Merginos,
spalio mėn. nusipirkau iš Douglas itališkus Paglieri firmos kvepalus Amalphia 100 ml. Kai rinkausi neužsipurškiau ant kūno... Tai nusipirkus vieną kart užsipurškiau ir supratau, kad ne mano, nes mano nosis jautri kvapams ir aukštos kokybės kvepalai, turintys savyje daugiau natūralių aliejų man yra per stiprūs. Labai gaila, nes apie šiuos kvepalus svajojau pora mėn. Kvapas yra super sodrus ir ilgai išliekantis. Vieną kart tik užsipurkšta. Yra čekis, tvarkinga dėžutė. Parduodu už 100 Eur. (Parduotuvėje kainuoja 149). Esu Vilniuje.
Nemoku pridėti nuotraukų. Jei norėsite atsiųsiu atskirai.
Sveikos, Noreciau isbandyt DG Light Blue Love in Capri. Ieskau nedidelio kiekio Vilnius
M.Micaleff kvepalai, nauji, po 12ml:
Akowa;
Pure Extreme;
Royal Rose Aoud;
Emir, Mon Parfum;
Gaiac;
Ananda 😊
po 10€.
Originalūs MFK Oud kvepalai. Iš 70ml nupurkšta ties Paris užrašu. Dominuoja balzamiko, švelnių prieskonių, medienos, pačiuolių kvapas.. Man per sunkūs, todėl parduodu:)
Norėčiau 100 Eur
Vilnius, į až
Ieškau nedidelio kiekio Chanel Gabrielle
Gal kas galit pasiulyti Calvin Klein euphoria likuti??
pirksiu is patikimu, senu (ne amzium) nariu naujus , celafonuotus, tinkamus dovanai.
gal atsilieps ir nares, is kuriu ne karta pirkau ir buvau patenkinta. gali buti 50 ir 100ml.
az
gal atsilieps ir nares, is kuriu ne karta pirkau ir buvau patenkinta. gali buti 50 ir 100ml.
az
Gal kuri galėtumėte pasidalinti amouage bracan ?