Tai vat ir mano svoris žiūriu mergautinis, toks, kokį turėjau iki visų trijų vaikų. Net negražu.
Sigitta, tu tik rodykis, kad ir pasibėdavot tik. Tikrai įdomios, jei taip galima negražiai išsireikšti ir ligelės. Sveikatos tavo vaikiukams. Mano pats didžiausias ir gi su sloga ir kosuliu kokiu tai.
Mėsą dabar jau duodu kas dien, bet va vakar užsikrapščiau virtuvėj. Mažoji pavargo, supsichavo, kai atnešiau maistą ir suvalgė gal viso tik 50 gramų tos daržovienės su mėsa. Valgo vaikas ir verkia, supratau, kad krūties labiau nori, nes ir akutes trint pradėjo bevalgant. Tai ir smigo apžiojusi (.) . Kažkaip nepavyko mums normaliai pavalgyt.
Sėdėti sėdi jau gražiai, tai vyras šeštadienį uždėjo sėdimą dalį ant ratų. Ir vaikas toks patenkintas, nes į gulimą padėtį jau niekaip. Net pampersą keičiant supyksta kai guldau. Šliaušti gaunasi tik truputį ir tai atbulai. Ropoti nemėgina, tik rankytėm reguliuojasi ir ratu sukasi po kelis kartus aplink. Užvakar jau apsidžiaugus buvau, kad keliuką teisingai pastatė ropojimui.Sužiūrau kas gi čia bus. O gi ne, pėdutę stato, kad keltusi. Didysis nano neropojo, tai juokiuosi, kad ir ši ne tik kad neropos, bet ir nešliauš, o iškart stosis ir eis .
Dėl deklaracijų, tai aš visai nesikankinau. Nelabai ten ką suprantu. Pataisiau jau jų paruoštoj tik kitą sąskaitą, nes bankas keitėsi ir pateikiau. Kažkaip nemačiau ką ten taisyti reiktų.