta, tai bananus. Nesugalvoju, ka jai valgyti duoti, tai koses kol kas du kartus tik duodu, viena karta grudine, kita - darzoviene.