Oj laikykites su ligom visai nesmagu kai tie maziukai karsciuoja ir negaluoja
Pas pazistamus irgi vaikai susirgo per sventes, pas juos tridiene nustate, gal dabar vaiksto sitas virusas.
Tai ikopem mes po truputeli bandom ropoti su viena koja bet tik telefonas suveikia kaip masalas tam reikalui, prie zaislu nenori ropoti, o va paguldai telefona tai iskart kelius sulenkia ir viena koja kelia, tai su didelem pastangom truputi gaunasi
Po kiek lasu duodat vit. D?
Ir manoji va šiandien sėdėjo man ant kelių, tik žiūriu: sukrutėjo, atsistojo keturiom ir porą kartų keliukais paropojo per sofą. Tada ištiesė rankytę, pasiėmė savo kelnes raudonas, atsispyrė ir atsisėdo vėl ant užpakaliuko. Taip džiugu pasidarė. Kam tam vaikui kelnių prireikė nežinau, bet mėgsta rankšluostį pačiupinėti, patampyti, striukę savo, drabužiai brolių domina labiau nei turimas medžiaginis drambliukas-migdukas. Vadinasi nešliaužios mano mergytė. O iš karto ropos jau. Pas gydytojus lankėtės?
Mes pirmadienį važiuosim. Tada planuojam vitamino D tyrimą padaryti. Todėl jau antra savaitė neduodu šio vitamino, kad parodymų neiškraipytų.
Sigitta, po vizito papasakosiu kas kaip. Man dabar labai įdomu kiek žmogeliukas paaugo. Pas mus kas ne diena, tai naujiena. Vakar mažoji žaidė slėpynių po kaldra. Sėdėdamaužsikelia kaldrą ant galvos net susilenkusi visa, o po to išlenda visa laiminga. Taip nustebino, vyras dar paklausė, kai buvo pasislėpusi: -A kur Justė? Kur Justė? Ta iškiša galva ir cypia išpasimėgavimo. Tada abu su vyru duetu mes:
Pasirodo kaip gerai turėti vyresnius brolius. Net nežinau kada spėjo išmokyti. Jie mat taip patys nuo jos mūsų dvigulėj slėpėsi ir juokėsi, tai mazgė ėmė ir įsiminė.
o va gi turiu klausima? Ar sunkiau su 2-3 vaikais, nei su vienu?
mes anksti atsibudom, tai ejom miegot pirma vistu- 19val. oras blogas, tupim namie.
Įtariu sunkiau jei pametinukai ar skirtumas dviejų, trejų metų. Aš to nepatyriau, nes tarp berniukų 5 metų skirtumas, o po antro sūnaus tik po 10 metų atsirado dukrytė. Todėl kiekvienas užaugo lyg vienturtis mažuliukas. Tik pagalbos sulaukiu iš berniukų. O va Karoliukas ir prapuolė iš temos pasibėdavojus, kad su trimis jau yra ką veikti.
Tai dukrytė miega šiuo metu jau naktinio miegelio? O tada kada kelsis?
Pasirodo kaip gerai turėti vyresnius brolius. Net nežinau kada spėjo išmokyti. Jie mat taip patys nuo jos mūsų dvigulėj slėpėsi ir juokėsi, tai mazgė ėmė ir įsiminė.
Fainuole mes irgi slepyniu zaidziam, taip linksma, net kai paima uz uzuolaidu atseit slepiasi, mato mane, bet vistiek dziaugiasi kai patrauki uzuolaidas