QUOTE(-auma- @ 2017 03 04, 13:27)
<p>Galvoju, kad gal žymiai didesnį kiekį reiktų gamint, gal ne taip greit tada atauš. Nes dabar taip gaunasi, kad kol paruošiu, sėdam valgyt jau su atšalusia daržoviene. Kruopų dar nebandėm.</p>
Uzvakar 300g pagaminau netycia, tai nesakyciau, kad buvo siltesne kose. Man kai didele "kruva" ir ji labai silta- baisu paimti is ten, kur dar per karsta kose. Tai geriausiai tinka buteliuku sildytuvas (atitinka bliuda su karstu vandeniu ;) ). Tik ji laikau ant kito stalo salia. O ataususios kazkaip maniske nemegsta. Ir taip sunku sumaitinti, tai "tempas" is karto suleteja, jei kose salta
Vargstam mes su ta gelezim
Pucia pilvuka, tai vakar valanda migdemes labai pikti
Jau net ir pamirsau, kad taip verkt gali
Jau po valandos rekavimu pagalvojau, kad slapia gal jinai iki ausu, bet paemus ant ranku nebesidave guldyti (matyt taip geriau jai) ir apsiramino ir uzmigo vos ne ant ranku stacia ishsipukshejus gerojai ir atsirugus ne karta
Labai tikiuosi, kad kraujo rezultatai bus geri ir nebereikes gerti toks slykstynes. Dar ir apetitas pakrito.
P.S. As maniau, kad cia tik mane terliones ir pliurzinejimas rankom po kose erzina kaip "pirmakarte pradedancia mamyte"
Reiskias viskas tvarkoj, ne viena tokia ir prie to nepriprantama, kad ziuret ramiai ar net dziaugtis
Sigitta, beje, jei paguos. Sveremes savaites pradzioj, tai man ant manu svarstykliu rode, kad priaugom per savaite.. 50g
Susinervinau tik ir dar del gelezies ar/ir dantu apetito pas mazaja nera, nevalgo normaliai (mano akim ir nuomone). Bet pagal slapiu sauskelniu kieki ir pampersu ryte svori bei kakojimo kieki ir mazosios judruma- viskas su gerai. Tik tas ir paguodzia ir nuraminai, kad ner ko ziureti i svarstykes, nes su vaiku tikrai viskas gerai (vakarais tenka gailetis, kad nera "OFF" mygtuko
).