Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš kopūstų

labai skanu smulkiai supjaustyti kopustai--kepti su svogunais ,primena grybus,,+virtos bulves thumbup.gif skanaus!!!

Atsakyti
QUOTE(litanita @ 2007 10 27, 22:13)
labai skanu smulkiai supjaustyti kopustai--kepti su svogunais ,primena grybus,,+virtos bulves thumbup.gif  skanaus!!!

O kaip kepti? Orkaitėj ar paparasčiausiai keptuvėj g.gif aliejuje ar svieste...prašyčiau smulkiau smile.gif , nes man kopūstai labai patinka
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas zino kokiu skaniu patiekalu su kopustais? labai juos megstu, bet moku tik kopustiene isvirti ir siaip kopustus patroskinti blush2.gif butu labai fainai, jei pasidalintumet savo receptukais 4u.gif

p.s. laaabai tikiuosi, kad tokios temos dar nebuvo (as tikrai perziurejau temas (tik labai greitai) ir nieko neradau) tongue.gif
Atsakyti
Man patinka pyragėliai iš sluoksniuotos Mantingos tešlos ir pakepinto raugintų ir žalių kopūstų mišinio.
Atsakyti
O aš nemoku troškinti kopūstų blush2.gif kas galėtų pasidalinti receptukais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2007 10 17, 14:32)
laba diena smile.gif
man iskilo tokia problema.Gal kas zinot kam skirti dekoratyviniai kopustai? ka is ju galima daryti??
Buciau dekinga uz info wink.gif 4u.gif

Dekoratyvinei kopūstai skirti dekoruoti 4u.gif . Galim jais dekoruoti patiekalus, galim (šiuo metu labai populiaru) juos panaudoti puokštei. Jei dekoratyviniai kopūstai pirkti ne iš floristikos parduotuvių (kadangi juos ten viskuom kuom tik gali purškia), tai galim juos ir pakramsnot, bet skonis g.gif , geriau paprastas kopūstas schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2007 11 26, 17:11)
O aš nemoku troškinti kopūstų  blush2.gif kas galėtų pasidalinti receptukais?  bigsmile.gif

Prisijungiu ir as.... ax.gif Dariau pora kartu, bet dar kazko truksta iki nuostabybes ...
Atsakyti
labai skanu kopustu kotletukai
sutarkuoji kopusta per burokine 'tarka'
imusi kiausini,idedi prieskoniu ir saujuke manu kruopu (cia risamoji medziaga)
viska ismaisai,isminkai ir jauti ar ko dar truksta(gal per sausa-musi kiausini,gal per slapia-dedi dar truputeli kruopu)
kotletukus kepi keptuveje ir patieki su megstamu garnyru
idealiai prie ju tinka padaziukas-majonezas ir grietine lygiomis dalimis,itarkuoti burokine 'tarka' marinuota agurka ir ismaisyti..
skanaus essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 27 lapkričio 2007 - 19:21
Kopustu kotletai ir man patinka thumbup.gif ir dar pyrageliai,taip pat sriuba verdu,salotas darau su zirneliais morkom ir majonezu,patinka ir raugintu kopustu sriuba.
Atsakyti
O aš troškinu raugintus kopūstus taip:
BŪTINAI apkepinu juos (3-4 asmenims-1,5 L raug. kopūstų) su aliejumi.
Vėliau, kai jau pradeda apskrusti kopūstai, dedu į keturias-penkias dalis supjaustytas, medžiotojų dešreles. Kai dešrelės pradeda apskrusti, tada įpilu vandens tik tiek, kad apsemtų kopūstus su dešrelėmis. Troškinu apie 45 min. (priklausomai kokio traškumo norisi kopūstų). Vanduo turi išgaruoti visas. Neturi likti jokio vandenuko...

Valgom su bulvėmis. Tokie ir šalti man skanūs smile.gif

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau kopūstu kotletukus thumbup.gif
Tik eksperimento dėliai as dar kroviau kas i galvą šovė, morka, paprikos svoguniuko, viskas tiko, dėkui už pasidalijimą thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif pasidalinsiu vakar isbandytu receptuku - kopustu ir grybu blynais. Blyneliai gavosi tokie skanus, kad net mano grynai mesaedis vyras kirto, jog net ausys lingavo lotuliukas.gif taigi:
300gr kopustu
300g pievagrybiu
3 kiausiniu
5 - 6 saukstu miltu
druskos, prieskoniu, kubelio sultinio
kopustus sutarkuoti, uzpilt darzoviu sultiniu ir patroskinti.grybus sutarkuoti.kopustus nusausint, sumaisyt su grybais, kiausiniais, miltais, prieskoniais ir kepti keptuveje.
tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti