Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

QUOTE(-auma- @ 2017 03 13, 23:37)
<p>O kurį jūs turit žirafiuką, lucja, ar pasiteisino? Nes jų ten ne vienos rūšies mačiau būna. O maniškė nelabai ima kramtukus, geriau man į riešą įsikanda ir graužia. (Tiesa ne žirafiuką turim kitokius trijų rūšių.) Ai ir įsikandusi į mano ranką pūčia ir girdisi prrrr, prrrr. Po to juokiasi.</p>

Ne manes klausei, bet parasysiu smile.gif mes tai toki turim zirafiuka -

http://www.babymarke...62201178/p60942

kur ziedas ir zirafos kaklas su galva. Kazkokia mistika su tais kramtukais, bet mano mazyle irgi kramtuku jokiu neima, o sia zirafa grauzia. Nezinau, kuo ji tokia ypatinga biggrin.gif

Atsakyti
labas rytas!
su dantukais leliukus kurie apsiginklavo!
oi as jau baigiu prarast vilti kad jau nustos kandziotis..kaip pradejo nuo 4 menesiu taip profilaktiskai kasdien ir ikanda. o tas skausmas lyg su peiliuku aaaa!!! buna net visa diena laikosi,buna kad dilgcioja kai duodu vel valgyti. sutraumuos man spenelius.

Del zirafos tai mums ji nepasiteisino ,deja..mes ta didele turim,kur cypsi suspaudus. gal savaitike kokia kandziojo uz kaklo paemes,kol dar virsutiniu nebuvo,o po to jau ''mete''. manau kramtukai pabiausiai pasiteisina kol dar visai nera dantuku,bet kai pirmieji virsuj ir apacioj islenda jau nebera to efekto galandymo.tiesiog sukanda su jau esamais,o ''neapgyvendintom'' dantenytem nebekliuna smile.gif

mano berniukas sianakt velniukas buvo,daug spardesi,vartesi,praktiskai su papu burnoj visa nakti ismiegojo. dar apie 1 val nakties koncerta surenge,o jau taip miego norejau,nebezinojau ka daryt,tai aciu D gryzo vyras is darbo,tai pasieme ji i virtuve,kol pavalge,palaike maziu i pleduka susukta,uzmigde,o po to tyliai atneses pagulde. tai ir as gavau valandele laiko pamiegot,be klykiancio ir besispardancio pirdziaus biggrin.gif reiks patikrint burna,gal nauju perliuku jau bus
Atsakyti
QUOTE(Nesugalvoju315 @ 2017 03 14, 09:16)
Niu va, o mazoji man siandien.. ikando! Ziuriu gi virsunele is po dantenu islindus apatinio kandzio  biggrin.gif Nieko i burna neima ir net neduoda paziuret.

Sveikinimai su pirmuoju dantuku 4u.gif man labai grazu, kai pas vaikiukus du apacioj islinde buna kaip pas zuikius smile.gif
Atsakyti

Sigitta, dėkui už atsakymą.Turėjau mintį įsigyti kramtuką tą, bet gerai va sako Shady Lady, matyt, kad vėlu. Dantį, šį ryt pamačiau, auginam jau septintą, pikta ir apsiseilėjusi mažoji. Bė ir bėėė. Gulėti ant nugaros jau ne lygis, zir zir zir. Sėdėt jau sėdi bet griuvinėja, bijau, kadneužsigautų, tai vis saugau. Nieko pasidaryt namie neleidžia. Va apskūndžiau, gal geresnė bus.

Nesugalvoju, su dantuku dukrytę. Po poros savaičių spėju busit jau su dviem :) .

Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2017 03 14, 23:54)
<p>Sigitta, dėkui už atsakymą.Turėjau mintį įsigyti kramtuką tą, bet gerai va sako Shady Lady, matyt, kad vėlu. Dantį, šį ryt pamačiau, auginam jau septintą, pikta ir apsiseilėjusi mažoji. Bė ir bėėė. Gulėti ant nugaros jau ne lygis, zir zir zir. Sėdėt jau sėdi bet griuvinėja, bijau, kadneužsigautų, tai vis saugau. Nieko pasidaryt namie neleidžia. Va apskūndžiau, gal geresnė bus.</p>
<p>Nesugalvoju, su dantuku dukrytę. Po poros savaičių spėju busit jau su dviem smile.gif .</p>

Su septintuoju jus! Greit mazoji "ginkluojasi" smile.gif
Kramtuku mes turim daug visokiausiu, bet geriausias ir ilgiausiai kramtomas yra silikoninis saukstelis smile.gif Ir visokie plastmasiniai puodeliai (cia kur pienui saldyti biggrin.gif)- ikisa I burna ir rekauja I vidu biggrin.gif biggrin.gif
Maniske pries gera menesi pasodinta irgi daug svirduliuodavo ir greit griudavo ant sono. Dabar tai sedi uz ko nors laikydamasi ir po kiek laiko (matyt pavargus) vis labiau ir labiau linksta i prieki smile.gif Bet greit jau eisim pas reabilitologa ir parodys masaziukus ir pratimus ant kamuolio, kad pastiprinti ir pusiausvyra kad geriau laikytu.

Lucja, paveluotai, bet sveikinimai su 7men sukaktim smile.gif
Atsakyti

Su septintuoju jus! Greit mazoji "ginkluojasi" smile.gif
Kramtuku mes turim daug visokiausiu, bet geriausias ir ilgiausiai kramtomas yra silikoninis saukstelis smile.gifIr visokie plastmasiniai puodeliai (cia kur pienui saldyti biggrin.gif)- ikisa I burna ir rekauja I vidu biggrin.gifbiggrin.gif
Maniske pries gera menesi pasodinta irgi daug svirduliuodavo ir greit griudavo ant sono. Dabar tai sedi uz ko nors laikydamasi ir po kiek laiko (matyt pavargus) vis labiau ir labiau linksta i prieki smile.gifBet greit jau eisim pas reabilitologa ir parodys masaziukus ir pratimus ant kamuolio, kad pastiprinti ir pusiausvyra kad geriau laikytu.

Lucja, paveluotai, bet sveikinimai su 7men sukaktim smile.gif

Prisidedu prie sveikinimo.

Na mažė dar neturi išlindusio to septinto

, bet jis jau apčiuopiamas arti dantenų, nes apatinės tokios minkštos ir pirštu pervažiavus puikiai jaučiasi.

Papasakosi ką sakys dėl tų mankštų po vizito.

O taviškė aplamai skuba labai. Jei auginčiau pirmą vaiką,nenorom lyginant su tavo dukryte galima prisigalvoti, kodėl gi manoji taip nesielgia. Bet kadangi pas mane trečias vaikas. Iš patirties galiu pasakyti, kad fizinis vystymasis skirtingas visų trijų. Ir tai nieko blogo.Mano viduriniukas labai skubėjo sėdėti, šliaužti, ropoti, eiti, vaikščioti. Vyresnėlis niekur neskubėjo. Praleido išviso ropojimą.Šliaužė, sėdosi, stojosi,nuėjo, bet neropojo.

Atsakyti

Su septintuoju jus! Greit mazoji "ginkluojasi" smile.gif Kramtuku mes turim daug visokiausiu, bet geriausias ir ilgiausiai kramtomas yra silikoninis saukstelis smile.gifIr visokie plastmasiniai puodeliai (cia kur pienui saldyti biggrin.gif)- ikisa I burna ir rekauja I vidu biggrin.gifbiggrin.gif Maniske pries gera menesi pasodinta irgi daug svirduliuodavo ir greit griudavo ant sono. Dabar tai sedi uz ko nors laikydamasi ir po kiek laiko (matyt pavargus) vis labiau ir labiau linksta i prieki smile.gifBet greit jau eisim pas reabilitologa ir parodys masaziukus ir pratimus ant kamuolio, kad pastiprinti ir pusiausvyra kad geriau laikytu. Lucja, paveluotai, bet sveikinimai su 7men sukaktim smile.gif
Prisidedu prie sveikinimo. Na mažė dar neturi išlindusio to septinto , bet jis jau apčiuopiamas arti dantenų, nes apatinės tokios minkštos ir pirštu pervažiavus puikiai jaučiasi. Papasakosi ką sakys dėl tų mankštų po vizito. O taviškė aplamai skuba labai. Jei auginčiau pirmą vaiką, nenorom lyginant su tavo dukryte galima prisigalvoti nebutų dalykų, kodėl gi manoji taip nesielgia. Bet kadangi pas mane trečias vaikas. Iš patirties jau galiu pasakyti, kad fizinis vystymasis skirtingas visų trijų. Ir tai nieko blogo. Mano viduriniukas labai skubėjo sėdėti, šliaužti, ropoti, eiti, vaikščioti. Vyresnėlis niekur neskubėjo. Praleido išviso ropojimą. Šliaužė, sėdosi, stojosi, nuėjo, bet neropojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 15 kovo 2017 - 11:06

