Dar nei vienas neprasikalė?
As irgi su Dentinox tepu, ragavom ir medu, bet dar mum neprasikale, tik jauciasi dantenos pabrinkusios ir kartais labai siltos, karstis toks jauciasi
O mes sloguojam Ant saves labai pykstu, kad per mane mazoji apsirgo
Kazkur ten karkalas vaikscioja ir neduoda normaliai kvepuoti. Paryciais net per miegus apsiverke O nosis tuscia, ner ka ir kaip istraukti
Papurskit su juros vandenuku, vistiek paplaukit ir istrauksit ka nors vistiek. As periodiskai praplaunu nosyte, nors ir nesloguojam.
O kai paguldau ant pilvo mazoji kazkaip buna guli, guli, paskui galva nuledzia, kvepuoja su nosim prisispaudus prie patalynes ir buna taip snargliukus ispucia nelabai megsta kai i nosi lendu, bet ka padarysi, reikia
O kodel per tave susirgo? svarbiausia neuzleisti ir viskas turetu but gerai
Aj nu del visko niekada taip nebus, kad visada uzbegtum i prieki, bus dar visko taip kad ramiau
Suprantu jog be igudziu baisoka purksti ta nosi, nu bet reikia bandyti. As darau taip - paguldau ant sono (pries tai dar pabandau pora kartu siaip papurksti, i ora, pasitreniravimui ), paguldau ant sono, kita ranka uzdedu ant galvytes, su delnu uzdengiu akytes, nes galima i akis pakliuti tai as uzdengiu jas su delnu, dedu taip ranka, kad vaikas truputi butu prispaustas, nes gi judes, galima paprasyti, kad kas nors padetu pirmus kartus, palaikyti, ar tiesiog demesi nukreiptu su zaisliuku
zodziu reikia cia veikti greitai, greitai paguldai ant sono, uzdengi su ranka ir iskart purski, as taip is karto i abi snerves purskiu. Ir taip prilaikydama ant sono, greitai kisu ta aspiratoriu kad istraukti tuos snargliukus ( ta aspiratoriu jau is anksto reikia pasideti salia, kad butu po ranka) bandykit ir tikrai viskas iseis zinoma kad paverkia, bet per verkima dar geriau viskas prasivalo, po tos proceduros pasiulau dazniausiai papuka tai greit ir apsiramina
O mes sloguojam Ant saves labai pykstu, kad per mane mazoji apsirgo
Kazkur ten karkalas vaikscioja ir neduoda normaliai kvepuoti. Paryciais net per miegus apsiverke O nosis tuscia, ner ka ir kaip istraukti
Nesigraužk, ką dabar be pakeisi, dar pačiai imunitetas sustreikuos. Pasveiks dukrytė. Tikiu, kad širdį skauda, kaip kitaip. Mamai nėr baisiau, kai vaikai sunegaluoja.
Mažoji toliau iš gulimos padėties atsilenkimus, kaip aš juokiuosi, daro. O rankyte nepasiriamia. Tai kol nedaeis, niekad taip neatsisės.
Sveikos stai ir as siand visiskai be nuotaikos - menesi laiko mano dickis nejo I darzeli, gydemes kosulius. Pagaliau praeita savaite isleidau I darzeli, savaite pavaiksciojo - ir sia savaite mes vel namie, vel kosti, sloga, vakar vakare temperatura buvo. Zodziu, visiska neviltis. Tai gerai, kad as namie, o jei I darba reiktu, tai kaip tada?
Bandysiu ryt su mazaja I poliklinika varyt ir 4-to menesio skiepa pasidaryt, kol vel nepasigavo ko nors is brolio, nes taip iki vasaros nepasiskiepysim..
Su valgymu pas mane panasiai - nelabai panikei patinka, ziaugcioja, raukosi. Po koses "valgymo" didziausias dziaugsmas - pienas
Nesugalvoju 315, tu grojanciu puodu kai kurie vaikai bijo. Na, bet ne visi aisku o tu ir pati taaaip garsiai dziaugsies, plosi ir dainuosi kai vaikas ten ka nors padarys, tai gal ir to puodo dainos nesigirdes per ovacijas
O jusu kleckai vartosi? Nes maniske, tai nenori. Siaip suktukus tik daro, arba ant sono pasivercia, bet ant pilvo, tai nea.