labai skanu smulkiai supjaustyti kopustai--kepti su svogunais ,primena grybus,,+virtos bulves skanaus!!!
QUOTE(litanita @ 2007 10 27, 22:13)
labai skanu smulkiai supjaustyti kopustai--kepti su svogunais ,primena grybus,,+virtos bulves skanaus!!!
O kaip kepti? Orkaitėj ar paparasčiausiai keptuvėj aliejuje ar svieste...prašyčiau smulkiau , nes man kopūstai labai patinka
Sveikutes,
gal kas zino kokiu skaniu patiekalu su kopustais? labai juos megstu, bet moku tik kopustiene isvirti ir siaip kopustus patroskinti butu labai fainai, jei pasidalintumet savo receptukais
p.s. laaabai tikiuosi, kad tokios temos dar nebuvo (as tikrai perziurejau temas (tik labai greitai) ir nieko neradau)
gal kas zino kokiu skaniu patiekalu su kopustais? labai juos megstu, bet moku tik kopustiene isvirti ir siaip kopustus patroskinti butu labai fainai, jei pasidalintumet savo receptukais
p.s. laaabai tikiuosi, kad tokios temos dar nebuvo (as tikrai perziurejau temas (tik labai greitai) ir nieko neradau)
Man patinka pyragėliai iš sluoksniuotos Mantingos tešlos ir pakepinto raugintų ir žalių kopūstų mišinio.
O aš nemoku troškinti kopūstų kas galėtų pasidalinti receptukais?
QUOTE(millagra @ 2007 10 17, 14:32)
laba diena
man iskilo tokia problema.Gal kas zinot kam skirti dekoratyviniai kopustai? ka is ju galima daryti??
Buciau dekinga uz info
man iskilo tokia problema.Gal kas zinot kam skirti dekoratyviniai kopustai? ka is ju galima daryti??
Buciau dekinga uz info
Dekoratyvinei kopūstai skirti dekoruoti . Galim jais dekoruoti patiekalus, galim (šiuo metu labai populiaru) juos panaudoti puokštei. Jei dekoratyviniai kopūstai pirkti ne iš floristikos parduotuvių (kadangi juos ten viskuom kuom tik gali purškia), tai galim juos ir pakramsnot, bet skonis , geriau paprastas kopūstas .
QUOTE(Linokas @ 2007 11 26, 17:11)
O aš nemoku troškinti kopūstų kas galėtų pasidalinti receptukais?
Prisijungiu ir as.... Dariau pora kartu, bet dar kazko truksta iki nuostabybes ...
labai skanu kopustu kotletukai
sutarkuoji kopusta per burokine 'tarka'
imusi kiausini,idedi prieskoniu ir saujuke manu kruopu (cia risamoji medziaga)
viska ismaisai,isminkai ir jauti ar ko dar truksta(gal per sausa-musi kiausini,gal per slapia-dedi dar truputeli kruopu)
kotletukus kepi keptuveje ir patieki su megstamu garnyru
idealiai prie ju tinka padaziukas-majonezas ir grietine lygiomis dalimis,itarkuoti burokine 'tarka' marinuota agurka ir ismaisyti..
skanaus
sutarkuoji kopusta per burokine 'tarka'
imusi kiausini,idedi prieskoniu ir saujuke manu kruopu (cia risamoji medziaga)
viska ismaisai,isminkai ir jauti ar ko dar truksta(gal per sausa-musi kiausini,gal per slapia-dedi dar truputeli kruopu)
kotletukus kepi keptuveje ir patieki su megstamu garnyru
idealiai prie ju tinka padaziukas-majonezas ir grietine lygiomis dalimis,itarkuoti burokine 'tarka' marinuota agurka ir ismaisyti..
skanaus
Kopustu kotletai ir man patinka ir dar pyrageliai,taip pat sriuba verdu,salotas darau su zirneliais morkom ir majonezu,patinka ir raugintu kopustu sriuba.
O aš troškinu raugintus kopūstus taip:
BŪTINAI apkepinu juos (3-4 asmenims-1,5 L raug. kopūstų) su aliejumi.
Vėliau, kai jau pradeda apskrusti kopūstai, dedu į keturias-penkias dalis supjaustytas, medžiotojų dešreles. Kai dešrelės pradeda apskrusti, tada įpilu vandens tik tiek, kad apsemtų kopūstus su dešrelėmis. Troškinu apie 45 min. (priklausomai kokio traškumo norisi kopūstų). Vanduo turi išgaruoti visas. Neturi likti jokio vandenuko...
Valgom su bulvėmis. Tokie ir šalti man skanūs
Skanaus
BŪTINAI apkepinu juos (3-4 asmenims-1,5 L raug. kopūstų) su aliejumi.
Vėliau, kai jau pradeda apskrusti kopūstai, dedu į keturias-penkias dalis supjaustytas, medžiotojų dešreles. Kai dešrelės pradeda apskrusti, tada įpilu vandens tik tiek, kad apsemtų kopūstus su dešrelėmis. Troškinu apie 45 min. (priklausomai kokio traškumo norisi kopūstų). Vanduo turi išgaruoti visas. Neturi likti jokio vandenuko...
Valgom su bulvėmis. Tokie ir šalti man skanūs
Skanaus
Išbandžiau kopūstu kotletukus
Tik eksperimento dėliai as dar kroviau kas i galvą šovė, morka, paprikos svoguniuko, viskas tiko, dėkui už pasidalijimą
Tik eksperimento dėliai as dar kroviau kas i galvą šovė, morka, paprikos svoguniuko, viskas tiko, dėkui už pasidalijimą
sveikutes pasidalinsiu vakar isbandytu receptuku - kopustu ir grybu blynais. Blyneliai gavosi tokie skanus, kad net mano grynai mesaedis vyras kirto, jog net ausys lingavo taigi:
300gr kopustu
300g pievagrybiu
3 kiausiniu
5 - 6 saukstu miltu
druskos, prieskoniu, kubelio sultinio
kopustus sutarkuoti, uzpilt darzoviu sultiniu ir patroskinti.grybus sutarkuoti.kopustus nusausint, sumaisyt su grybais, kiausiniais, miltais, prieskoniais ir kepti keptuveje.
tikrai labai skanu
300gr kopustu
300g pievagrybiu
3 kiausiniu
5 - 6 saukstu miltu
druskos, prieskoniu, kubelio sultinio
kopustus sutarkuoti, uzpilt darzoviu sultiniu ir patroskinti.grybus sutarkuoti.kopustus nusausint, sumaisyt su grybais, kiausiniais, miltais, prieskoniais ir kepti keptuveje.
tikrai labai skanu