Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Mums dare du skiepukus, jau buvau nusiteikusi, kad labai verks, bet pirmo durimo net nepajuto :)  o su antru jau paverke, bet ne taip graudziai kaip pries tai budavo.

Pirstuka irgi mum bakstelejo, nezinau nuo ko cia priklauso bet panele visai gerai visa tai prieme :D  musu kraujukas geras, tai dar palauksim su tom mesytem, bandysim kruopas virti :)

Nesugalvoju - o ka jums skyre, lasiukus kazkokius? gerai kad padaret tyrima, as pas save galima sakyti isreikalavau, bet uztat rami dabar, nes pas mane irgi polinkis i mazakraujyste, bet speju mums cia misinis dar padejo :ax:

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 02 23, 18:22)
</p><p>Nesugalvoju - o ka jums skyre, lasiukus kazkokius? gerai kad padaret tyrima, as pas save galima sakyti isreikalavau, bet uztat rami dabar, nes pas mane irgi polinkis i mazakraujyste, bet speju mums cia misinis dar padejo ax.gif
</p>

Jo, skyre lasiukus (hemofer), bet is karto pasake, kad niekuo ju britkaus skonio nenugesinsiu (negadinti tipo kosiu, nes nevalgys biggrin.gif). Tiesiog lasinti ir tiek. Ir jei butu dantys- ispejo, kad pavalyti juos reikia po lasiuku, nes pakeis spalva (mums dar neaktualu).
Na, dabar jei manes kas paklaustu, tai budama daktare ir matydama ketvirta ir paskesni menesi mazesniu tempu augant svori as jau tada buciau skyrus kraujo tyrima, o ne tiesiog primaitinima (del to dabartine daktare ir nusistebejo, kad "dar nedarytas?").

Mes siandien blogai valgem kose. Idejau bulves blink.gif Zodziu, mama, pati ta kose su bulve ir valgyk blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 02 18, 12:01)

</p><p></p><p>Del primaitinimo - tai jus dar galit ir palaukti, matyt vaikui nereikia jeigu atsisako, skaiciau, kad kartais vaikai kai dar nepasiruose atsisako, o is kitos puses vistiek bandykit po truputi duoti, nes raso jog po 8 karto vaikas jau daugiau susidomi ir bando valgyti biggrin.gif  tai kad kantrybes mamyte smile.gif   pabandykit su savo pienu pamaisyti, gal vaikui taip labiau patiks mirksiukas.gif
</p>

na maniskis pagal visus zenklus jau kaip ir pasiruoses primaitinimams,sedi puikiai,galva laiko puikiai,stebi visus valgancius,griebia uz sauksto ir dedasi i burna,o svarbiausias zenklas kuris mane labiausiai pastumejo primaitinti yra tas kad pradejo keltis nakti N kartu valgyti,ir taip jau nezinau kiek...menesi tai tikrai..is pradziu kaltinau dantukus,ar nora silumos,bet kazkaip pajutau kad kaskart atsikeles valgyti,jis VALGO,o ne tik laiko pupsiu burnoj..traukia godziai ir stipriai,kartais netgi skausmingai,tai vat supratau,kad matyt neuztenka jam kaloriju vien is mano pienuko,matyt greit isalksta,del to ir prasosi dazniau ax.gif

tai vat jau dvi savaites zaidziam ir vistiek nieko nevalgo,nei grudines koses nei darzoves..jau vakar net bandziau ipilt lasiuka avokadu aliejaus,bet kur tau,lupas sukandes ir suka galva i sona rolleyes.gif
Atsakyti
Kantrybes, Shady Lady. Visi pradejom valgyt kazkada biggrin.gif

Camelia internetinej vaistinej zuvu taukams nuolaida smile.gif Tai apsiprekinom.

Mane oras nervina verysad.gif Ir dar pupa irzli verysad.gif Galvojau dantys, bet greiciausiai mazakraujyste unsure.gif
Atsakyti
Jei kuri turi Mamuko kosytes su ryziais, tai zvilgtelekit: http://www.delfi.lt/...a.d?id=73862798
Atsakyti
QUOTE(Nesugalvoju315 @ 2017 02 24, 13:44)
Kantrybes, Shady Lady. Visi pradejom valgyt kazkada  biggrin.gif

Camelia internetinej vaistinej zuvu taukams nuolaida smile.gif Tai apsiprekinom.

Mane oras nervina verysad.gif Ir dar pupa irzli verysad.gif Galvojau dantys, bet greiciausiai mazakraujyste  unsure.gif

prades,zinoma,bet mazakraujystes noreciau, kad isvengtu smile.gif
Atsakyti

tai vat jau dvi savaites zaidziam ir vistiek nieko nevalgo,nei grudines koses nei darzoves..jau vakar net bandziau ipilt lasiuka avokadu aliejaus,bet kur tau,lupas sukandes ir suka galva i sona rolleyes.gif

Jeigu tokie zenklai yra tai reikia maitinti, bet gal pabandykit dar is buteliuko tas kosytes, maciau kad buna specialus buteliukai tyrelem, kartais vaikai nelabai nori is saukstelio, tai galima gudrauti su buteliukais :mirksiukas:

Atsakyti

Jei kuri turi Mamuko kosytes su ryziais, tai zvilgtelekit: http://www.delfi.lt/...a.d?id=73862798

Turejau tu kosyciu nemokamu megineliu tai dar budama nescia pabandziau jas padaryti, bet man nepatiko, kazkokios karcios, galvojau kad nemoku ju daryti. Zodziu geriau virti paciai, nors zinai is ko.