Oi, ko tai susidubliavo. Nepatogu iš telefono primaigiau du kart atsakyti.

Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2017 03 15, 11:10)
<p>Oi, ko tai susidubliavo. Nepatogu iš telefono primaigiau du kart atsakyti.</p>

Man tai is telefono neatsidaro verysad.gif

Siaip, tiesa pasakius, dar gal pries kokius 3men man buvo idomu "ka jinai turi daryti tokiam amziuj, ka kiti daro lyginant su ja", tai net su susidomejimu Vingro knyga skaiciau, lyginau. Dabar tai.. Atejo kazkokia ramybe, jei kazkas ne taip pasirodo, tai mintyse sau pakartoju, kad viskas su ja gerai, esu laiminga sveiko guvaus vaiko mama smile.gif
Maniske siaip pirstu (rodomuoju) kaso visas zaislu etiketes ir ima dviem pirstukais jas, gnaibo, ima zaislus I abi rankas vienu metu, pastarosiom dienom pradejo ivairiai labai guguoti (pries pora dienu "dadakino", vakar "vokiskai prakalbo" - neineinein biggrin.gif ). Va tik sliauzti pirmyn nesliauzia, o vartosi. Ant grindu ciuzinuka padejau, tai nuo vieno galo iki kito ir taip kiek nori kartu kartoja, kol nepavargsta (neperkelsi i pradzia ciuzinuko- ridensis grindimis biggrin.gif).
Va tik.. nebevalgo verysad.gif Tik MP. Mamkai svente, jei ka saukstu isiulau ir jei bent 50g karta dienoj darzoviu koses suvalgo. Vakar net prisiminiau, kaip Shady Lady guodesi smile.gif
Atsakyti
Tiesa, gal bus idomu:
http://www.delfi.lt/...915790#S3S3cXbd
Atsakyti

Aciu uz sveikinimus :)  jau kaip atrodo kad laikas greitai eina, norisi leciau :ax: :ax:

Del zirafos tai turim ta didele, cypsiancia, kai mazoji buvo nerami tai ta zirafa labai gerai kramte, o dabar siaip jau taip nesidomi, trumpam paima ir meta. Tai ziuresim kaip bus toliau, bet pradzioj buvo labai didelis susidomejimas.

Blogai miegu naktiimis tai diena nieko nesinori, nepailsejusi. Vis galvoju, nu jau sia nakti issimiegosiu, o kai mazoji viduri nakties pazadina negaliu uzmigti ir viskas... Nu zodziu... jau galvoju kokiu atpalaiduojanciu isgerti? ka galima butu tokiais atvejais?

Atsakyti
Labas siandien smile.gif

mano vaikas siek tiek pasitaise,rytines koses valgo jau su malonumu! okia as laiminga smile.gif
be to nuo kitos savaites bandysiu perkelti ji i jo kambari,nes jau sunkiai ismiegams tryse vienoj lovoj,labai pradejo keliauti,visada ant manes susikelia kojas,o mb sake jam veida apibraizo,be to tik sujudu ir issibudina ir tada aisku praso papo grrrr..... labai tikiuosiu kad perkelimas i jo lovele eisis gerai,beliko tik didesni miegmaisi nupirkti,nes labai nusisprado,tai bijau kad nesusaltu.
Atsakyti