Lucja, ui kanda, ne tas zodis. ir ziuri i akis ir sypsos. tada as liudniu veidu sakau, kad man skauda. deja, kol kas nepadeda.
Shady Lady, as irgi buvau tokia pat kaip tavo dvynes ))
Siandien mazoji nedave man ishsifenuoti plauku. nesupratau jos bajerio. siurblio nebijo, virtuvinio kombaino irgi, fena ciupineja, i jei tik ijungiu ir pradedu dziovintis plaukus - skandalas. ir nepanasu, kad jinai pyktu. toks jausmas, kad bijo, kad man kas atsitiks.
Lucja, ui kanda, ne tas zodis. ir ziuri i akis ir sypsos. tada as liudniu veidu sakau, kad man skauda. deja, kol kas nepadeda.
Shady Lady, as irgi buvau tokia pat kaip tavo dvynes ))
Siandien mazoji nedave man ishsifenuoti plauku. nesupratau jos bajerio. siurblio nebijo, virtuvinio kombaino irgi, fena ciupineja, i jei tik ijungiu ir pradedu dziovintis plaukus - skandalas. ir nepanasu, kad jinai pyktu. toks jausmas, kad bijo, kad man kas atsitiks.
o gal jinai busima kirpeja ir supranta kokia zala darai dziovindama plaukus ir nuosirdziai gaili
Del to feno - gal mazajai uzstrigo tas garsas, issigando, ir tas uzsifiksavo ir taip reaguoja. Nes maniske bijo geliu kai gavau dovanu geles celofane, tai jai tas cezejmas baisus pasirode, labai issigasta, visa net dreba, net kai nuemiau ta celofana vistiek bijojo tu geliu tai va mazyliam taip gali kazkas uzsifiksuoti ir paskui taip reaguoja.
</p>
hmm.. ne tas atvejis, nes.. nuo feno dulkes nuvaliau pries naudodama as ji gal paskutini karta nescia naudojau. dabar labai mane saugo, tai niekur nieko daug atsitraukt negaliu.
maniskei tik duok ka cezancio, traskancio - dreba nuo noro paimti i rankas jei ka tokio uzmato, tai rankas ishskecia i sonus, plastakas sukineja, akys dideles, visa net dreba ir dar jei labai nekantru ar tau greit nedaeina - rekaut pradeda. baigia mane uzvaikyt bemetydama daiktus. anksciau siaip metydavo pro maitinino kedes sona (i deze ), dabar svysteli kur toliau ir ziuri ar toli nuleke.
ar daug jusu mergaites kosiu suvalgo per diena? man viso daugiau 100g per diena suduot nesigauna nustojom gelezi gert, tai atrodo ir apetitas pasitaise, bet nesuvalgo tiek, kiek pries gera menesi.
Sveika, neapgaudinėjau nieko.
O šiandien oras pasakiškas, tai lauke buvom net tris kartus. Taip ten viskas įdomu atsižiūrėti neina.
Klausei kiek mergytės suvalgo, tai kaip kada. Kartais 200, kartais mažiau. Nuo ko apetitas priklauso net nepasakysiu, bet nesuku galvos dėl to suvalgomo kiekio. Pasiūlau tada dažniau krūtį, tos tai neatsisako.
Vakar išvis beveik visą dieną praleidom lauke. Net daržovienę su veršiena vagė mažoji lauke vėžime sėdint. Jau įsivaizduoju koks rojus bus mūsų rugpjūtinukams vasarą. Tiesa aš pati nieko namie nepasidariau. Tik kilometrus myniau ir kilogramus tirpdžiau, nors jau man to nebereikia. Sulūšiu...nuo vėjo.
Kaip jūsų savaitgalis prabėgo?
Vakar taip silta buvo, jog tikrai galima ir pavalgyti lauke Ot pramoga vaikiukam reikes ir mum kada pabandyti.
As va padariau dideli darba, prisiskambinau i vmi ir atrodo viska uzpildziau ir pateikiau pagaliau ta deklaracija oj turejau vargo, nu tikiuosi jog viskas ten gerai ir nereikes vaziuoti
Jau mintys sukasi apie Velykas, ka cia sugalvoti, prigaminti
Pastebejau, kad maniske geriau darzoviene valgo be mesos, su mesa ne taip noriai ima, tai kol kas neduodu kiekvena diena, o kaip jus praleidziat ar kiekviena diena duodat?
Mes tradiciskai sergam, as tik su tokiom ziniom cia ir bepasirodau vel dickis is darzelio partempe mums kosulius, tai visi draugiskai kostim. Bet smarkiai taip, tai jauciu ir mazoji gaus antibijotiku, keliausim siand pas daktare.
Is drauges pasiskolinau inhaliatoriu isbandyti, bet kazkaip nelabai gaunasi vaikam jo isiulyti. Labai garsiai burzgia ir nepatinka kauke ant veido. As svarsciau, gal pirkti reik, nes tos ligos, tai uzkniso juodai, norisi kazkaip sumazinti jas. Bet va pries tai pasiskolinau pabandyti, tai nezinau, ar gausis cia kas su tom inhaliacijom.
Del kosiu, tai maniske vis dar ju nelabai pripazista. Valgo tik darzoviene ir tas uzpilamas vaikiskas koses. O jei bandau pati virti kruopas, tai kazkaip ji ju nevalgo. Na. bet bandysiu dar pratinti, nieko nepadarysi, kazkada tures priprasti. Nesugalvoju, klausei apie kieki, tai maniske irgi nedaug valgo - jei tas uzpilamas koses, tai 90 ml vandens plius tie miltukai. O darzovienes tai pagal kieki panasiai irgi. Mes mesytes dar nevalgom,. bet jau dabar kai eisim pas daktare, tai turbut lieps jau duoti.
Jus jau kleckus sodinat vezimuose? nes maniske visai nenori guleti, bet sedimos dalies dar neistraukiau. JI dar normaliai nesedi, tabaluojasi, tai kazkaip galvoju, kad griuvines man i prieki sedimam vezime, tai dar tempiu.
Bandykit vonioj inhaliuotis, paleidziat karsta vandeni i vonia, juros druskos pabarstykit, galit pora lasu eukalipto aliejaus, ir kvepuokit vonioje tais garais, as taip dariau kai dukra buvo maza
</p>
Taip, apie si buda irgi girdejau. Gal reikes pabandyti . Svarbiausia reik uzsiimti, nes nuo vieno karto niekas nepraeina
Sedim tik sportinuke, kai nuemiau pirstines, tai net isikabina i vezimo rankena abejom rankom, bet dar nebando lauk ropstis, tai nesegu. ir paskutinem dienom namie po kazkiek laiko pradeda kaprizintis ir kelti alasa, tai grudu i lauka ir vel tampa angeliuku (gal taip i lauka prasosi).
Sliauziojam.. atbuli. uzpakali pakelia ir stumiasi rankom atbula. i prieki nesigauna.
jau kone reguliariai viduriai kieteja, tai dziovintu slyvu tyre yra musu draugas. banano trinto nevalgo, tenka duot visa, tai kanda, kramto kai didele.
Lucja, malacius. Mano deklaravimas vis dar popieriuj ir planuose. Uzsilaksciau kazkaip su tais masazais, o cia dar oras toks, tai vis i lauka. Kilometrus vyniojam, bet man reik pradet daugiau valgyt Pazistama sestadieni pastebejo, kad sulysus. Pasisveriau ir akurat jau geru 1,5kg maziau nei iki nestumo. Zodziu, nes su dukra valgom valgom ir nieko nesigauna - viena kusta, kita nepriauga pagal lentele