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 02 25, 22:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Shady Lady" data-cid="71464360" data-time="1487930779"><div><p>
tai vat jau dvi savaites zaidziam ir vistiek nieko nevalgo,nei grudines koses nei darzoves..jau vakar net bandziau ipilt lasiuka avokadu aliejaus,bet kur tau,lupas sukandes ir suka galva i sona vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Jeigu tokie zenklai yra tai reikia maitinti, bet gal pabandykit dar is buteliuko tas kosytes, maciau kad buna specialus buteliukai tyrelem, kartais vaikai nelabai nori is saukstelio, tai galima gudrauti su buteliukais mirksiukas.gif
</p><p></p>

deja niekada buteliuko neeme jis,mes ir be soskytes augam,nes irgi niekaip neprisipratinom,nors labai norejau,nes pirmus du menesius mano speneliai buvo vos ne iki kraujo nugrauzti,pirkau viena po kitos soskytes,tikedamasi kad paims ir kad kartais apgausiu ir nereiks duot papulio,kad bent kiek pailsetu ir apgytu. o vakarais bandziau duot misinuka pries miega,kad ilgiau pamiegotu ir nesiprasytu valgyt kas pusvalandi ar valanda,bet velgi,bergzdios mano pastangos buvo. dabar jau nusipirkom puoduka su snapeliu,bet irgi nekaip draugauja rolleyes.gif

va vakar apvirto obuoliuko tyreles daviau per pietus,tai raukesi lyg citrina butu gaves,uzsimerkes net purtesi,nors obuolys saldus.po to vakare dar pabandziau tai jau ziojosi,jau gal 4 saukstelius pasizaisdamas suvalge smile.gif labai is leto,labai neuztikrintai,bet manau pajudesim i prieki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 02 25, 23:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nesugalvoju315" data-cid="71465998" data-time="1487967843"><div><p>Jei kuri turi Mamuko kosytes su ryziais, tai zvilgtelekit: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.delfi.lt/verslas/verslas/is-rinkos-surenkama-dar-3-pavadinimu-mamuko-produkcija.d?id=73862798'>http://www.delfi.lt/verslas/verslas/is-rin...a.d?id=73862798</a></p></div></blockquote><p>Turejau tu kosyciu nemokamu megineliu tai dar budama nescia pabandziau jas padaryti, bet man nepatiko, kazkokios karcios, galvojau kad nemoku ju daryti. Zodziu geriau virti paciai, nors zinai is ko.
</p>

Gerai, kad pasakei, nes as irgi turiu 3 bandymelius nemokamus, bet avizines koses. Reikes pradziai paciai paragauti- gal tokia pat nesamone, kaip ir su tais karciais ryziais (tipo iseme viska is produkcijos, kas su ryziais).

Mes tai siandien dziovintu slyvu tyreles ragavom. Bijau, kad su viduriais nebutu bedos geriant gelezi, tai profilaktikai kietu viduriu smile.gif Gelezis karti, tai is sauksto niekaip. Gal sugebesiu i dziovintas slyvas po dienos ar dvieju pamaisyti. Kol kas tik lasinti iseina, bet ir tai klausimas, kiek ilgai leisis (vis dar tikisi, kad cia bus D vitaminas, tai sugeba bent 2-3lasus nuryti pries suprasdama, kad cia toli grazu ne tai, ko ji tikejosi biggrin.gif). Pradedu galvot, kad mazajai sausa oda galbut ir yra del tos mazakraujystes unsure.gif

Shady Lady, nusiteik, kad valgys ir nebus tos mazakraujystes ;) Jei yra nuogastavimu- visada galit paprasyti tyrimus padaryti. Jum dar pasiseke, kad neturit raganos seseles, kur gasdintu- jei dabar nepradesi primaitinti, tai vaikas is viso nieko neims, tik papa!! (cia mus penkta(!) menesi taip gasdino ;) nes anot tos raganos, PSO dabar nuo 4 men rekomenduoja krutim maitinamus vaikus primaitinti - ui kaip as dziaugiuosi pabegus nuo tokiu nesamoniu bigsmile.gif ).
Atsakyti
Tiesa, kazkaip po gimdymo visa "uzpilkejus" buvau, oda kaip negyva. Zodziu, nieko grazaus. Pradzioj pirmus menesius ne tas galvoj buvo ax.gif Kazkaip pries menesi pasikuiciau spintelej, istraukiau losjona su AHA rugstimis ir stropiai pagal instrukcijas pasitepliojau. Gerai atsisluoksniavo ir atsinaujino matyt, net dabar net svyti biggrin.gif Tai jei turit panasiu bedu ir kol dar ne vasara ir nera saules- galit pabandyti ;)
Atsakyti
na pas mus nieks netikrina maziuku kaip pas jus deja.pas seimos gyd tik 2 sav ir 6 sav,po to pas sesele 2 men ir viskas,dabar gal tik metuku laiko tikrins.bet pas sesele kai buvom ji man kaip tik sake kad pagal PSO kad visi vaikai rekomenduojama pradeti primaitinti nuo 6 men,bet sake gali buti visokiu nukrypimu ir JEI kils klausimu,eiti pas ja.bet kadangi man jau ketvirtas vaikelis ir niekad neesu gavus kazkokios naujesnes ar geresnes informacijos is jos,tai negaistu laiko. vadovaujuosi instinktais ir zenklais kuriuos rodo vaikas.tik vat tas motiniskas nerimas nuolatinis,o gal kazka negerai darau,pasipurtau,nu lyg ir gerai..ai nezinau... biggrin.gif
Atsakyti