QUOTE(-auma- @ 2017 03 15, 11:10)
<p>Oi, ko tai susidubliavo. Nepatogu iš telefono primaigiau du kart atsakyti.</p>
Man tai is telefono neatsidaro
Siaip, tiesa pasakius, dar gal pries kokius 3men man buvo idomu "ka jinai turi daryti tokiam amziuj, ka kiti daro lyginant su ja", tai net su susidomejimu Vingro knyga skaiciau, lyginau. Dabar tai.. Atejo kazkokia ramybe, jei kazkas ne taip pasirodo, tai mintyse sau pakartoju, kad viskas su ja gerai, esu laiminga sveiko guvaus vaiko mama
Maniske siaip pirstu (rodomuoju) kaso visas zaislu etiketes ir ima dviem pirstukais jas, gnaibo, ima zaislus I abi rankas vienu metu, pastarosiom dienom pradejo ivairiai labai guguoti (pries pora dienu "dadakino", vakar "vokiskai prakalbo" - neineinein
). Va tik sliauzti pirmyn nesliauzia, o vartosi. Ant grindu ciuzinuka padejau, tai nuo vieno galo iki kito ir taip kiek nori kartu kartoja, kol nepavargsta (neperkelsi i pradzia ciuzinuko- ridensis grindimis
).
Va tik.. nebevalgo
Tik MP. Mamkai svente, jei ka saukstu isiulau ir jei bent 50g karta dienoj darzoviu koses suvalgo. Vakar net prisiminiau, kaip Shady Lady guodesi