O foto tik man, ar visoms nerodo?
O foto tik man, ar visoms nerodo?
Man rodos, kad apmokestino ta talpykla. Mano foto is ten irgi nerodo...
Aišku.
Dalinuosi savo mylimais kvepalais: Amouage Ciel ir Lyric; Acqua Di Parma Magnolia Nobile.
Amouage Ciel – dangiškas gėlių aromatas, kuriame dominuoja ryškus ciklamenų, jausmingas gardenijų ir elegantiškas persikų žiedų kvapas 💕. Šie kvepalai patiks moteriai, kuri dievina klasikinius ir harmoningus kvapus. Nėra ekscentriški, bet palieka jausmingą ir šiltą šleifą, ilgai laikosi.
Viršutinės natos: ciklamenai, gardenijos, našlaičių lapai;
Širdies natos: jazminai, persikų žiedai, vandens lelijos, rožės;
Pagrindinės natos: sandalmedis, ambra, muskusas, smilkalai, kedro mediena.
5/10 ml – 9,5/ 18 Eur.
Amouage Lyric – turtingas ir paslaptingas, saldžiai klampus ir jaudinantis aromatas. Šie kvepalai neįprasti, nepakartojamos sudėties bei prikaustantys dėmesį.
Viršutinės kvepalų natos: bergemotės, žaliojo kardomono, cinamono ir imbiero;
Širdies natos: rožės iš Nepalo, šventagaršvės, jazmino, ilang - ilang, pelargonijos ir iriso šaknies
Pagrindinės natos: žaliojo ąžuolo samanų, muskuso, medienos natos, pačulio, egipto vetiverijos, sandalmedžio, tonika pupelių, smilkalų.
5/10 ml – 9,5/ 18 Eur.
Acqua di Parma Magnolia Nobile. Pakelia nuotaiką nuo pirmųjų sąlyčio su oda sekundžių, kai padvelkia gaiviais citrusais ir bergamote. Toliau skleidžiasi jausmingos baltos gėlės – magnolija, tuberoza ir jazminas. Galiausiai kvapą papildo vetiverija, rožė ir truputis medienos. Kvapas salsvas, bet ne per saldus ir neįkyrus. Elegantiškai vasarai 👠.
Viršutinės natos: citrinos, bergamotės.
Širdies natos: jazminai, tuberoza, rožės, magnolijos;
Pagrindinės natos: vanilė, santalas, pačiuliai, vetiverijos.
5/10 ml – 7/ 13,5 Eur.
Kainos su stikliniais atomaizeriais be siuntimo išlaidų. Vilniuje galime susitikti gyvai
Ieškau bet kokio tūrio likučio
Lolita Lempicka EDP