Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Sodinu kol kas i savo puse, bet ji daznai islenda lauk is "kapishono" apsizvalgyti. Nuo saves dar nenoriu, nes nesimato tada, kada kokia ausis is kepures islys pasisukiojus, ar uztenka sportinuko kapisono pridengt nuo lietaus ar saules, ar nelenda lauk per daug (nesegu dar dirzais), ir nezinau, kaip reaguos manes ilgai nematant (apsiverkus neapsuksiu sedimos dalies greitai). Siaip galiu vaiksciot aplinkui pastacius ja paspoksot i koki suni smile.gif Labai jai idomus tas judrus padarelis biggrin.gif Tai galbut net leis pavasari taip darze pasikapstyti (jei iki to laiko viskas nenusibos).

Siandien ryte kele nepasitenkinimo bangas nezinodama ko nori (tikriausiai dantys, nes kai sirse verysad.gif ), tai sugrudau i sportinuka ir lietui krapnojant pasliauziojom. Tai gryzus nors ramiai pavalge ir ilgam uzmigo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, uzejau paskaityt ir kaip matau , gyvenat tuo paciu kaip ir as biggrin.gif as irgi siandien vezimo lopsi nuemiau,supakavau ir uzdejau sedimaja dali smile.gif dar ryte vaikus vedziau i mokykla ir lopsy paguldziau,bet jau ir galva ir kojos remiasi,nepatenkintas,bet beeinant dar uzmigo. dar po miesta pasivaiksciojau,po to vyras atvaziavo,nuejom pusryciaut i kavine,pabudo mazius ir nepatenkintas vis keliasi,rieciasi,muistosi,nors lopsys mazumele pasikelia,bet neuzteko,tai gryzus supakavau ji ir uzdejau sedimaja dali smile.gif nors mes jau bandem sedimaja dali pora kartu,turim dar antra vezima,bet jis siek tiek didesniam vaikeliui,tai kokas naudoju tik kelionem ,nes kompaktiskesnis.

kas del maisto tai visus vaikus augindama kelionems naudojau pirktines koseles,nors nebuvo dideli fanai ju,bet kiek gi tas koseles valgo,pora menesiu ir po to jau galima duot savo maisto kazka. siaip kavinese paprasom dubenelio su karstu vandeniu,o jei geresne kavine tai turi vaikams maisto kampeli su buteliuko sildytuvu,mikrobange ir t.t...
Atsakyti
Sveikos,

kas del maisto, tai as kaip kada. Bet siaip stengiuosi maitinti kaip namie (vezuosi su savim kose ir sildau), arba pirktinem tyrelem. Tik tiek, kad tu darzoviniu pirktiniu ne visi vaikai megsta. Vezuosi ir tas uzpilamas koses (as Milupa perku), tai ten vandenuko tik ipilu ir valgom.
Bet gerai pastebeta, kad ne namie vaikas issimusa is veziu. Mano abu vaikai jei bunam pas uosvius, tai nei valgo normaliai, nei miega. Visiskas balaganas gaunasi. Ir siaip ne namie, tai dazniausiai neuzmiega.

Mano geroji mergaite kazkur dingo, jau kokias dvi savaites istisai zyzia, rekia. Tai turbut dantys, nes kitos priezasties nesugalvoju.
Atsakyti

Bet gerai pastebeta, kad ne namie vaikas issimusa is veziu. Mano abu vaikai jei bunam pas uosvius, tai nei valgo normaliai, nei miega. Visiskas balaganas gaunasi. Ir siaip ne namie, tai dazniausiai neuzmiega.

Mano geroji mergaite kazkur dingo, jau kokias dvi savaites istisai zyzia, rekia. Tai turbut dantys, nes kitos priezasties nesugalvoju.

Tas tai tikrai, kai tik kur isvaziuoji, viskas issiderina, man net per savaitgali siektiek kitaip dienotvarke eina.

Nupirkau siandien lengvesne kepure, nes vis dar su ziemine vaiksciojom, kai bus sauletos dienos tai nesiosim :)

O dar galvoju nuo kada reikia jau pirmuju batuku? nuo kokiu 10 men.? ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 03 11, 16:07)
</p><p>O dar galvoju nuo kada reikia jau pirmuju batuku? nuo kokiu 10 men.? ar kaip?
</p>

O ne nuo tada, kai vaiksciot bent prilaikomas ranku pradeda? blink.gif Bet siaip gera mintis i "pirkiniu sarasa" mamu mugen ;)
Atsakyti

Dėl batukų, tai kaip kas nori. Yra gi kas dar besilaukiant leliukui priperka ne vieną porą. Naujagimiui deda. Kiekvienos pasirinkimas.  Mes įsigysim tada, kai sugalvosiu lauke statyti ant kojyčių. Nebutinai, kad jau vaikas bėgios, bet kai norės pati stovėti. O namie ir su kojinytėm gerai. Viduriniukui turėjau labai gražius kėdukus nuo pusbrolių likusius. Tik uždėdavau, o jis - šuch ir nutraukdavo. Nepabūdavo ant kojų tas grožis nei penkių minučių. Tačiau, kai pradėjo pats stovėti ir vedžiojamas dėlioti kojytes, nekreipė dėmesio jau į avalynę. Svarbu buvo eiti eiti eiti. :D  Dabar mažiukės mėgstamiausias užsiėmimas nusitraukti kojines ir apžiūrinėti jas. Taip fainiai varto rankytėje iš visų pusių  :) .

Ai turim jau šeštą dantuką. Tris viršuj ir tris apačioj. Sūnums tai kai lindo šeštas jie kitaip išsidėstę buvo: viršuj keturi, o apačioj du. Eilinį kartą įsitikinu kokie vaikiukai skirtingi, individualūs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 13 kovo 2017 - 00:12
QUOTE(lucja @ 2017 03 11, 16:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sigittta" data-cid="71496837" data-time="1489163875"><div><p>Bet gerai pastebeta, kad ne namie vaikas issimusa is veziu. Mano abu vaikai jei bunam pas uosvius, tai nei valgo normaliai, nei miega. Visiskas balaganas gaunasi. Ir siaip ne namie, tai dazniausiai neuzmiega.

</p></div></blockquote><p>Tas tai tikrai, kai tik kur isvaziuoji, viskas issiderina, man net per savaitgali siektiek kitaip dienotvarke eina.
</p><p></p><p>Nupirkau siandien lengvesne kepure, nes vis dar su ziemine vaiksciojom, kai bus sauletos dienos tai nesiosim smile.gif
</p><p>O dar galvoju nuo kada reikia jau pirmuju batuku? nuo kokiu 10 men.? ar kaip?
</p>

As tai irgi manau, kad daug maz nuo tada, kai vaikscioti pradeda, tai tada tie batukai aktualus. Tai kazkur nuo metu. Nors mano drauge tai dedavo ir nevaikstanciam vaikui. Bet tarkim mano sunui, tai tie batukai nesilaike, krisdavo, uzdet sunku budavo.
Tai pagrinde dedu kojines siltesnes ar tapukus kol dar nevaiksto.
Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2017 03 13, 00:09)
<p>Dėl batukų, tai kaip kas nori. Yra gi kas dar besilaukiant leliukui priperka ne vieną porą. Naujagimiui deda. Kiekvienos pasirinkimas.  Mes įsigysim tada, kai sugalvosiu lauke statyti ant kojyčių. Nebutinai, kad jau vaikas bėgios, bet kai norės pati stovėti. O namie ir su kojinytėm gerai. Viduriniukui turėjau labai gražius kėdukus nuo pusbrolių likusius. Tik uždėdavau, o jis - šuch ir nutraukdavo. Nepabūdavo ant kojų tas grožis nei penkių minučių. Tačiau, kai pradėjo pats stovėti ir vedžiojamas dėlioti kojytes, nekreipė dėmesio jau į avalynę. Svarbu buvo eiti eiti eiti. biggrin.gif  Dabar mažiukės mėgstamiausias užsiėmimas nusitraukti kojines ir apžiūrinėti jas. Taip fainiai varto rankytėje iš visų pusių  smile.gif .</p>
<p>Ai turim jau šeštą dantuką. Tris viršuj ir tris apačioj. Sūnums tai kai lindo šeštas jie kitaip išsidėstę buvo: viršuj keturi, o apačioj du. Eilinį kartą įsitikinu kokie vaikiukai skirtingi, individualūs.</p>

Eina sau, kokie dantuoti smile.gif morkas tuoj grausit smile.gif pas maniske, tai dar nei vieno, tik pykcio pilna burna smile.gif
Bet is tikro, kaip keista, kad vaikiukai skirtingai auga. Skirtinti broliu seseru charakteriai, dantukai va kitaip auga smile.gif
Atsakyti

O Auma kiek jau dantuku :)  saunuoliai!

Mes taip ir nieko nesulaukem, tik zirafa kramtom, kramtom, o dabar kazkaip apsiramino jie, dar mama pasakojo jog pas mane dantys prasidejo nuo 6 men. o islindo tik 10 menesi, tai matyt pas dukriuka kazkaz panasaus bus :)

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 03 13, 18:15)
<p>O Auma kiek jau dantuku smile.gif  saunuoliai!
</p><p>Mes taip ir nieko nesulaukem, tik zirafa kramtom, kramtom, o dabar kazkaip apsiramino jie, dar mama pasakojo jog pas mane dantys prasidejo nuo 6 men. o islindo tik 10 menesi, tai matyt pas dukriuka kazkaz panasaus bus smile.gif
</p>

Pas mus irgi tas pats- viena diena kai sirse ir seilejasi, o paskui lyg niekur nieko. Dantu nera ir gerai, nes gelezis nudazytu. Banana trinta daviau- nevalge is sauksto. O va ciela gavus i rankas uoliai stengesi atsikasti bigsmile.gif Tik kai nera kuom, tai kandziojo kandziojo (o as vis saugojau, kad neatsikastu gabalo, nes dar pasprings). Svyruoja pas mus apetitas verysad.gif Pora dienu nevalge, pora valge, dabar vel nevalgo blink.gif Itariu, kad gelezis kalta.
Ir dar maniske matyt nemegsta mieziu. Ryte jei avizine kose padaryti su trintu obuoliu, tai dar pavalgo kazkiek (arba jei labai nedaug mieziu idet). O jei bent kiek mieziai jauciasi- fui, nevalgysiu! Gurmane.

Aumut, nu sveikinimai su sestuoju smile.gif Dantyta taviske 4u.gif
Atsakyti

O kurį jūs turit žirafiuką, lucja, ar pasiteisino? Nes jų ten ne vienos rūšies mačiau būna. O maniškė nelabai ima kramtukus, geriau man į riešą įsikanda ir graužia. (Tiesa ne žirafiuką turim kitokius trijų rūšių.) Ai ir įsikandusi į mano ranką pūčia ir girdisi prrrr, prrrr. Po to juokiasi.

Atsakyti
Niu va, o mazoji man siandien.. ikando! Ziuriu gi virsunele is po dantenu islindus apatinio kandzio biggrin.gif Nieko i burna neima ir net neduoda paziuret.
Atsakyti